Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brak umiejętności flirtowania

Polecane posty

Gość gość

Jak to się robi?

Gość gość
Jestes K czy M

Gość gość
jestem K

Gość gość
a ja M /ten trzeci :)

Gość gość
Jedni umieją, drudzy nie.

Gość gość
a ja ogólnie mam to gdzieś bo kobiety myślą że je olewam a ja po prostu nie umiem a ile już szans zmarnowałem że nawet nie będę pisał

Gość gość84
Fakt, nie każdy ma ten dar.

Gość szelldi
Liczysz na konkretną metodę podrywu? A myślisz, że coś takiego jest? Moim zdaniem podstawową zasadą powinno być bycie sobą. Jak będzie udawał kogoś innego, będziesz na siłę odgrywał jakieś role, prędzej czy później wyjdzie to na jaw i nic z tego nie wyjdzie. Teraz już nie podrywam, ale jak to robiłem, to nie miałem żadnych sztuczek. Jak chciałem porozmawiać z jakąś dziewczyną, to po prostu podchodziłem i rozmawiałem. Na tematy, które akurat mogłem z nią poruszyć. Jak na przystanku, to zaczynałem od komunikacji miejskiej, później już różnie. Jak spotkałem dziewczynę np. na jakimś koncercie, to oczywiscie pierwszym tematem koncert, muzyka. Po prostu żywiołowo podchodziłem do tego tematu. Chyba nauczyłem się czegoś takiego na mydwoje, bo jednak w internecie jest o wiele łatwiej nawiązać znajomość, rozpocząć kontakt. I jak szukałem partnerki na tym portalu matrymonialnym, to właśnie w ten sposób rozpoczynałem znajomości, od luźnej rozmowy, na temat, który jakoś nas łączył. Czy to były wspólne zainteresowania, czy coś co napisała na swoim profilu. Po prostu do każdej dziewczyny trzeba indywidualnie podchodzić, nie ma jednej sprawdzonej zasady, która będzie skuteczna w stosunku do wszystkich dziewczyn. Przynajmniej ja takiej nie znam.