Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Boże, jak ja nie lubie feministek ! to okropne potwory

Polecane posty

Gość gość

wręcz ich nienawidze

Gość gość
To są dziwi po prostu: Szczuka, Środa, Marenin, Nowicka, Nowacka, Senyszyn i inne k***y x na szczescie wszystkie zostaly po wyborach zepchnięte na boczny tor i moga sobie szczekac w internecie :D mialy juz swoje 5 minut

Gość gość
a co ja ci zrobiłam :(

Gość gość
czemu feministki polskie dziś nie protestowały przeciwko jawnej dyskryminacji kobiet , poprzez skrócenie im wieku emerytalnego , który chce Pis. DLACZEGO KOBIETY MAJĄ MIEĆ MNIEJ.. , WSZAK PRACA DO 67 ROKU ŻYCIA WG FEMINISTEK POILSKICH jest dla kobiet ich-kobiet dobra i szczescia

Gość gość
Jest nad nami absolut, miłość , dobro i miłosierdzie. Chce byśmy widzieli ten absolut w bliźnim. Po co ci ta agresja wobec kobiet, które dostrzegają brak równowagi w świecie. Przecież najwyższa mądrość na pewno pochwala takową zadumę nad światem. Na cóż złe emocje?

Gość Turkuć
Bardzo krzywdząca opinia. Znałem jedną feministkę, bardzo fajną zresztą. Niestety mają złą prasę przez występy tych tutaj wymienionych feminonazistek .

Spoko, mogę być okropnym potworem, ale dzięki pracy takich kobiet jak ja możesz się kształcić, pracować, rozwodzić się, brać tabletki antykoncepcyjne i wiele innych rzeczy.

Gość gość
Miejsce feministek jest w kopalni z kilofem w ręku. Na tym polega równouprawnienie.

Gość gość
dzięki takim wspaniałym feministkom ani myslę się żenić jak chcą tego rodzice. kończę studia , ożenie się z biznesem by mieć dużo kasy i rżnąć biedne dziewuchy .. rozkładające nogi za złudę lekkiego życia u mego boku. dzięki Wam feministki. otwiewracie Nam facetom oczy

Gość gość
gość dziś no właśnie chcę czego innego niż ty oferujesz ... popieram Haze i inne feministki