Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PIS: 27% poparcia wg najnowszego sondażu, szok !

Polecane posty

Gość gość
szybki sondaż to zrobili użytkownicy wykop.pl zeby usunąć lecha wałęse z portalu po wywiadzie jakiego udzielił w radiu z ,a ze były prezydent wszystkim wiadomo z kim sympatyzuje ,to dla mnie sondaż wykopu jest bardziej miarodajny niz ten co nam pokazuje tv

Gość gość
dziś To jest właśnie "błyskotliwa i nader yntelygentna" dosrywka w wydaniu wyborcy Peło..

Gość gość
Na własne oczy widziałam jak Petru kupował sobie "stójkowych" na wiece. sondaż mnie nie dziwi. Kto ma kase może wszystko? No właśnie.

Gość gość
do 19;40 dlatego trzeba troche polatac po internecie zeby miec pogląd na sytuacje a nie tvn i onet albo gazeta pl a jak tak dalej będzie to trzeba bedzie ulotki rozrzucac i bibułe drukować :)

Gość gość
czytaliście co dzisiaj wysmażył pan palikot w związku ze słowami kaczyńskiego o współpracownikach gestapo? otóż wyszło mu że słowa kaczyńskiego o tym że polacy którzy wspołpracowali z gestapo to "gorszy sort" niż ci którzy walczyli w AK to tak naprawdę kaczystowski terror i totalitaryzm i że tak "postępowali faszyści wobec żydów" :D czyli nawet gdy kaczyński potępia i krytykuje tych ktorzy z gestapo współpracowali to i tak oznacza że faszysta z niego i chce biednego palikota do obozu koncentracyjnego wysłać tak naprawdę :D CZY JEST JAKAŚ GRANICA TEJ PARANOI?

Gość gość
Nie wiem jak Was, ale mnie ta nagonka (na PiS) szczerze męczy. Nie mam siły słuchać jak zajadle atakuje opozycja z tefałenemi innymi polsatami na czele. Uszy i cycki opadają.. Depresji idzie dostać. x Spokojnie. Obejrzyj sobie reżimową tv republikę, tv trwam (w katobetonie) czy posłuchaj znanego radyjka a doznasz duchowego ukojenia.

Gość gość
Szczyt hipokryzji i absurdu już dawno został przekroczony. Szkoda że co niektórzy tego nie widzą. Wczoraj szwagierka powiedziała że wszystko inne byle nie PiS. Dlaczego? 'bo nie może na nich patrzeć' i ' Kaczyński ją wnerwia'. Koniec rozmowy. Propaganda medialna działa. Niestety.

Gość gość
Wybierzcie soboe Pierdu na premiera, to bankierzy was kompletnie okradna, a UE zrobi taka afryke z multikulti, ze juz nigdy na wakacje do egiptu nie bedziecie musieli jezdzic...

Gość gość
"Wczoraj szwagierka powiedziała że wszystko inne byle nie PiS. Dlaczego? 'bo nie może na nich patrzeć' i ' Kaczyński ją wnerwia'. " X dokładnie takie same "argumenty" przedstawiają rodzice mojego kolegi. ale pocieszę was że to są ludzie którzy łatwo zmienią zdanie. jak się pis weźmie za media i rozgoni te wszystkie tadle i kraśków to parę miesięcy wystarczy żeby zmienili zdanie.

Gość gość
Ryszard Petru, lider .Nowoczesnej uważa, że jedyny sposób, by zatrzymać PiS i Kaczyńskiego to publikowanie sondaży, które pokażą coraz mniejsze poparcie dla partii rządzącej.Sądzę, że kolejny wstrząśnie [Jarosławem Kaczyńskim – red.]. To sondaż robiony jeszcze przed demonstracjami. Wydaje mi się, że to jedyny sposób do tego, żeby go zatrzymać. (…) Jeżeli PiS strac***almę pierwszeństwa w jakimkolwiek sondażu, sądzę, że doły partyjne się obudzą i powiedzą: Jarosławie, nie idź tą drogą, bo nas wykoleisz – mówi Petru w rozmowie z Olejnik. A na koniec Petru żali się Monice Olejnik: – Chciałbym spędzić święta spokojnie, ale boję się, że Jarosław Kaczyński nam nie da spokojnie spędzić świąt! – mówił na antenie Radia Zet. O jaki sondaż chodzi? O Badanie TNS Polska dla „Gazety Wyborczej”, w którym PiS rzekomo ma jedynie 27 proc. poparcia, czyli traci 15 proc. głosów na rzecz .Nowoczesnej.

