Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moj maz nie kocha dziecka

Polecane posty

Gość gość

Nasze dziecko ma roczek, ja niedawno zaszlam w druga ciaze. Kiedy bylam w pierwszej ciazy maz bardzo mi pomagal, zajmowal sie mna, ale kiedy urodzil sie synek w ogole sie nim nie zajmuje. Nie chodzi mi o to, zeby od razu po pracy karmil i przewijal, ale on w ogole do niego nie podchodzi sie przywitac. Dodam, ze miedzy nami nic sie nie zmienilo od porodu. Maz ma dla mnie czas, czasem przychodzi z drobnym prezentem, kwiatami, w lozku tez sie nam uklada. Ale on zachowuje sie tak, jakby nasze dziecko nie istnialo! A on tez chcial dziecka, cieszyl sie jak zaszlam w ciaze, jak w druga tez, to byla nasza decyzja i w zadnym wypadku go nie zmuszalam. Na poczatku myslalam, ze sie boi zrobic krzywde malenstwu, ale dziecko ma juz rok, a on dalej sie nim wcale nie zajmuje. Powiedzcie, czy to normalne?

Gość gość
Jak to mozliwe, ze dla mnie potrafi byc czuly, okazywac milosc, a dziecku wcale nie poswieca uwagi? Czy on sie z tym dobrze czuje?

Gość gość
czy ty czytasz co sama piszesz ? zaszłaś w drugą ciążę mimo że nie interesowało go pierwsze dziecko ? dobrze wiedzieć że chociaż w łóżku Wam się układa rady dla Ciebie ? pozbądź się męża albo dzieci ewentualnie daj sobie zrobić trzecie dziecko jak to drugie już się urodzi, to na pewno poprawi Waszą sytuację