Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amanda776

Jaki podkład na niedoskonałości i świecenie się skóry?

Polecane posty

Gość amanda776

A czy możecie podpowiedzieć przy okazji jaki podkład jest najlepszy, który pomoże też nam ukryć wszelkie niedoskonałości? Zależy mi na tym, ale też chciałabym żeby pomógł na drugi problem- świecenie się cery.

Gość gość
Estee Lauder Double Wear plus puder ryżowy Paese.

Gość gość
maybelline superstar better skin= przystępna cena , poprawia stan skóry, dobrze kryje

Gość gość
Świecenie skóry i niedoskonałości wynikają z wytwarzania nadmiernego sebum https://portal.abczdrowie.pl/nadmiar-sebum To powinno się leczyć. Wskazana wizyta u dermatologa. A po kuracji już większość podkładów będzie dobrze wyglądało. Baa, jak nie będzie niedoskonałości to można i z tego zrezygnować, i nie wydawać majątku na bardzo drogie podkłady, jak np. polecany wyżej Estee Lauder.

Gość gość
Ja od trzech lat uzywam podkladu z revlonu oily skin, i nie zamienie na nic innego. Moja skora do konca dnia jest ladnie zmatowiona a podklad trzyma sie rewelacyjnie, a co najwazniejsze kryje super, jest delikatny i nie zostawia uczucia maski na twarzy. Polecam

Gość aseczkaa
Loreal Infallible dokładnie ten mam http://www.lorealparis.pl/makijaz/cera/infallible/podklad-infallible-matte-11.aspx dla mnie zdecydowanie najlepszy jaki miałam do tej pory :) Lekki, nie zatyka porów no i łatwo się go rozprowadza. Z Estee Lauder nie miałam jeszcze styczności, ale ten z Loreala też własnie jest dla takiej cery jak pisze koleżanka powyżej :) Ważne jest żeby pod niego już nie nakładać żadnych silikonów czy kremów, bo tak sobie najłatwiej zapchać pory. Podkład sam w sobie fajnie nawilża :)

Gość gość
Wymaz z psiej kupy, wygladza nawilza i przyciemnia cere poleca magda gesler

Gość uleczka131a
A słyszałaś o zabiegu Regen? Zobacz tą ofertę http://www.spaprzemysl.pl/urzadzenia/13,regen Zabieg ten min likwiduje tkankę tłuszczową, więc twarz powinna przestać ci się świecić. Sam zabieg jest bezbolesny. Rezultat jest widoczny juz po pierwszym zabiegu.

Ja używam podkładu Revlon ColorStay do cery tłustej i mieszanej, można go kupić w promocji na www.abckosmetyczne.pl za niecałe 27 zł. U mnie podkład sprawdza się świetnie, miałam spore problemy z przetłuszczaniem się cery, a ten podkład daje sobie z tym radę. Szczerze polecam :)

Gość Milliitta
Faktycznie, fluid z Revlona jest najlepszy jaki do tej pory stosowałam. Również mam problemy z tłustą cerą, a ten fluid jest na prawdę doby. Widzę, że promocja na ABC Kosmetycznym trwa. Chyba zrobię zapas :D

Gość Aleksandra_oo7
Jedyne co mogę zrobić, to tylko potwierdzić. Revlon jest rewelacyjny i ma dużą gamę kolorów, nawet bardzo jasne. Normalnie jest dość drogi, płacę w drogerii prawie 70 zł, także ta promocja na ABC Kosmetycznym, jest bardzo kusząca :) Dzięki za info :D

Ja polecam podkład vichy http://www.apteka-melissa.pl/producent/vichy.html Używam go już od dawna i jestem bardzo zadowolona. Co prawda kilka razy próbowałam innych podkładów, ale zawsze wracam właśnie do tego. Ja kupuję go w aptece internetowej Melissa bo tam jest najtańszy. Mogę go polecić wszystkim dziewczynom, które mają problemy ze świecącą cerą i niedoskonałościami.

