Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mąż na pierwszym miejscu stawia rodziców

Polecane posty

Gość gość
allim - od razu widać że nie masz dzieci jesteś starą panną, prawda?

Gość gość
to odejdz od niego

starą panną :D ? gościu drogi , jestem mężatka na maksa i w swoim stażu małżeńskim i rodzicielskim jestem pewnie starsza od ciebie :D

Gość gość
mężatka i matka i cały czas na forum? ktoś ci sprząta, gotuje i chodzi za ciebie do pracy?

co znaczy - cały czas ?:) jestem tu od godziny 15 a że jestem kobietą inteligentną to potrafię i dodać posta i obiad zjeść:D to cię przerasta ?:D

Gość gość
tak mam sprzataczke i kucharke poniewaz teraz mieszkamy w domu 100 m kw jestesmy dyrektorami woelkich korporacji wiec stac nas maz zdecydowal sie na nowy dom 200 m za nasze pieniadze a nie tesciow bo wszystkiego razem sie dorabiamy ponad to mamy 3 dzialki budowlane i nie ma ze moje czy jego wszedzie jestesmy razem nawet kazde ma osobny samochod a i tak wszedzie jest wspolne o to wam chodziło? sek w tym ze pieniadz szczescia nie daja i moj maz sie w tym pogubil ocenia wszystko pod katem kasy

Gość gość
To ty na pierwszym miejscu stawiaj dzieci i swoich rodziców. Udawaj ze rodzice dzwonią i czegoś chcą a ty bierz dzieci i idź a on niech sam siedzi bez obiadu i bez innych ch udogodnień.

Gość gość
No lepiej się ciągle kłócić ale siedzieć ze sobą dla "dobra" dzieci. Takie dzieci mają bardziej rozwaloną psychikę niż dzieci rozwodnikow. Wyprowadz się na kilka tygodni, zobaczysz czy mu zależy. Bo jakoś na razie nie widać. Jeśli nie to cóż nie jest wart.

podszywaczu lichy - popatrz na staranny styl wypowiedzi autorki a później na swój ....wysili sie choć trochę jak już koniecznie chcesz ściemniać .

Gość gość
przed urodzeniem dziecka liczyl sie z moimi uczuciami, cenil szanowal az widocznie poczul sie za pewnie bo juz dostal to co chcial i to moze on jest materialista bo tylko to go podnieca, mamusia i tatus na pierwszym miejscu zamiast wlasnych dzieci bo jest maminsynkiem albo moze bo niczego od niego nie oczekuja tylko klepia po plecach bo nie wiedza jaki jest w domu z nami, moj maz potrafil mnie nawet w chorobie zostawic bo musial mamusi cos naprawic to jest normalne? ale nie chce go zostawiac bo mamy rodzine na ktora zdecydowalismy sie swiadomie i to jest dla mnie najwazniejsze

Gość gość
jestem tu od godziny 15 a że jestem kobietą inteligentną to potrafię i dodać posta i obiad zjeśćsmiech.gif to cię przerasta ?smiech.gif xxx dodawanie postów i opierdzielenie talerza kartofli ma świadczyć o twojej inteligencji?

uuuu , wróż maciej nam się trafił w temacie :) wróży z fusów kto co miał na obiad :D

Gość gość
xxx wyssij mi bąka z d**y

Gość gość
allium dobre :)

Gość gość
Face t traktuje Cię jak popychadlo. Zostaw go kilka razy w sobotę na caly dzień, niech zobaczy jak to wszystko wygląda z dziećmi.

Gość gość
gość dziś przed urodzeniem dziecka liczyl sie z moimi uczuciami, cenil szanowal az widocznie poczul sie za pewnie bo juz dostal to co chcial i to moze on jest materialista bo tylko to go podnieca, mamusia i tatus na pierwszym miejscu zamiast wlasnych dzieci bo jest maminsynkiem xxx jakoś nie wierzę, że maminsynkiem stał się dopiero po urodzeniu dziecka - był nim zawsze ale ty nie chciałaś przyjąć tego do wiadomości bo najważniejsze było wyjście za maż - teraz ponosisz konsekwencje chowania głowy w piasek ... i bardzo dobrze

Gość gość
allium dziś uuuu , wróż maciej nam się trafił w temacie usmiech.gif wróży z fusów kto co miał na obiad xxx wszystko jedno co zeżarłaś pytam jeszcze raz - to ma świadczyć o twojej inteligencji?

