Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co zrobić powiedzieć mezowi o zdradzie

Polecane posty

Gość gość

Witam was moja historia o zdradzie może na początku to nie była zdrada ponieważ lubiliśmy dobrze bawic się poznawać ciekawych ludzi i nadal tak jest.doszlo do tego ze poznaliśmy fajnego przyjaciela na początku kawa herbatka itp.po prostu bardzo fajna przyjaźn,nasz kolega odwiedzał nas coraz cześciej,coraz dłuższe wieczory,pewnego razu troszkę wypiliśmy i zaproponowaliśmy żeby został do rana i tak się stało.wiadomo poszliśmy spać kolega w innym pokoju.my troszkę pobaraszkowalismy z męzem w nocy co kolega następnego ranka wspomniał ze się fajnie bawiliśmy,widocznie słyszał nasze zabawy.mąz mu na to odpowiedział w żartach,mógł dołączyć było by rażniej.Po jakimś czasie znowu się spotkaliśmy i zaczęliśmy bawic się w cuckold,odpowiadało mi to bo już od samego początku wydawał mi się on przystojny i szarmancki,moż akceptował taki stan ogólnie było fajnie.Ale może do tematu,od jakiegoś czasu jak mąz jest w pracy lubie spotykać się z naszym kolega on odwiedza mnie ,jak mogę to odwiedzam go robimy to jak tylko możemy,jest mi fajnie z nim szczerze lepiej niż z mezem,uwielbiam się z nim kochac i jestem kochana przez niego.Co mam zrobić powiedzieć mezowi o tym czy nie.

Gość gość
nie mów

Gość gość
"i zaczęliśmy bawic się w cuckold" jeśli ci pozwala na na takie zabawy to i na zdrady:)

Gość gość
Nie mów

Gość gość
nie mow baw się dobrze oni nie są lepsi

Gość gość
Podczas seksu z mężem zapytaj się go czy chciałby abyś go zdradziła z tym waszym znajomym. Pozd. Facet, który pozwolił już żonie na kochanka :-)