Gość katrem79
Dziewczyny, muszę przyznać ze sama niedawno odkryłam własnie idealny dla mojej problematycznej skóry ( trądzik, niedoskonałości, przebarwienia, strupki) - to Vichy Dermablend Korekta 3D. Dostałam próbkę od pani w aptece. Fajnie że akurat trafiłam w dobry kolor, więc mogłam od razu też sprawdzić jak będzie sie prezentować moja skóra po nałożeniu podkładu. Wszystko jest super. Po nałożeniu fajnie podkład sie zrównał z kolorem cery. Niemal od razu wyrównał kolorych i zakrył moje przykre dla oka niedoskonałości. Nie jest ciezki, wytrał na twarzy do 10h, wiec jest dobrze. DLa mnie to wielka ulga bo wreszcie nie wstydzę sie swojej trądzikowej cery. Teraz kupiłam opakowanie dla siebie.

Gość gość
Faktycznie, nie jest prosto znaleźć dobry podkład który dobrze kryje niedoskonałości, do tego idealnie pielęgnuje skórę. Wiec z pewnoscią wspomniany przez Ciebie Dermablend korekta 3 D będzie takim i moim wielkim hitem. A sama wiem jak ślady i niedoskonałości skory po trądziku potrafią wszystko zepsuć.

Gość ewlajnna
Ten podkład jest super, fajnie wyrównuje skórę i ukrywa blizny. Cenie go sobie za to że jest lekki i bardzo skuteczny.

Gość gość
Kiedyś miałam ten problem. Używałam pudrow sypkich, w kremie , naturalnych, chemicznych . Roznych . I z czasem zauwazylam ze - owszem, mat byl na kilka godzin - skóra wygląda okropnie!!! Od tego codziennego nakładania mam straszna cerę. A wtedy mimo wszystko była ładna. Wiesz co mi pomogło? Głodówka. Nie żartuje. Glodowalam w celu leczniczym, bylam na samej wodzie 14dni. Po 3 dniach już ten mat byl a cera odzyskała promiennosc i świeżość. Wyglądałam jak nastolatka. :) Po zakończeniu głodówki efekty utrzymuje się do dzis . Mam 24 lata, i glodowalam 1,5roku temu.