Gość gość
Pocieszyłeś :) Dobranoc, ja uciekam 🖐️

Gość gość
Córka Czesława Niemena o KOD: spadkobiercy czerwonej zarazy wycierają sobie gębę hitem mojego ojca! Sobotnia manifestacja Komitetu Obrony Demokracji, Nowoczesnej, Platformy Obywatelskiej, SLD i PSL czyli innymi słowy postkomuny dobitnie pokazała jak owe organizacje traktują prawo. Po zespole Lombard: (KOD bezprawnie wykorzystał utwór „Przeżyj to sam” zespołu Lombard, zobacz odpowiedź zespołu!), okazało się również, że nielegalnie wykorzystano utwory Czesława Niemena i zespołu Ludola.

Gość gość
Dzisiaj mnie najbardziej cieszy uniewinnienie Sumlinskiego :) teraz bronkowi chyba cieknie po nogach . a co ndo tych sondaży to zwykla lipa,zobaczcie na oceny komentarzy na wp czy łonecie. Proporcje sa jasne.

Gość gość
myślę że to nie jest lipa. oczywiście są trochę zmanipulowane ale pis musi zdecydowanie poprawić przekaz medialny. już to pisalem wiele razy ale to bardzo ważne. kaczyński nie może się tak podkładać. nie może mówić rzeczy ktore pozwalają przy medialnej manipulacji stworzyć przekaz ze atakuje polaków. oskarżać trzeba ale konkretnych ludzi. można mówić choćby najgorsze rzeczy ale o konkretnych ludziach a nie w taki sposób żeby mogli to podciągnąć pod obrażanie wyborców. wtedy przy medialnej przewadze PO dużo ludzi się do pisu zrazi. na razie jest jeszcze dużo czasu ale nie można tego zaniedbywać jak pis nie chce przegrać następnych wyborów.

Gość gość Kaj
Ten Petru to już śpi w telewizji.Strasznie mnie to dziwi ,bo ma mniej posłów w Sejmie aniżeli Kukiz a promowany w mediach że aż mnie mdli.A tak swoją drogą to już się nie da słuchać tego wycia tych świń odcinanych od koryta.Pisowski walec prze do przodu i już się nie zatrzyma mam nadzieję i trzymam kciuki aby się im udało a za cztery lata ich rozliczymy i będzie albo w górę albo w dół.

Gość gość
Zobaczcie jaka demokracja.Ani TVN ani TVP czy Polsat ni słowa uniewinnieniu Sumlinskiego.Tylko szczuc i przekrecac slowa Kaczynskiego potrafią .Kto głupi niech ogląda Petru

Gość gość
Fakt,strach lodówkę otworzyc czy czasem z niej nie wyskoczy Ryszard :o

Gość gość
do 21;57 no własnie to temat cicho sza ,słuchałam wywiad z Sumlińskim włos się jeży

Gość gość
ani TVP X W Teleexpressie cos tam powiedzieli,ale faktycznie tak jakby nie było sprawy :o

Gość gość
to jest walka psychopaty z normalnym człowiekiem , co by normalny człowiek powiedzał bedzie odwrócone przeciwko niemu psychopata dzgnie cie nozem i powie ze to ty go atakowałes i to ty dżgnołeś chociaz ty masz rane a na nożu będą jego odciski palców ,psychol wszystkim będzie udawadniał twoją winę ,pis ma jedno wyjście robić swoje ale psychopata nigdy nie ustępuje siebie zniszczy ale wazniejsze jest dla niego ze jego wróg ucierpi