Gość gość
xxx załosna jestes, idz wymyj smierdzace c****o bo juz ci sie pewnie zapociła od tego siedzenia przy kompie szmato z***bana buhahaaaaaaa w ogole to jestes piekna z d**y na twarzy... widze cie codzien i zygac mi sie chce

a co świadczy o twojej ? wydaje ci isę że prezentujesz pragmatyczne podejście do tematu bo jedyne rozwiązania o jakich piszesz wulgarno - agresywnym tonem to rozwiązania albo siłowe albo stawiające sprawy na ostrzu noża ? to nie pragmatyzm ale patologia . to świadczy o twojej inteligencji ? to mam dla ciebie propozycję - startuj w następnych wyborach do sejmu - masz spore szanse . Tam też jest pełno przekonanych o tym ,żę wszyscy inni są głupi tylko oni mądrzy . Każdy głupek potrafi powiedzieć kobiecie z dwójka dzieci - "rozwiedź sie" . I co dalej ? za jakiś czas spotka kogoś , zwiąże sie z nim ale proza życia wkroczy w codzienność i co znowu ma sie z nim rozchodzić ? Co z was za pokolenie nie umiejące o nic walczyć , o nic zabiegać . Jedyne co potraficie to sie rozwodzić albo rozchodzić - a wszystko dla dobra dzieci akurat .

Gość gość
tylko tyle w ramach riposty potrafisz napisać?

Gość gość
oo!! xxx mysli co napisac, nie wysilaj sie bo i tak w tym twoim łbie jest gnojówka

Gość gość
allium nie ma sensu pisać bo ta smieszna osoba jest głupia pewnie ledwo po podstawówce mysli ze jest zabawna przygadjac a tak na prawde na pewno jest jakims samotnym patolem bez perspektyw na przyszlosc

Gość gość
Allium, dobrze napisane.

Gość gość
allium dziś a co świadczy o twojej ? wydaje ci isę że prezentujesz pragmatyczne podejście do tematu bo jedyne rozwiązania o jakich piszesz wulgarno - agresywnym tonem to rozwiązania albo siłowe albo stawiające sprawy na ostrzu noża ? to nie pragmatyzm ale patologia . to świadczy o twojej inteligencji ? to mam dla ciebie propozycję - startuj w następnych wyborach do sejmu - masz spore szanse . Tam też jest pełno przekonanych o tym ,żę wszyscy inni są głupi tylko oni mądrzy . Każdy głupek potrafi powiedzieć kobiecie z dwójka dzieci - "rozwiedź sie" . I co dalej ? za jakiś czas spotka kogoś , zwiąże sie z nim ale proza życia wkroczy w codzienność i co znowu ma sie z nim rozchodzić ? Co z was za pokolenie nie umiejące o nic walczyć , o nic zabiegać . Jedyne co potraficie to sie rozwodzić albo rozchodzić - a wszystko dla dobra dzieci akurat . xxx ja uważam że ty właśnie ty powinnaś startować do Sejmu - tam się właśnie tylko rozmawia, rozmawia i rozmawia - za wszelką cenę unika się jakichkolwiek rozwiązań czy ostrego postawienia sprawy, lepiej gadać i przeciągać sprawy w nieskończoność - a nuż się jakoś samo ułoży nie doradzam jej rozwodu, rozdział finansowy, stawianie twardych warunków, tymczasowa separacja to nie rozwód

Gość gość
xxxx- zły dotyk boli przez całe zycie... szkoda Nam Ciebie proponuje terapie

Gość gość
wal się

Gość gość
gość dziś xxxx- zły dotyk boli przez całe zycie... szkoda Nam Ciebie proponuje terapie xxx chcesz zareklamować ośrodek do którego uczęszczasz?

to jest właściwie - jak dla mnie - jedyny minus neta : tutaj każdy może być każdym . A przecież w realu nie rozmawiałabym z nastoletnią panienką o kłopotach ludzi dorosłych a tutaj tylko po argumentach mogę sie domyślać z kim mam do czynienia . Ni i najczęściej po kilku postach wiadomo kto jest zacz :D

Gość gość
no właśnie allium! ty w pierwszych postach zawsze spokojna katoliczka, matka, żona nastawiona na rozmowę a później już tylko zwykła, zadzierająca nos chamka

chętnie zobaczę gdzie - kiedykolwiek - twierdziłam , że jestem katoliczką :D