Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Powiedzcie szczerze czy to fajna FRUZURA? Ciągle chodzę w kucyku

Polecane posty

Gość gość

Mam 30 lat a ciagle chodzę w kucyku bo tak najwygodniej. Rzadko kiedy rozpuszam włosy, chociaż mam ładne i grube. Zastanawiam się nad takim cięciem? trochę się boję no i czy taka fryzura nie jest za poważna i będę taką chłopczycą?Proszę o radę http://kiarelleeorleancio.com/fryzury-polkrotkie.html

Gość gość
No i tez obawiam się że ciagle będę je musiała układać. Czy to nie będzie za skomplikowana fryzura do codziennego układania?

Nie jest skomplikowana do ułożenia i ładnie wygląda.

Gość gość
Ale czy nie stracę kobiecości przez tak krótką fryzurę? tego się obawiam szczerze mówiąc. Dodatkowo jestem singielką więc boję się że krótkie włosy mogą zmniejszyć zainteresowanie u płci rpzeciwnej:-P

Gość prawictwo pospolite 152
brzydka, nie przepadam za kobietami z krótkimi wlosami

Gość gość
No właśnie tego się obawiam bo dużo facetów nie lubi krótkich fryzur u kobiet

Gość prawictwo pospolite 152
ja zawsze lubiłem kobiety z długimi wlosami , na przyklad takimi jak wkleiłem w linku

Gość gość
Nie obcinaj się tak:( Rzadko komu to pasuja:/ Skoro masz ładne i grube to zrób coś innego:( Np. cieniowanie dlugie warstwy, zależy jeszcze jakiej dlugosci są twoje włosy. Skoro chcesz ścinać to może spróbuj loba? albo długości do ramion Te są super: s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/fe/59/6a/fe596a2220c2bd611ff0ed5407936f06.jpg s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/77/6b/ab/776bab42177367994087fa6dfde9dd1d.jpg s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/62/09/a4/6209a435334b2b27b86df5fcb90d681d.jpg s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/62/97/ea/6297eaa5e9ac0931b60028b02b3f7110.jpg s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/d1/58/31/d15831a0e9425d4052ad564d287902ae.jpg

skoro masz długie i jesteś singielką, to chyba ta fryzura zainteresowania ci nie przysparza.....

Gość gość
trzeba usunąc spacje.. inaczej uznawało mi za spam sory

Gość gość
srednia..

Gość gość
Nie obcinaj na krotko, postarzysz sie tym o pare ładnych lat. Lepiej przytnij włosy np troche za ramiona

Gość gość
Koniecznie zmień fryzure ale taka ze zdjęcia jest ryzykowna...trzeba ją bardzo dobrze ułożyć i nie każdemu pasuje...skoro masz łądne i gęste włosy po prostu fajnie je wycieniuj i chodz w rozpuszczonych to o wiele bardziej działa na facetów niż bob czy kucyk :) Może jakieś farbowanie albo chociaż refleksy ?

Gość Józef Bździuch
nie ważne, czy brunetka lub kruczo-czarna albo ruda z kręconymi włosami lub blondynka , każda kobieta pięknie się reprezentuje w salonie na wielkim łóżku z długimi włosami , które tajemniczo zakrywają piersi

Gość gość
w*********j prawiku

Gość gość
autorko, spróbuj. Może właśnie xzainteresowanie wzrośnie jak fryzura podkreśli rysy twarzy - włosy spięte w kucyka uroku nie dodają.

Gość gość
No właśnie ten cholerny kucyk to moje przekleństwo:-P Nie mogę przestać go wiązać, to taka wygoda ale fryzura żadna. Poza tym mam już swoje lata i wydaje mi się ze to już nie przystoi:-)