Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czekam do świąt a pozniej pakuje mu walizke

Polecane posty

Gość gość
To leć autorko za nim , może jeszcze da się przeprosić :P

Gość gość
Jedna laska na FB napisała 'wreszcie koniec tego chorego związku'. Każdy jej w komentarzach pisał 'wreszcie zostawiłaś tego frajera' itp. Na drugi dzień wchodze na FB a ta laska z tym co go dzień wcześniej zostawiła jakieś serduszka sobie nawzajem posyłają i teksty 'kocham cię' :D żal

Gość gość
Haha napewno leciec za nim nie mam zamiaru. Nie przekreślam całkowicie tego zwiazku. Kocham meza. Moze faktycznie mnie zdradza? Jesli sie dowiem ze tak no to bedzie to definitywny koniec bo nie wyobrażam sobie byc z kim kto macza fiuta w innej. Mam nadzieje jednak ze ten dzisiejszy poranek da mu do myślenia

Gość gość
Moze faktycznie mnie zdradza? Jesli sie dowiem ze tak no to bedzie to definitywny koniec bo nie wyobrażam sobie byc z kim kto macza fiuta w innej. x no popatrz a ta co w niej macza wyobraża sobie z nim związek choć doskonale wie że maż macza również w tobie :D

Gość gość
Strasznie to smutne jak zona i dzieci przegrywaja z alkoholem. Moze ta "wyprowadzka" go obudzi zanim sie zachleje na smierc.

Gość gość
Wiem ze to smutne. Ale byc moze trochę go ta wyprowadzka otrzeźwi. Bo innego wyjścia nie widze. Nie chce zeby dzieci mi zadawały pytania gdzie tata, dlaczego taty nie ma w domu albo tata smierdzi. Albo sie weźmie w garść albo przepieprzy 11 wspólnych lat.

Gość gość
zabierz mu prawa rodzicielskie, jak on jest aż tak uzależniony to nie ma już szans że wyjdzie z żulerki i potem jeszcze ci dzieci pozwie o alimenty :(

Gość gość
Przykra sprawa. Najbardziej szkoda dziecka, bo jeszcze nie rozumie co się dzieje. Kobietko walcz o swoje i nie daj sobą pomiatać.

Gość gość
haha autorko strasznie szybko się to potoczyło mąż się wyprowadzał a ty siedziałaś i tu pisałaś ..ale bajka haha

Gość gość
trzeba mieć ujemne IQ, jak chyba połowa tutejszych garotłuków, żeby emocjonować się taką denną prowokacją. w ciągu 20 minut od ostatniego wpisu autorki, jej mąż zdążył sie wyprowadzić, a ona na bieżąco zdaje relacje kafeteriankom, jezu, normalnie wstyd mi że jestem kobietą. Chociaż może nie ma czego, bo te tępe tłuki i tak nie odchodzą od mopa i garów więc nie mają okazji pokazywać społeczeństwu swojej głupoty

Gość gość
A co niby miałam robić. Zabrał manatki i tyle. Miałam go błagać czy prosić na kolanach zeby został? Mam go gdzies. Nawet mi smutno nie jest. Tylko w dalszym ciagu corki szkoda. Ale cóż. Ja wychowałam sie bez ojca i żyje to u niej tez bedzie dobrze.

Gość gość
Weźcie skonczcie z tymi wpisami ze ma jakąś dziwkę, zwyczajnie facet ma problemy z alkoholem a jak z alkoholem to i z odpowiedzialnością za cokolwiek. A ty się nad nim nie lituj i nie żałuj dziecka bo na co komu taki tatuś od siedmiu boleści. Uwierz, że on chlajac i nie wracając na noc nie myśli co ty czujesz, ma was gdzieś bo go gęba swedzi. Czym predzej się go pozbedziesz tym większe masz szanse ze dziecko nie będzie się wychowywało w patologii. Na co ci taki partner a córce taki ojciec? Zacznij myśleć o sobie i dziecku. A ta co pisała o tym jak sobie dasz radę sama i ze ona żałuje ze sie rozstała , niech się puknie w głowę. Żałować to mozna dobrego człowieka, a nie prostaka , pijaka bez zadnych wartości. Byle gacie w domu byly? Jak nawet ma jakas panne na boku to tylko podobną do siebie, bo zadna szanujaca się kobieta takiego barachła nie wezmie. W takim wypadku to juz w ogóle nie ma czego żałować.

Gość gość
To mogla byc dobra prowokacja ech s*******ilas to autorko

Gość gość
Weźcie skonczcie z tymi wpisami ze ma jakąś dziwkę, zwyczajnie facet ma problemy z alkoholem a jak z alkoholem to i z odpowiedzialnością za cokolwiek. xx Jak jest alkohol to i d***** są na 100%

Gość gość
Haha juz pakuj

Gość gość
provo,ciągle dopisuje nowe sensacje,zauwazcie ze dopiero w któryms poscie napisała ze jest w ciąży,stopniowo podgrzewa atmosfere,nie produkujcie sie ludzie:)

Gość gość
Poznaję ją,często tu prowokuje,a wy głupie baby łykacie.

Gość gość
Magda to ty?