Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PIS: 27% poparcia wg najnowszego sondażu, szok !

Polecane posty

Gość gość
"Od was i waszego idola m,ozna tylko usłyszeć inwektywy" x no i znowu to samo. nie macie argumentów to znowu walicie teksty o "idolu" i podobne bzdury. w polsce wolno wyznawać dowolną religię więc prawa mniejszości są szanowane. i zawsze były. to właśnie wojujący komuniści chcieli by zakazać katolickiej większości wyznawania wiary katolickiej. właśnie takie senyszyny i inne oszołomy chca usuwać krzyże z przestrzeni publicznej.

Gość gość
Źle sformułowałam zdanie -nakazywać kościół nie może ale dyskryminować dzieci z rodzin niekatolickich może i niestety to czyni.

Gość gość
"Do 17:07 oczywiście zakazywać kościół może i nie może ale dyskryminować dzieci z rodzina niekatolickich a jakże. " x w jaki niby sposób kościół ma mozliwośc dyskryminować kogokolwiek kto do niego nie należy? wygadujecie już takie absurdy że szkoda słów.

Gość gość
Już wyjaśniam a więc dowiedziałam się że dzieci z rodzin niekatolickich nie będą miały wzorowego

Gość gość
"Już wyjaśniam a więc dowiedziałam się że dzieci z rodzin niekatolickich nie będą miały wzorowego " x bzduuuryyyy!!!!! o ocenie ze sprawowania nie decyduje kościół a jeżeli jakiś nauczyciel coś takiego durnego wymyślił, lub dyrektor szkoły to trzeba zawiadomić kuratorium.

Gość gość
gość 17.11 słowa o idolu zabolały ale sugestia o wpierdzielu dla imigranta już nie? :D No naprawdę,że uwielbiam te wasze poglądy i sposób dyskusji :D :D

Gość gość
Rzeczywiście mogłam zawiadomić kuratora ale uważała że wtedy moje dziecko byłoby jeszcze bardziej dyskryminowane więc odpuściłam a jeżeli uważasz że kłamie to znaczy że tak samo jesteś uprzedzona do niekatolików jak Kościół.

Gość gość
" No naprawdę,że uwielbiam te wasze poglądy i sposób dyskusji " x a jakie są twoje poglądy i sposób dyskusji? potrafisz wyprodukować coś więcej niż oszczerstwa i insynuacje? x "Rzeczywiście mogłam zawiadomić kuratora ale uważała że wtedy moje dziecko byłoby jeszcze bardziej dyskryminowane więc odpuściłam a jeżeli uważasz że kłamie to znaczy że tak samo jesteś uprzedzona do niekatolików jak Kościół. " x ja sam jestem "nie katolikiem" więc wiem na pewno że o zadnej dyskryminacji mowy być nie może. a skoro ty zdecydowałaś się nie dochodzić swoich praw to nie miej pretensji o to że nie są przestrzegane. jak cię zgwałcą to też nie pójdziesz na policję tylko o "dyskryminacji" będziesz na kafeterii pisała? nie wiem czy kłamiesz czy nie i nie ma to najmniejszego znaczenia w tym wypadku. ale tak prawdę mówiąc to sądzę że po prostu rozpowszechniasz jakieś plotki.

Gość gość
A ja jestem rodzimowierca czyli wg kk poganka,moje dzieci nie ochrzczone nigdy nie byly nigdzie dyskryminowane,córka od 4 klasy swiadectwo z wzorowym. Nie przeszkadzaja mi przydrozne krzyże, ani te wiszace w szkolach,nikt się nie wpiertala w moja wiarę to i mnie nie parzy ni ziebi wiara innych,a straszenie kościołem za rządów pisu jest komiczne patrzac na to ,że za PO swiecone byly nawet szamba ,ale to nie dlatego, że rząd tak chciał tylko dlatego, że taka jest wola ludzi,a innym goowno do tego.

Gość gość
Nagle tyle ateistów broniących Kościół się znalazło i oczywiście nie musicie wierzyć mi chociaż mam świdków ale mam to w głebokim poważaniu czy mi ktoś wierzy czy nie,

Gość gość
Jeszcze jedno przeniosłam moje zdolne dziecko do innej szkoły.

Gość gość
"Nagle tyle ateistów broniących Kościół się znalazło " x bo większość ludzi jest jednak normalna a że ateistów coraz więcej to coraz więcej jest takich ateistów dla których kościół to właśnie rodzina i tradycja. ja wprawdzie sam jestem niewierzący ale kościół to dla mnie właśnie rodzinne tradycje świąteczne. ja widzę swój związek z kościołem właśnie w ten sposób i dla mnie to zajadłe plucie na kościół to jest właśnie jednocześnie plucie na polską i na moją rodzinę. bo moi dziadkowie byli oczywiście wierzący, rodzice już znacznie mniej a ja w ogóle. i dla nie polska w ktorej ktoś musiałby się kryć ze swoją wiarą (tak jak tego oszołomy chcą) jest absolutnie nie do zaakceptowania.

