Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ilu miałyście facetów, przyznać się

Polecane posty

Gość gość
ja po prostu miałam to szczęście,że trafiłam idealnie,i nie potrzebuję szukać namiętność,żar,aktywność,ogólne dopasowanie,zaje/bi/ste orgazmy ,jak się ma farta to się ma.

Gość jijimoji
Miałam jednego, ale nie z powodu szczęścia czy szanowania się, po prostu mało mnie interesuje życie w związku, a z obcymi facetami nie mam ochoty się dymać, a nawet jak się zdarzyła ochota, to wiedziałam że pojedyncze akcje nie mają sensu, więc szybko mi przechodziła.

Gość gość
kobieto 47 lat , a masz dzieci? zazdroszczę Ci, też bym chciała majac 47 lat być seksowna i mieć kilku atrakcyjnych młodych kochankow ;)

28 lat, 2 facetów, 2 związki, za drugiego wyszłam za mąż.

Gość gość
hej, to ja, pisałam wcześniej, tak jestem lodziarową dziewicą, powiedzcie mi czy coś przegapiłam? bo ja jestem egoistką, nie robiłam lodów z chłodnej kalkulacji - co będę z tego mieć. Minetki mnie nie podniecają w ogóle. Ale powiedzcie czy jest coś fajnego w lodzie, to może spróbuję?

Gość gość
Ja mam 27 lat i byłam z 14 facetami. A teraz wmówiłam mężusiowi, że był drugi. I ten kretyn w to uwierzył.

Gość gośćCalusna
Gdy lato nadchodzi,zbieram zniwa. Kazda impreza,dyskoteka konczy sie sekse, tak wiec mam 23 lata a od 6 lat chodze regularnie na imprezy letnie wiec nawet niewiem ilu ich bylo ale mysle,ze 100 to napewno. Robie to dla sportu,lubie byc dymana,dla mnie to relaks i wolnosc.

Gość gość
23:55 , zawsze pamiętasz o gumce?

Gość gośćCalusna
Zawsze! Kupuje je sobie na alle.... 300 sztuk za ponad 100zl jakos jest. Mam ich mnostwo ale wczesniej sie pytam chlopaka czy ma gumke czy nie. Laske tez w gumce robie.

Gość gość
22 lata 6 . W tym dwóch w związku . Z jednym byłam, rzucił mnie, nie wiem po co chciałam sobie cos udowodnic spałam w miedzyczasie z 4.. a 6 został moim chłopakiem, narzeczonym.. niedługo mężem.

Gość gość
23lata, facetow: ok 30 bylam w zwiazku z: 4

Gość gość
Wy kur/wa kur/wy ale sie pier/do/li/ta musicie miec rozjechane te kapska. Zadowolone z siebie ladacznice jestescie? Ja bym nie przezyl ze tylu mnie jechalo i jeszcze sie cieszyc z tego.

Gość gość
Ale Ty jechales tyle i dzieki/przez Ciebie są r*******e .. :D Albo nie *****les i zazdrosc żzera.

Gość gość
Ja jechalem tylko 5 kobiet i glupio mi z tego powodu. Powinienem jechac tylko 1 babe.

Gość gość
27 lat zawiazkow - 2 (jeden do dzisiaj) spalam z 6 a zaczelam jak mialam jakies 23 lata

Gość gośćWawaSloik
53 lata,zwiazkow 2 a facetow okolo 10000 bo jestem prostytutka. 1h/150zl chyba ze full service 300zl za 1h,cala noc 800zl,weekend 1500zl

Gość gość
Dobrze ze ja wole dziewice :)

Gość gość8222
33 Lata i jeden facet - obecnie już mąż. Byłam tylko z nim ale mam kompleksy bo on przede mną miał dziewczynę z którą uprawiał seks. Czasem czuje się gorsza że nie wyszumiałam się przed ślubem.

najlepiej pozakladajcie kobietki liczniki?:D zawsze to mozna zapomniec ilu tak naprawde ich bylo:):):)

Gość gość
zapomnieć można ale dla faceta i tak liczy się czy ma błonę czy nie jeśli ma jest ślub jeśli nie ma to może zapomnieć :) na co stare panny ze sporym przebiegiem są idealnym dowodem :P

Gość gość
gośćCalusna wczoraj Gdy lato nadchodzi,zbieram zniwa. Kazda impreza,dyskoteka konczy sie seksem, tak wiec mam 23 lata a od 6 lat chodze regularnie na imprezy letnie wiec nawet niewiem ilu ich bylo ale mysle,ze 100 to napewno. Robie to dla sportu,lubie byc dymana,dla mnie to relaks i wolnosc. x też tak mam :D:D

Gość gość
z tym że ja nie chodzę tylko latem na imprezy w poszukiwaniu ciasteczek, cały rok :D

Gość gość
i ja kocham imprezować, to najlepsze miejsce na poznawanie przystojnych facetów :)

Gość gość
chlacie ćpacie palicie i się kurficie szmaty :O

Gość gość
wyjazd cwelu z tymi wyzwiskami

Gość gość
Nie wiem czy to działa w obie strony tak samo, ale moja żona jak mi powiedziała że mnie nie kocha, to jej i tak nie zdradziłem i nie zdradzę bo to by było banalne a okazje owszem miałem. Martwi mnie natomiast to że tak niektóre z was tak licytują się tymi ilościami, dla mnie to żałosne...

Gość gość
wkrótce piątek i znów impreeeza! :D

Gość gość
Ale czego tu nie rozumieć? Jesteś facetem na damskim forum. To jest miejsce dla nas. Co do cpania,nigdy nie cpalam,kochanka na trzeźwo znalazłam. Nie przepadam za alkoholem. Natomiast lubię orgazmy. Zazdroscisz? sory za pojazd,ale gdybys dal żonie orgazmy to chyba by Cie kochała! A więc może porzuc wiktoriańskie zwyczaje i poproś żonę o druga szansę, cwicz z nią seks tantryczny.

Gość gość
Po co ślub z dziewica? Ja miałam raz prawiczka. W związku. Ale sciemnial,ze miał partnerki. Potem po pijaku się przyznał. Chłopak był bardzo przystojny, ale przyjemności z nim zero. Teraz mam wprawnego kochanka. Przystojny nie jest aż tak bardzo,ale potrafi mi dac to co najważniejsze.