Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anka908

HCG badanie z krwi

Polecane posty

Gość anka908

Badanie zrobione 2 tygodnie po seksie wykazałoby juz ciaze? odebralam dzisiaj wyniki i jest <0,1 a chcialabym juz spac spokojnie, bo nie planuje dziecka. dzieki z gory za wszystkie odpowiedzi!

Gość gość
ciąża powyżej 5 2 tygodnie po seksie ? to zależy kiedy był ten seks test krwi wykrywa ciążę po 12 dniach od owulacji potwierdzonej usg sama sobie policz kiedy ewentualnie mogła być owulacja, kiedy uprawiałaś seks wszystko zależy też od długości twoich cykli

Gość anka906
seks byl 2 i 3 dni po okresie, cykle mam rowne po 28 dni to mogloby juz cos wyjsc gdybym zaszla w ciaze?

Gość gość
w zależności od tego ile dni trwa miesiączka mogłaś się wstrzelić tuż przed owulacją skąd mam wiedzieć kiedy była owulacja skoro nie podajesz ani kiedy był pierwszy dzień cyklu (miesiączki) ? ani jak długo masz okres ..... ktoś może mieć okres 4 dni a ktoś inny 5 czy 6, więc określenie że stosunek był 2-3 dni po okresie nic mi nie mówi poszukaj w necie kalendarza dni płodnych wtedy będziesz mieć pojęcie kiedy jest owulacja i kiedy test może być pozytywny http://t-time.pl/dni-plodne

Gość anka906
liczac cykl od 1 dnia krwawienia, ktore trwalo 5 dni to uprawialam seks 8 dnia cyklu. dodam ze biore tabletki tylko zmienilam sobie na stałe godzine brania na znacznie wczesniejsza po krwawieniu teraz od nowego opakowania i boje sie ze to zmniejszylo ich skutecznosc