Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak trafiliście na kafeterie?

Polecane posty

wiem wiem... :P widzialem :) mialem wyciszony i zerknalem dopiero jak zobaczylem cie na kafe :D:P musze isc do kosciola tez sie troche umoralnic... :P:)

Gość
zbereznik dziś to było słodkie :******* dlatego zaczęłam wtedy odpisywać, ale męczyło mnie że w taki sposób...:O

Gość
zbereznik dziś na 18? :)

Gość
zbereznik dziś co do 21 to na pewno nie będę miała wtedy warunków...:) nie chce żeby, ktoś dokładnie słuchał co mówię :D zresztą nie wiem czy to dobry pomysł...jestem okropna:O dziwie się że chcesz utrzymywać ze mną kontakt, serio :O

Gość gość
gość dziś żal mi was, że całe dnie przesiadujecie na tym portalu. Jeden kretyn wart drugiego xxx ami nie żal ciem przesiadujesz tu 48

Gość
zbereznik dziś ale może dzisiaj to naprawdę nie jest dobry pomysł...muszę coś przemyśleć i myśle że trudno będzie mi rozmawiać na luzie/...

Gość gość
gggb poznalas interesujacego kogos:Dnie szanujesz sie jako kobieta,ze jada z toba jak ze szmaciskiem a ty szczesliwa ze w ogole chce z toba pisac,wszystkie tu sa takie niestety

Gość gość
buhahaha trza miec niezle nasrane w lbie zeby tu zawierac znajomosci,ty gggb jestes uposledzona tez nie da sie ukryc:Dktora normalna dziewczyna przesiaduje w takim bagnie?

Gość
zbereznik dziś no przecież wtedy w piątek coś ci napisałam...

Gość
chociaż sama nie wiem czy dobrze...nawet nie chciałam potem tego czytać żeby sprawdzić ile zrobiłam błędów :P

Gość gość
To było we wrześniu 2005, czyli 10 lat temu, gdy podczas dyskusji o GG Allinie, na nieistniejącej już Dozie Kultury, ktoś wkleił link do tematu na kafe, w którym również dyskutowano na jego temat.

Gość
a i widzę że coś działa. :D odmówiłam za ciebie to co chciałeś.;) w piątek-3 w sobotę też trzy :):P

Gość gość
z ciem to dopiero q***isko0!!!!!!!!!!!!

Gość gość
ja wyszukiwalam cos o dziewictwie, mialam wtedy 16 lat i hormony buzowaly :D pamietam ze przeczytalam tutaj, ze 16 lat wlasnie to idealny wiek na utrate cnoty, bylam strasznie szczesliwa i nie mogam sie doczekac. co najgorsze nadal sie nie doczekalam :/

Gość gość
Przypadkiem,przez jakiś link,rok temu,chyba we wrześniu. Czasem coś czytam,pomijam głupie i obleśne tematy oraz kilku userów stałych,nuda.

Gość gość
taki fajny temat a nikt sie nie wypowaida :P

Gość gość
2015.12.13 Hahaha to ja pisalam. Nadal nic, a niedlugo 24 lata stykna heh :D

Gość gość
szukałem tematu o kobietach singlach i co im we łbach siedzi ...

Gość gość
dziś I co znalazles?

Gość gość
Ja szukałam jakiś porad jak znaleźć faceta.To było okolo 10lat temu. Znalazłam go jakiś czas pozniej, nawet byłam pewna ,ze to jest to i się pobierzemy ,a bylam już koło 30 ki.Ale niestety już nie jesteśmy razem. Więc wrocilam do punktu wyjścia,a 40 zbliża się wielkimi krokami.