OlaPiotr 0 Napisano Grudzień 11, 2015 Witam. Mam do Was pewne pytanie. Otóż dnia 9 grudnia uprawiałem ze swoją dziewczyną seks. Pękła nam prezerwatywa. Była to mała dziurka, po prawej stronie. Zawsze przed dojściem wyjmuje penisa z pochwy, lub zostaje go w niej około 3 cm. Dziurka była około 6 cm poza pochwą. Nie doszedłem w niej tylko na zewnątrz. Nie wiem jednak kiedy owa dziura powstała. Moja dziewczyna miała dni niepłodne. Owulacje miała około 4 grudnia (wcześniejszy okres zaczął się 19 listopada, trwał 5 dni, okresy regularne, cykl 29 dni). Po stosunku oddała mocz, potem wypłukała pochwę wodą (wiem, że nic to nie daje). Wczoraj postanowiliśmy zakupić tabletkę Ellaone, po około 26h po stosunku. Tabletka chyba zadziałała. Nie miała wymiotów. Jedyne objawy po jej wzięciu to takie, że była zmęczona, ale jednocześnie nadpobudliwa, przybita, do tego trochę bolał ją żołądek. Kolejny okres wypada 18 grudnia, a więc za 7 dni. Moje pytania to: Jaka jest szansa, że może być ona w ciąży ? Czy te tabletki i jak bardzo są skuteczne ? Czy okres po tabletce może się spóźniać i o ile ? Naczytałem się już tyle i wszędzie piszą co innego... Próbuję ją uspokajać, ale ona nadal się boi. Z góry dziękuję za pomoc :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marchelka85 0 Napisano Grudzień 11, 2015 Ludzie....wasze uświadomienie na tematy seksualne są zerowe.... jasne ze nie jest w ciąży. Mogliściekochać się bez gumy a i tak tabletka po zrobiła swoje... Ja piernicze ludzie kupta se ksiązki od biologi z 1 liceum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OlaPiotr 0 Napisano Grudzień 11, 2015 Chciałem się tylko upewnić i pomóc mojej dziewczynie. Też jej to tłumaczyłem, bardzo długo, ale ona się boi mimo wszystko, właśnie dlatego postanowiłem zapytać, tak dla pewności, czy jest w tym coś złego ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 11, 2015 Nie przejmuj się ludzie tutaj nie są za bardzo mili :) W ciazy nie jest napewno ta tabletka jest bardzo skuteczna sama ja raz brałam. a co do okresu może się spóźnić albo może być wcześniej. Może trwać dłużej. Napewno na ulotce pisało ze cykle się rozregulują wiec nie wiadomo kiedy miesiączka bedzie i ile bedzie trwala.U mnie od lipca okres jest rozregulowany :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 11, 2015 Niech gimbus zajmnie się nauką i przytuli się do cyca mamy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marchelka85 0 Napisano Grudzień 12, 2015 Ludzie chodzi o to że już troche macie lat a jak coś chcecie wiedzieć to lepiej iśc do lekarza a nie szukać informacji na forum gdzie każdy może napisać jakas głupote i wprowadzić człowieka w błąd a ciąża to poważna sprawa do której trzeba podejśc odpowiedzialnie a tu raczej takich odpowiedzi się nie znajdzie. Pozdrawiam ps w ciąże tak łatwo mimo wszystko się nie zachodzi :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach