Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Skrzywdzilem ja...

Polecane posty

Gość gość
Jeżeli uprawiałeś z nia seks to znaczy ze jesteś s********m do potęgi.

Gość gość
Balem sie tamtych prawdziwych uczuc. Strasznie. Gdy chodzi tylko o sex jest latwiej osoba zablokowanym I niesmialym. Gdy chodzi o cos wiecej jest duzo trudniej.

Gość gość
" gość dziś Chcialbym tego bardzo, ale nie wiem, czy da sie to naprawic. Juz nie bedzie tak jak wczesniej. Ta dziewczyna jest ogolnie z wyzszej polki ode mnie, I wszystkie moje atuty zostaly znegowane, wiec nie mam z czym do niej isc. " X z półki to są lalki w markecie, w zyciu nie ma takich rzeczy :) ale zrobisz co uznasz za stosowane, pamiętaj tylko, że lepiej coś zrobić i dostać po nosie niż nie zrobić niczego i żyć w niepewności.

Gość gość
Facet żciemniasz, poszedłeś do tej co ci dała d/u/p/y szybko i protestu tamtej nie chciałeś. A teraz masz tak- z ta dającą nie chcesz się wiązać, bo nie spełnia twoich "wysublimowanych' wymagań- brak jej odpowiedniego wykształcenia, kasy, dochodów, czy wstyd się pokazać z taką w towarzystwie. Była dobra do du......a, ale nie do związku. Teraz chcesz kogoś z lepszej półki i nagle sobie przypomniałeś o tej drugiej. Dla mnie jesteś ZEREM.

Gość gość
Wcale nie jest trudniej z czymś więcej, jeśli trafisz na odpowiednią osobę. Mój brat był taki jak ty, ciągle tylko uciekał w pracę, stronił od kobiet, miał 1 związek nieudany ze zdradą na koncie Poderwała go dziewczyna, której się spodobał i dziś są bardzo szczęśliwą parą, z planami na resztę życia. W sumie nawet nie wiem, co jej się tak w nim spodobało, bo to zwykły chłopak, ale fakt ze o bardzo dobrym charakterze, z wyglądu sympatyczny, ale nie żadne ciacho. Miłość rządzi się swoimi prawami ;)

Gość gość
Zdrada oczywiście po stronie dziewczyny, z tego powodu sie rozstali. Także jak widzisz nie ty jeden masz gorsze doswiadczenia.

Gość gość
bo na kafe są same cnotki, ktore nigdy na kase i prestiż nie leciały, tylko kochaly za charakter :D:D:D:D:D:D:D

Gość gość
19:47 BRAWO to zwykly gnój tylko w mordę lać.

Gość gość
A laska co leci na 2 fronty to ...gnojówka? :P

Gość gość
Gdyby kochal te na odległość toby tak z nią nie postąpił.przeleciałby ta korfe i tyle,koniec,dalby korfie kopa na koniec skoro seksu potrzebowal a z tamta utrzymywałby dalej kontakt,ale to zwykłą swinia .Wiele jest mężczyzn co są z dala od rodzin,korfe posuną i potem do domu wracają a ten poprostu zakrwawił tamtej serce bo go nie obchodziło co ona czuje.

Gość gość
nie zależy ci na tej dziewczynie , daj jej swiety spokoj... rozckliwiasz się nad sobą bo zostałeś sam jak pies i teraz cie wzięło na sentymenty ale prawda jest taka ze jak raz olałeś to zrobisz to ponownie. Takich niezdecydowanych s*******i powinno się odstrzelić bo tylko narobią nadzieji , rozkochają i znikają bez słowa wytłumaczenia jak tchórze...

Gość gość
Nie wiem co mam zrobic. Boli jak cholera.

