Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćQ

Co myslicie o mężczyznie ,ktory

Polecane posty

Gość gość
gośćQ dziś Jeśli nie zrobił żadnego wysiłku, żeby Cię zatrzymać, to masz odpowiedź

Gość gość
Miałam też z facetem podobnie - czułam się olewana, i zaczęlam się od niego oddalać, choć nieświadomie - można powiedziec, że uciekałam od postawienia sprawy na ostrzu noża. Tylko, że na szczęście on miał tyle wyczucia, że zorientował się, że coś jest nie tak. I niemalże wymusił na mnie rozmowę i wtedy pękłam i mu wszystko wyrzygałam - ale on miał łzy w oczach, autentycznie aż mi się go żal zrobiło, bo widać, że było mu przykro. Ale potem już naprawdę było i jest dobrze. Ale gdyby on nie przejął inicjatywy, to bysmy się rozeszli

Gość gośćQ
On jeszcze nie czuje ,ze ja oddalam sie. Oboje jestesmy zajeci praca , on swoimi kolezankami ja nowymi znajomymi. Mysle ,ze wyczuje jak juz bedzie za pozno , jak ja juz uwolnie sie myslami od niego albo zakocham sie w kims innym.

Gość gość
Lepiej zerwij na czysto, bo będziesz potem się gryzła. A jak jeszcze kogoś poznasz i zaczniesz zdradzać - to poczucie winy wzrośnie. Po drugie z taką postawą jesteś nie fair wobec drugiej strony - zamiast komunikować jasno, chowasz głowe w piasek, on może się nawet potem starać, ale też będzie się bujał po omacku. A jeśli będziesz jechała na "dwóch wózkach", to naprawdę Twoja moralna samoocena spadnie. Ostatecznie zerwiecie, ale będzie to zerwanie pełne niedopowiedzeń - przynajmniej z Twojej strony. Na początku nawet może poczujesz ulgę, bo uciekłaś, zwłaszcza jak sobie kogoś przygr***asz, ale po paru miesiącach zaczniesz się tym przejmować, gdybać - poczucie winy Ciebie ogarnie, zaczniesz nawet go nienawidzić, ale nie będzie Ci obojętny. To wszystko to efekt takiego byle jakiego zamknięcia. Wówczas tracisz nie tylko chłopaka i związek, ale w przyszłości także przyjaciela... Zerwij teraz albo chociaż napisz do niego, ale szczerze

Gość skup sie na faktach
-jestescie razem 5 lat a nikt nie wie, że ma dziewczyne -facet jest grubo po 30stce i do tej pory ma siano w głowie -nie planuje z Tobą przyszłości -jego rodzina nie wie, ze istniejesz -ciagle buja sie z tabunami kobiet -zostawił Cię w wielkim kryzysie samą -po roku wciąż krzywda Cię boli Nie ma za co...

Gość gość
Fajnego sobie chlopaka wybralas nie ma co.

Gość gość
Nie rozumiem, czemu to ciągniesz? Skoro jego nie obchodzisz i nie stara się, to daj sobie spokoj