Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gorący pocałunek z zajętą dziewczyną

Polecane posty

Gość gość

Mam koleżankę ze studiów, która mi się podoba i fajnie nam się gada. Ma chłopaka, więc długo nie mogłem się ośmielić, ale wczoraj jakoś tak samo wyszło, że po zajęciach skoczyliśmy na pizzę. Spotkanie zakończyło się gorącym pocałunkiem. Ona kocha chłopaka i od wczoraj tak jakby się wycofuje. Ja też wiem, że źle zrobiliśmy, ale ona jest taka ładna i taka słodka, że się nie mogę powstrzymać. Co robić?

Gość gośćoooowka
Nie masz za grosz honoru. Prawdziwy facet zajętych nie dotyka. Nie miałabym do ciebie za grosz szacunku...

Gość gość
pocałunek to trochę za dużo,ale pewien flirt z zajętą mógłby być fajny,ale podrywanie zajętych to obrzydlistwo

Gość gość
pocałuj teraz jej faceta żeby nie było ze tylko ona na boku się z kimś całowała

Gość gość
miło mi to czytać niedawno zerwałem kontakt z pewną dziewczyną ma faceta boli, ale wygląda, że jednak postąpiłem słusznie

Gość gość Szarika
gość dziś Mam koleżankę ze studiów, która mi się podoba i fajnie nam się gada. Ma chłopaka, więc długo nie mogłem się ośmielić, ale wczoraj jakoś tak samo wyszło, że po zajęciach skoczyliśmy na pizzę. Spotkanie zakończyło się gorącym pocałunkiem. Ona kocha chłopaka i od wczoraj tak jakby się wycofuje. Ja też wiem, że źle zrobiliśmy, ale ona jest taka ładna i taka słodka, że się nie mogę powstrzymać. Co robić? xxx Nie masz chłopie szacunku do siebie i jeszcze chwalisz się tym na forum. Sio nikczemniku!

Gość gość
gardze takimi meskimi wywlokami, a laska nie lepsza

Gość ironicwoman
hehe zajętych sie nie tyka ale ingeruje sie w ich zycie i podgląda co za obłuda

Gość gość
Skończysz tak, jak Ci się należy - poobijany. Skoro włazisz w takie bagno, liczyłeś się z tym. Niedawno był tutaj na kafe wpis o tym, jak pewien właśnie zdradzony facet postąpił z facetem, z którym go laska zdradziła. Robotę zlecił Ukraińcom, a kiedy ten był już nieprzytomny, jeden złapał za jego przyrodzenie i wyrwał mu jajko, które dostarczył zleceniodawcy. Ja w to wierzę, wiele słyszałem o bezwzględności ukraińców, a przyjeżdżają tu na zarobek. Generalnie jakbym się o czymś takim dowiedział, a kochał swoją dziewczynę, kto wie, czy bym tak tego nie załatwił. Jeśli trafisz na faceta z jajami, jak ja, to współczuję Ci Twojego położenia.

Gość gość
Mnie pokrywala kobieta a ja się zakochałem ukrywała że kogoś ma dopiero później się dowiedziałem.. mocno mi wtedy obrzydla.

Gość gość
Mezczyzna w przeciwienstwie do kobiety nie podrywa swiadomie z zajetymi kobietami. Nie jestes mezczyzna!

Gość gość
cóż... takiemu obszczymurkowi, to tylko jedno się należy... to, o czym ktoś wyżej pisał... tyle w temacie.

Gość gość
popieram powyższe odpowiedzi - chłopaczek bez jakiegokolwiek honoru

Gość jbws
Jeżeli to nie jest dziewczyna jego kumpla, to nie widzę nic złego w podrywaniu jej.

Gość jwbs
Jak taka ładna i słodka, to nie bać się i nie pytać na kafe. A jak tak kocha chłopaka, to niech się gorąco nie całuje z innym. W każdym razie to nie Twój problem, tylko tamtego chłopaka.

Gość gość
jbws dziś Jeżeli to nie jest dziewczyna jego kumpla, to nie widzę nic złego w podrywaniu jej. xxx dziwiło mnie, dlaczego więcej ludzi bez honoru i szacunku do siebie nie ma na forum, a jednak są:D

Gość gość
jwbs dziś Jak taka ładna i słodka, to nie bać się i nie pytać na kafe. A jak tak kocha chłopaka, to niech się gorąco nie całuje z innym. W każdym razie to nie Twój problem, tylko tamtego chłopaka. xxx mędrcem, to ty nie jestes... dlatego twoja dziewczyna slodziutko caluje się z innym, a ty siedzisz na kafe...;)

Gość anon88
Ale przecież ona sama decyduje co zrobiła, nie chcę was zdziwić panowie, ale kobiety też mają decyzyjność i nie są bezwolnymi, należącymi do was przedmiotami.

Gość gość
tej "kobiety", to już nawet nie warto oceniac, szkoda słów