Gość gość
ojejku boli? a pomyślałeś jak ją bolało jak potraktowałeś ją jak śmiecia? egoista i to jeszcze z problemami emocjonalnymi który nie wie czego chce

Gość gość
Ja pitole... czytam i czytam i widze, ze tu wiekszasc wypowiadajacych sie lasek, zostala tak wlasnie zraniona i odgrywa sie na autorze postu... Dajcie dziewczyny na luz... ile wy macie lat, by kolesia wyzywac od gnojow egoistow i tchorzy... 18? 19? 20?

Gość gość
Gościu z 8.47. To raczej pytanie ile TY masz lat ? Są sprawy, że nie da się wrzucić na luz. Wybór właściwego człowieka do związku, to jest jedna z najbardziej istotnych celów w życiu. Nikt nie chce być opcją "rezerwową". Może to wydarzenie czegoś tego człowieka nauczy, że nie tylko on ma uczucia, ale również osoby z którymi się spotyka również. Wiadomo, w życiu różnie bywa, czasem musimy podjąć decyzję, która kogoś zrani, bo inaczej się nie da. Ale jest jeszcze coś takiego jak poczucie przyzwoitości. Chciałbyś, żeby najpierw dziewczyna, w której jesteś zakochany zerwała z Tobą kontakt, bo odezwała się do niej "lepsza opcja" , a później , gdy zdała sobie sprawę, że nic z tej "lepszej opcji" nie będzie, zawracała Tobie głowę ? Człowiek powinien zdawać sobie sprawę, że czasem wybranie jednej drogi powoduje , zamknięcie możliwości wyboru tej drugiej drogi. Oczywiście, najważniejsze w tym wszystkim i tak jest zdanie tej skrzywdzonej dziewczyny, ale jeśli ona chce kogoś dojrzałego emocjonalnie do związku, to dla ich wspólnego dobra powinna temu panu podziękować. Dla jego dobra również - bo daje mu szansę uczyć się na błędach, jak go przygarnie, to on nie będzie jej szanował i marne szanse na szczęśliwy związek.

Gość gość
8:47 a niby co mamy mu pogratulować takiego zachowania pustaku,po co ma tamtej głowę zawracać ,a ty ile masz lat ze głupia jesteś,prawda jest taka jak wszyscy piszą i to obiektywna bo nikt go nie zna .Ja pitolę ale tępak.

Gość gość
1:40#nic nie rob,albo rob to tylko się ośmieszysz,ona nie będzie z tobą ,czasem na pewne sprawy jest po prostu za późno.Na 100%juz ma innego.:Jakoś mi cb.nie żal.:P

Gość gość
Pisac i radzic to jedno, wyzywac obca osobe to drugie. I wiaslnie z tego powodu uwazam, ze sie chcecie na nim odegrac. Obrazajac go, zamiast normalnie sie wypowiedziec. A ta druga o 11:21: wez lepiej nic nie mow, bo twoj wpis bez obrazania kogos to utopia.

Gość gość
po co mu radzić mamy?takiego typa i tak dobre rady nie zmienia dziecino.,pocieszycielko strapionych :P

Gość gość
aha jak trafisz na takiego to będziesz mogła sie wykazać i wtedy nie wolno mówić ,ze tchórz,gnój itd będziesz musiała go zachwalać,powodzenia ,tego ci życzę mądralo.

Gość gość
Nie o to mi chodzi. Wydaje mi sie, ze odbieracie to zbyt osobiscie i oceniacie faceta, ktory to nie was odrzucil, a tak sie zachowujecie. Wiadomo, jak to was spotka, to droga wolna, ale czemu tak chamsko obcego traktowac...? Moze troche kultury co?

Gość gość
11:27 utopia?słabe,hahaha cofnij sie do szkoły zanim innych będziesz pouczać,hahaha utopia.inteligencja nie grzeszysz.

Gość gość
12:05, to ty jeszcze nie wiesz,ze kobieta powinna zawsze trzymać stronę kobiety,a dlaczego mamy sie nad chamem litowac i go pocieszać?kultura tu nie ma nic do rzeczy.

