Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jego mama robi lepszą zupę

Polecane posty

Gość krysiakrystyna
A wyzywanie i poniżanie osób, jak widać, MĄDRZEJSZYCH, jest dobrze świadczy o waszej mentalności homoseksualistów...

Gość mamagrzesia
o to to krysiakrystyna! a myslisz moja kochana skąd się biorą homoseksualiści? takie durne lafiryndy karzą męzowi gotować, sprzątać, a potem dziwią, że mąż nosi różowe koszule i coraz więcej kolegów ma!

Gość gość
dobra weźcie już dwie trollice idźcie spać popisałyście sobie, nikogo nie śmieszycie, nikogo nie bulwersujecie, mają was za idiotki czyli misja trolo lolo sie raczej nie powiodła. Co wy tu robicie? idealne gosposie teraz sterczą przy garach

Gość mamagrzesia
co to znaczy trolice? nie twoja sprawa młody człowieku gdzie ja teraz sterczę, mam przenośne wifi! a tobie proponuje sie wziąć za naukę!

Gość mamagrzesia
i jeszcze powiem ci że ja mojemu grzesiowi robie loda teraz

Gość gość
krysiakrystyna wczoraj Tak, bo w tych czasach kobiety mają chore podejście, a jak słyszę, że muszą się spełniać, to aż mi się słabo robi, kobieta jest kobietą, prawdziwą kobietą, kiedy robi to, co do niej należy, a taka, która pracuje jest babochłopem, stąd wzięło się to określenie, od takich, jak wy. x Idiotka! Mama Grzesia też. W tej chwili wy durne kretynki, nie da się wyżyć z jednej wypłaty, jak to było możliwe kiedyś, więc kobiety muszą pracować. Takie są czasy. No, ale dla was prowokatorki lepiej latać po mopsach, żeby mężuś sobie rąk wodą na herbatę nie splamił, niż iść do pracy.

Gość mamagrzesia
proszę się pode mnie nie podszywać! i nie plamić imienia mojego syna Grzegorza oraz obrazu naszej porządnej rodziny!

Gość gość
mamagrzesia dziś o to to krysiakrystyna! a myslisz moja kochana skąd się biorą homoseksualiści? takie durne lafiryndy karzą męzowi gotować, sprzątać, a potem dziwią, że mąż nosi różowe koszule i coraz więcej kolegów ma! x Homoseksualiści głównie biorą się od nadmiaru żeńskich hormonów w czasie ciąży. Co? Zdziwiona? I co ty chcesz od różowej koszuli? Bardzo ładnie wygląda w zestawie z garniturem.

Gość gość
mamagrzesia dziś proszę się pode mnie nie podszywać! i nie plamić imienia mojego syna Grzegorza oraz obrazu naszej porządnej rodziny! x Dobrze czułam. Prowokatorka. Bawi się na kafe, wypisując głupoty! Mąż i synuś nie woła o kawkę i ciasteczko?

Gość krysiakrystyna
Prowokatorka? Chciałam normalnej, kulturalnej dyskusji, a jestem wyzywana i molestowana, wypraszam sobie takie teksty, chciałam pewne rzeczy pewnym ludziom uświadomić, przetłumaczyć, ale potraficie tylko się pieklić i poniżać

Gość mamagrzesia
ja się nie bawię tylko próbuje uświadomić wielu kobietom, które pragną zmieniać role i się karierować, że nie tędy droga! Grześ mieszka z Sandrą, a mój mąż jest jeszcze w pracy, a do poprzedniczek... jak nie da się utrzymać z jednej wypłaty? Czasy są takie, że trzeba szukać dobrej pracy, być prawdziwym mężczyzną, wtedy da się utrzymać rodzinę, ale jak ktos ma niedojdy to przykro mi.

Gość gość
Kobieta jest od tego żeby dbać o męża? Matka musiała was nie kochać, że was na służbę przeznaczyła. Tylko nic nie warte popychadła żyją po to by służyć swoim panom. Gotujcie kopciuchy te obiadki i nakładajcie na talerzyki, chwalcie, że cudnie zjedzone. Ja pierniczę. Ale dałyście się zeszmacić.

Gość gość
gość dziś Jesli to nie tajemnica to powiedz gdzie jadasz posiłki????

Gość gość
Czy dzisiaj nie ma normalnych ludzi, same trole? Nikomu nie można ufać w nic, ten świat niedługo spłonie

Gość mamagrzesia
daję du/py za skitelsy :D

Gość gość
Mojemu facetowi przyjemność sprawia pomoc w domu. Umie prać, sprzątać, gotować, koszule sam sobie prasuje itp. Tak został wychowany przez bardzo mądrą kobietę, która zamiast sieczki z mózgu miała zdrowe podejście do życia. Moja mama też zawsze tłumaczyła mojemu bratu, że jak nie będzie umiał w domu posprzątać czy ugotować to żadna porządna kobieta go nie zechce. I to jest prawda bo ja też nie wzięłabym sobie obiboka, któremu tyłek trzeba nawet podcierać żeby biedak się nie ubrudził. Rozumiem, że mama grzesia i krystyna robią nawet to albo robiły dopóki się nie wyprowadzili. Szkoda, że kobiety same z siebie robią niewolnice.