Gość gość
GÓÓÓOOWNO sreeenD!! Przestań spamować tym szajsem!!!! :o GÓÓÓOOWNO sreeenD!! Przestań spamować tym szajsem!!!! :o GÓÓÓOOWNO sreeenD!! Przestań spamować tym szajsem!!!! :o GÓÓÓOOWNO sreeenD!! Przestań spamować tym szajsem!!!! :o GÓÓÓOOWNO sreeenD!! Przestań spamować tym szajsem!!!! :o GÓÓÓOOWNO sreeenD!! Przestań spamować tym szajsem!!!! :o GÓÓÓOOWNO sreeenD!! Przestań spamować tym szajsem!!!! :o GÓÓÓOOWNO sreeenD!! Przestań spamować tym szajsem!!!! :o GÓÓÓOOWNO sreeenD!! Przestań spamować tym szajsem!!!! :o GÓÓÓOOWNO sreeenD!! Przestań spamować tym szajsem!!!! :o GÓÓÓOOWNO sreeenD!! Przestań spamować tym szajsem!!!! :o GÓÓÓOOWNO sreeenD!! Przestań spamować tym szajsem!!!! :o GÓÓÓOOWNO sreeenD!! Przestań spamować tym szajsem!!!! :o GÓÓÓOOWNO sreeenD!! Przestań spamować tym szajsem!!!! :o GÓÓÓOOWNO sreeenD!! Przestań spamować tym szajsem!!!! :o GÓÓÓOOWNO sreeenD!! Przestań spamować tym szajsem!!!! :o GÓÓÓOOWNO sreeenD!! Przestań spamować tym szajsem!!!! :o GÓÓÓOOWNO sreeenD!! Przestań spamować tym szajsem!!!! :o GÓÓÓOOWNO sreeenD!! Przestań spamować tym szajsem!!!! :o GÓÓÓOOWNO sreeenD!! Przestań spamować tym szajsem!!!! :o GÓÓÓOOWNO sreeenD!! Przestań spamować tym szajsem!!!! :o GÓÓÓOOWNO sreeenD!! Przestań spamować tym szajsem!!!! :o GÓÓÓOOWNO sreeenD!! Przestań spamować tym szajsem!!!! :o GÓÓÓOOWNO sreeenD!! Przestań spamować tym szajsem!!!! :o GÓÓÓOOWNO sreeenD!! Przestań spamować tym szajsem!!!! :o GÓÓÓOOWNO sreeenD!! Przestań spamować tym szajsem!!!! :o GÓÓÓOOWNO sreeenD!! Przestań spamować tym szajsem!!!! :o GÓÓÓOOWNO sreeenD!! Przestań spamować tym szajsem!!!! :o GÓÓÓOOWNO sreeenD!! Przestań spamować tym szajsem!!!! :o GÓÓÓOOWNO sreeenD!! Przestań spamować tym szajsem!!!! :o GÓÓÓOOWNO sreeenD!! Przestań spamować tym szajsem!!!! :o GÓÓÓOOWNO sreeenD!! Przestań spamować tym szajsem!!!! :o GÓÓÓOOWNO sreeenD!! Przestań spamować tym szajsem!!!! :o GÓÓÓOOWNO sreeenD!! Przestań spamować tym szajsem!!!! :o GÓÓÓOOWNO sreeenD!! Przestań spamować tym szajsem!!!! :o GÓÓÓOOWNO sreeenD!! Przestań spamować tym szajsem!!!! :o GÓÓÓOOWNO sreeenD!! Przestań spamować tym szajsem!!!! :o GÓÓÓOOWNO sreeenD!! Przestań spamować tym szajsem!!!! :o GÓÓÓOOWNO sreeenD!! Przestań spamować tym szajsem!!!! :o GÓÓÓOOWNO sreeenD!! Przestań spamować tym szajsem!!!! :o GÓÓÓOOWNO sreeenD!! Przestań spamować tym szajsem!!!! :o GÓÓÓOOWNO sreeenD!! Przestań spamować tym szajsem!!!! :o GÓÓÓOOWNO sreeenD!! Przestań spamować tym szajsem!!!! :o GÓÓÓOOWNO sreeenD!! Przestań spamować tym szajsem!!!! :o GÓÓÓOOWNO sreeenD!! Przestań spamować tym szajsem!!!! :o GÓÓÓOOWNO sreeenD!! Przestań spamować tym szajsem!!!! :o GÓÓÓOOWNO sreeenD!! Przestań spamować tym szajsem!!!! :o GÓÓÓOOWNO sreeenD!! Przestań spamować tym szajsem!!!! :o GÓÓÓOOWNO sreeenD!! Przestań spamować tym szajsem!!!! :o GÓÓÓOOWNO sreeenD!! Przestań spamować tym szajsem!!!! :o GÓÓÓOOWNO sreeenD!! Przestań spamować tym szajsem!!!! :o GÓÓÓOOWNO sreeenD!! Przestań spamować tym szajsem!!!! :o GÓÓÓOOWNO sreeenD!! Przestań spamować tym szajsem!!!! :o GÓÓÓOOWNO sreeenD!! Przestań spamować tym szajsem!!!! :o GÓÓÓOOWNO sreeenD!! Przestań spamować tym szajsem!!!! :o GÓÓÓOOWNO sreeenD!! Przestań spamować tym szajsem!!!! :o GÓÓÓOOWNO sreeenD!! Przestań spamować tym szajsem!!!! :o GÓÓÓOOWNO sreeenD!! Przestań spamować tym szajsem!!!! :o GÓÓÓOOWNO sreeenD!! Przestań spamować tym szajsem!!!! :o