Gość gość
Jest zawsze szansa, że autor jest masochistą i lubi takie wyzwiska oraz pomiatanie, w takim razie wyświadczacie mu przysługę :) Nie ma to jak masochista się zejdzie z sadystą :P

Gość gość
12:11 Nie chodzi o trzymanie stron. Chodzi o to, by moze najpierw pomyslec, dowiedziec sie czemu tak jest, czy moze istnieje tez jakas inna strona... Ale poziom wypowiadajacych sie tu kobitek spada... pod dywan. x x Albo nie, tez pojade: Ty gnoju!!! Jak mogles!!! Nas?? kochane i niewinne niewiastki tak wykozystac!!!??? X Piateczka laski :D:D

Gość gość
12:05 hahaha no tak, a jak facet będzie bił dziewczyne na ulicy, to ja nie mogę mu zwrócić uwagi i źle go ocenić, bo jak to tak można chamsko ocenić obcego faceta :O

Gość gość
12:16,weź sie lepiej za sprzatanie,dywan wyczyść na 6.moze to ci lepiej wyjdzie a potem możesz rozkminiac postepowanie autora tematu.

Gość gość
gość dziś nie o biciu temat, tylko o stosunkach damsko - męskich, które zawsze są pokręcone, podobnie jak emocje, uczucia ....etc. Ludzie często się zachowują nielogicznie pod wpływem emocji. Mało tu wątków na ten temat ? I to kobiety przodują w tych nielogicznych rozgrywkach. Kochają biednego, ale dobrze im z bogatym i pytają kogo wybrać :P albo pytają czy skąpca rzucić, albo co zrobić bo kochają takiego jednego, co to pisał do nich, a one nie odpisywały bo duma im zabraniała i jak przestał to pytają dlaczego :P ....albo rzuciły faceta, którego kochają, żeby się starał o nie (!) i pytają na forum czy wróci i kiedy wróci :D ... boki zrywać dziewczyny i w tym kontekście, jako kobieta Wam powiem, że ten Autor przy tych damskich nielogicznościach, ze swoim bzykaniem jednej a kochaniem drugiej, jeszcze nie tak źle wypada. Taka jest prawda, że wszyscy zawsze myślimy o sobie - TAK i musimy to przyznać z całą szczerością, zastanawiamy się CZY ON NAS NIE RZUCI / CZY ON NAS NIE ZRANI / CZY BĘDZIE KOCHAŁ etc. nie pytamy się - czy ja go będę kochać . czy ja go nie zdradzę , czy go nie wykorzystam. O czym to świadczy ? Myślimy tylko o swoich uczuciach i nic nie ma w tym złego - tak jest świat urządzony. Zawsze winimy drugą osobę, jak coś źle pójdzie. Jak zdradzi to JEGO WINA , jak nie przytula TO JEGO WINA, jak jest oschły TO JEGO WINA. Nigdy nie szukamy przyczyny, a przyczyny przecież są w nas samych. Bo druga osoba, gdyby znalazła w nas to czego pragnie, nie uciekłaby do innej osoby, nie zdradzała, przytulała, była miła etc. Dlatego jak Nas facet rzucił to nie ma co na obcym się wyżywać, bo to jest najlepszym wytłumaczeniem tego, dlaczego jesteśmy Nieszczęśliwe - to jest w nas - złość, zajadłość, cięty język, agresja, niespełnione oczekiwania, wybujałe ambicje, pretensje ..... Trzeba popatrzeć na siebie. Trudno być złym na egzaminatora za to, że się oblało egzamin. Jeżeli ludzie nas zawodzą to zawsze nie dlatego, że nie spełnili naszych oczekiwań, ale dlatego, że nasze oczekiwania wobec niby były zbyt wysokie.

Gość gość
Akurat autor nie jest nielogiczny, tylko po prostu durny. Myśli tym co ma niżej. Teraz nastała chwila oświecenia w jego życiu... i biedak płacze, bo zrozumiał swój błąd.