Gość gość
Natomiast ja lepiej gotuje niż teściowa.Uwierzycie źe moja teściowa nigdy nie robiła spagetti,pizzy,tortilli,gofrów,zupy gulaszowej.Gołąbki robiła od Święta.Mąż nie mogł sie nachwalić mojej kuchni.

Gość gość
gość dziś Ciekawi mnie po huuu jestes mu potrzebna skoro taki wystarczalny:):):):) rozbawiłaś mnie do bólu brzucha. Rozumiem ze jego i twoja matka mądra bo uczyła niezależności syna ale ty do nich nie należysz bo jesli porządnośc kobiety polega na tym ze szuka partnera z wszech umiejętnościami to tylko wspołczuć facetowi.

Gość gość
No faktycznie gofry,tortilla czy zupa gulaszowa to tak wytworne dania ze chłop oszalał z radości.

Gość gość
gość dziś Pranie, sprzątanie czy gotowanie to nie są "wszech umiejętności" tylko podstawa jaką powinni umieć wszyscy obojętnie czy mężczyzna czy kobieta. Wiadomo, że nie każdy musi być super kucharzem czy perfekcyjną panią domu ale jak ktoś nie umie sam o siebie zadbać a zamiast tego szuka frajera, który go oporządzi to nie nadaje się do wspólnego życia tylko do gnicia w tym syfie.

Gość mamaGrzesia
Ostatnio syn się żalił, że ona leży jak kłoda w łózku , imdzieci nie chce o zgrozo. I tak myśle , że ja mu urodzę dziecko, tylko nie wiem co mąż na to... Ale jakby syn potrzebował sobie ulżyć, to zawsze pomogę, bo mąż już dawno przestał. Mówi ,że przy jego nadzwadze i ciśnieniu może go to zabić. To chociaż sobie ja użyję.. Tobie Krystyna też polecam.

Gość gość
autorko a co to za zupa byla jesli moge spytac? akurat ja gotuję dosc dobrze,smacznie,nauczylam się sama poprzez metode prob i błedow,mam juz pewne doswiadczenie to moge ci podpowiedziec jak ugotowac smaczną zupę zeby maz doznał szoku. a potem mozesz go zostawic bo to burak,nie powinien tak mowic do ciebie,nawet jesli to prawda,powinien miec wiekszy szacunek do swojej zony. Mow co za zupa.

Gość gość
no co to za zupa?? zaczynasz temat ja zadaje pytanie i?? ogórkowa to byla czy jak?

Gość gość
MamaGrzesia z posta o 22:22 to już za głupi podszyw był ,fajnie się czyta tr wasze wypociny ale już bez przesady. .... nawet młody pelikan nie łyknie tych bzdur

Gość gość
Oczywiście ,że podszyw, ale jak widać skuteczny mama grzesia vel krysia poszły. Nie wyłapałaś ironii?

Gość gość
No autorko ty się lepiej staraj żeby następnym razem mąż nie przyfasolił ci "bo zupa była za słona" ;). Jakbym ja usłyszała, że moja zupa czy inne danie nie takie bo mama robi inaczej to szybko kolejnego obiadu mąż by nie zobaczył.

Gość mamagrzesia
jestem oburzona waszym zachowaniem, podszywaniem sie pode mnie i twierdzeniem, że rzekomo mój Henryk nie jest już aktywny seksualnie. skąd wam takie rzeczy przychodzą do głowy? może wy macie takie problemy i boicie się ich ujawnić, więc wolicie podszyć sie pod kogos i zobaczyc jak społeczenstwo to odbierze, tak w ogóle to kłamca i podszywacz móglby bardziej sie postarac i wpisywac w nazwie "mamagrzesia" a nie "mamaGrzesia"

Gość gość
gość dziś Dlaczego miałby nie chwalić matczynej zupy? skoro mu gotowała przez 20/30 lat i nagle zjawiłaś się np.TY i ma mnówić jednoczesnie kłamiac w zywe oczy ze twoja tez jest tak dobra jak matki.Normalnym jest ze nie mozna sie przerzucic z dnia na dzien na inne smaki i jeszcze chwalic ze dobre skoro nie smakuje. Czy to takie trudne zrozumieć,a ty chwalisz wszystko ze coś jest dobre,ładne jesli jest inaczej???bo ja nie,mówię delikatnie ale wprost.

Gość gość
To prawda. Jak przez 30 lat matka serwowała mu zupę z torebki, to uzależnił się od glutaminianu sodu i innych ulepszaczy. Wtedy nic co naturalne, nie smakuje. Zawsze brakuje tego piątego - sztucznego posmaku.

Gość gość
gość dziś nie badz złośliwa to że twoja matka tak pier...liła w garach nie znaczy ze inni tez tak robią. Sa kobiety ktorym młode do pięt nie dorastają w gotowaniu.,Powiem więcej,dzisiejsze młode baby zielinego pojęcia nie mają o gotowaniu,