Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Józef Bździuch

jeżeli faktycznie taka moda panuje na transy to ja też chcę zostać

Polecane posty

Gość Józef Bździuch

transem , gdy pójdę do sklepu odzieżowego albo do butiku w Warszawie i powiem, chcę być transem i proszę panią , pani ekspedientko , proszę na mój rozmiar - i zdejmę z siebie wszystko , stanę goły , więc , proszę pani , skoro jest moda na transy i inne tranzystory to stoję przed panią nago z podniesionym kindybałem i proszę poszukać dla mnie sukienkę z czystej bawełny albo z aksamitu i dobrać buty na obcasie , mam rozmiar 40 , dodatki też poproszę , szalik o długości 2,5 metra i pończochy bawełniane samonośne ! pytanie - co zrobi ekspedientka na mój widok ?

Gość Józef Bździuch
czy dostanę w ryja, czy mnie skopią i pobiją, jeżeli w Centrum Warszawy pokażę się w aksamitnej sukience do kolan i butach na obcasie oraz w pończochach samonośnych i szaliku długości 2,5 meta , co jeszcze założyć aby nie oberwać ?

Ciuliku ciubaryku/gagusiu/hejnale/Bździuchu pasibrzuchu :P : x KRETYNIEJESZ CORAZ BARDZIEJ ! x Zamiast nowej sukienki, zapłać komornikowi alimenty :P. x Teraz już wiem, za co Cię baba z domu wykopała. x 55-cioletni transwestyta to coś gorszego od Grodzkiej :(. x Dziecko musiało wstydzić się za Ciebie w szkole, ciuliku ciubaryku :(.