Gość gość
Powiedz kto pluje na Kościół?

Gość gość
np ta osoba która na poprzedniej stronie pisze że "kościół narzuca swoją wiarę innym".

Gość gość
Plucie na Kościół a krytyka to chyba to coś innego.

Gość gość
jesli ktoś z was miał kiedyś doczynienia z psychofagiem to wie na czym polegają jego zagrywki zachowania opozycji przypominają mi zagrywki psychofaga

Gość gość
"Plucie na Kościół a krytyka to chyba to coś innego" x krytyka to powinna być poparta argumentami a takie niczym nie uzastadnione oszczerstwa to tylko i wyłącznie plucie. gdybym ja o tobie napisał że się puszczasz nie dając na to żadnych dowodów to była by krytyka czy oszczerstwo, opluwanie ciebie?

Gość gość
Przeczytaj sobie utwór Monachomachia Krasickiego, a poza tym skąd wiesz czy ktoś ma argument czy nie skoro ty i tak wiesz swoje nawet nie wierzysz że są przypadki w Polsce że małe dzieci są dyskryminowane więc dalsza rozmowa z tobą nie ma sensu.

Gość gość
"nawet nie wierzysz że są przypadki w Polsce" x nie wierzę bo mieszkam w tej polsce juz prawie 40 lat i wiem jak tutaj jest. zmuszanym do przejścia na islam to można być w afganistanie albo innym pakistanie. w egipcie nawet jest wprowadzona "dzizja" specjalny podatek dla "niewiernych". to jest dyskryminacja. a u nas nikt nikogo nie zmusza do wyznawania jakiejkolwiek religii. jeżeli ktoś twierdzi że jest inaczej to musi mieć na to DOWODY bo ja w bajeczki o "dyskryminacji" nie uwierzę ot tak sobie. natomiast wielokrotnie slyszalem rozmaitych antykatolickich oszołomów dla których sam widok krzyża i obrzędów religijnych katoliktów jest, jak twierdzą, "naruszeniem wolności" i swoją "wolność" chciali by realizować ZAKAZUJĄC katolikom wyznawania ich wiary, zmuszając ich do tego aby się ze swoją wiarą ukrywali. to jest chore. i fakt że w miescu publicznym w polsce wiszą krzyże nie jest żadną "dyskryminacją" nikogo. ja nie jestem katolikiem ale nie jestem też antychrystem żebym cierpiał na widok krzyża więc uważam to za jakieś absurdalne żądania fanatyków.

Gość gość
różnica między wierzącymi a niewierzącymi jest taka,że ci ostatni nie pikietują wejść do kościołow a wierzący np uzurpują sobie prawo do nacisków ,żeby się sztuka nie odbyła albo koncert albo projekcja filmu itp To taki delikatny przykładzik,jak "koscielni"chcieliby przerobić całą Polskę na swoją-nomen omen- modłę.O krzyzach w miejscach publicznych już nie piszcie bo to żenada. Wg was wasze uczucia są tak cenne i wrażliwe ,że byle co je narusza ,za to inni tych uczuć najpewniej sa pozbawieni.

Gość gość
no nie rozśmieszaj mnie. ostatnio odbyła się wielka demonstracja KODu w warszawie na wiele tysięcy osób. ludzie demonstrują i protestują z różnych powodów i nie ma to nic z religią wspólnego.

Gość gość
Dzisiaj był lepszy sondaż. Nowoczesna ma w nim 30% a PIS 27% :D Ludzie ktoś jeszcze wierzy w te sondaże, które dały ciała tyle razy że już straciłem rachubę. Jakoś po ostatnich wyborach nikt nie publikował codziennie nowych sondaży. Do kolejnych wyborów prawie 4 lata i jeszcze mnóstwo do zrobienia. Dobrze że PIS załatwia sprawę z trybunałem właśnie teraz, potem ruszą z ustawami i wszystko się pozmienia.

Gość gość
jak się "parada wolności" odbywa to są to katolicy? jak feministki protestują albo maszerują to wtedy mają prawo a katolicy nie mają?

Gość gość
przyznać się, kto dał się nabrać na ten sondaż? :D:D:D

Gość gość
Do Gość mówiący o rządach PiS' u. "Mądrego to i miło posłuchać"- jak mawiał Pawlak ;-) Cieszę się że są na świecie jeszcze myślący ludzie... Pozdrawiam i dziękuję :) 🖐️

Gość gość
do 19;07 dokładnie ten sondaż wykonano 15-ego a petru juz 15-ego rano chyba w zetce na rozmowie wiedzał i trąbił jaki jest wynik :)

Gość gość
Sprecyzuje- to było do OBROŃCY PiS'u.

Gość gość
Nie wiem jak Was, ale mnie ta nagonka (na PiS) szczerze męczy. Nie mam siły słuchać jak zajadle atakuje opozycja z tefałenemi innymi polsatami na czele. Uszy i cycki opadają.. Depresji idzie dostać.

Gość gość
Cycki już ci dawno opadły