Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Didaskalia

co by wam nie gadali wyglad liczy sie bardzo

Polecane posty

Gość Didaskalia

i najzwyczajniej w swiecie jest to udowodnione badaniami owszem osobowosc, charakter itd sa istotne wyksztalcenie i ambicje rowniez ale sliczna dziewczyna i przystojny facet w jakims sensie juz z miejsca sa wygrani i sa w lepszej sytuacji poznalam mega faceta i mam ochote sie z nim przespac i jesli nadarzy sie okazja z checia to zrobie i wlasnie nie dlatego, ze jest super fajny itd, tylko dlatego ze wyglada jak model i nie zrobil niczego zeby mnie do siebie zniechecic co jak co ale akurat w sytaucjach intymnych wyglad ma kolosalne znaczenie

To jest oczywiste. Jeśli ktoś nam nie pasuje z wyglądu, to choćby miał najlepszy charakter - nic z tego nie będzie. No, chyba, że ktoś się zmusi z jakiegoś powodu.

Gość didaskalia
troche to jednak przykre jak przymioty ciala sa wazne naprawde brzydcy maja przekichane jeszcze brzydki facet a bogaty ma branie u materialistek czy takich co leca na wladze a brzydka naprawde kobieta? naprawde dobry seks z naprawde przystojnym facetem to mega przyjemnosc:)

Gość gość
To działa w obie strony, tylko że jest jedno ale... piszesz wyłącznie o seksie, a seks to nic innego jak chwilowa, prymitywna chcica, która w sumie nic do życia nie wnosi i ten seks wcale nie musi być dobry, bo wygląd tego nie gwarantuje. A badania udowodniły, że bardziej atrakcyjne dla większości osób jest to co przeciętne, bo przeciętne znaczy zdrowe o genach niewyróżniających się z tłumu, a tym samym gwarantuje bezpieczeństwo.

Gość didaskalia
alez oczywiscie, w dluzszej relacji licza sie inne , wazniejsze rzeczy ale jestem na forum erotycznym a nie uczuciowym:) pisze o pociagu i zwracaniu uwagi, a kiedy mamy na kogos ochote pod wzgledem seksualnym to wyglad jest pierwsza rzecza ktora nas pociaga czy wezmiesz do lozka brzydala czy przystojnego to nie wiesz jacy- beda zgadzam sie, ale predzej pojdziesz z tym z dobrym wygladem niz z brzydkim bo ten z miejca moze byc aseksualny

Gość gość
Ale wygląd to również cecha indywidualna i każdy ma inny gust, ten który według ciebie jest przystojniakiem, dla twojej koleżanki może już nim nie być... ale fakt, faktem że druga osoba musi się nam podobać, ale nie tylko w sferze seksualnej, bo dobierając sobie znajomych też kierujemy się wyglądem. Od ładnej buzi bardziej liczą się proporcje całego ciała i ogólny wygląd.

Gość didaskalia
gusta sa rózne, to fakt,ale jest cos takiego jak ogolna atrakcyjnosc jedni wola blondynki, inni brunetki,jedni o sylwetce modelek inni takie jak j.lo czy beyonce ale wiekszosci podobaja sie duze oczy, geste wlosy, ladne , regularne rysy twarzy,szczupla sylwetka, dlugie nogi tak,wiec pisalam o swoich odczuciach dot tego faceta ale jestem pewna ze spodobal by sie wiekszosci kobiet , tak samo jak wiecej kobiet uwaza ze george cloone, ryan gosling czy bradley cooper sa bardziej przystojni niz np mickey rourke czy danny trejo facet ktory mi sie podoba ma wysportowane cialo, ale nie przesadnie, ma miesnie ale nie jest napakowany jak pudzian czy inny strongman, poprostu dobrze zbudowany, wycwiczony wzrost 186, wiec niski nie jest, geste wlosy i ladne rysy twarzy ma ladna twarz i to wiecej niz przecietna i bardzo fajne cialo, nie zmienilabym w nim nic jesli chodzi o wyglad, dlatego tak mnie pociaga nie musze dodawac, ze jest bardzo meski mam nadzieje, ze w lozku tez mnie nie rozczaruje jesli w nim wyladujemy