Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy matka jak sie na was zdenerwuje TO KRZYCZY CZASEM ZAMKNIJ MORDE do was??

Polecane posty

Gość gość

pytam z ciekawosci..bo ja mam 30 lat i mieszkam w innym miescie ale na weekend przyjezdzam do rodziców do domu . dzis ogladalismy razem wiadomosci i bylo o tym marszu w obronie demokracji i oni sa za pisem i rydzykiem z ojcem tak ze by do tylka weszli..i ja zaczelam sie cieszyc i mowic brawo jak mowili o tym marszu..a oni nie mogli wytrzymac i zaczelam mowic ze pis niszczy polske a matka az wyszla z pokoju i zaczela do mnie zebym nie wyrazala swoich pogladow..i zaczela krzyczec cala czerwona do mnie :"siejesz tylko zamęt jak przyjezdzasz do nas i zamknij morde.." az mi sie przykro zrobilo..bo w tym domu nie mozna miec innego zdania..liczy sie tylko radio maryja i rydzyk..oczywiscie po tej wymianie zdań poszla sie modlić i na caly glos mowic rozaniec z radiem maryja.. dodam ,że matka jest inzynierem a jest tak ogłupiona przez to radio i pis..

Gość gość
Nigdy nie słyszałam by ktoś tak w naszym domu powiedział do kogokolwiek.

Gość gość
a u mnie było tak różnie...

Gość gość
do mnie , tak nie mówią , gadają tylko "nie pyskuj" albo "nie szczekaj" :p ale do brata mówią "zamknij pysk " mam 29 lat a brat po 30 ojciec przewaznie tak gada , matka rzadziej

Gość gość
PATOLOGIA

Gość gość
Nie miala poprostu rozsadnych argumentow wiec sie w ten sposob wyzyla ot cala filozofia.