Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marson

Mam 16 lat, wolę sporo starsze

Polecane posty

Gość gość
Ten PAN ma więcej lat. :-D przeżył reinkarnację. Przeobraził się ze starego dziadka żłopiącego denaturat w swojego prawnuka :-D:-D

Gość gość
gość dziś Tak z ciekawości. Czy nikt z was w wieku 16 lat fantazji erotycznych nie przeżywał? Co wy tylko z książkami biegaliście do biblioteki? No ja was proszę. 20 lat temu też miałam 16 lat, i głowę pełną erotycznych fantazji. I strasznie imponowali mi wtedy starsi faceci, a nie rówieśnicy. Bo jak taki 16 latek wtedy mógł równać się z ustawionym facetem koło 30? Nijak. I kto nie zmyślał, by komuś zaimponować? Nie on pierwszy i nie ostatni. Kobiecie młodziaka poderwać łatwo. Niejeden ma taką fantazję. Widać jak takim chłopaczkom oczka robią się maślane. Ile mają dokładnie lat, nie wnikam. Dzisiaj sama lubię pofantazjować sobie o takim starszym nastolatku, może właśnie dlatego, że gdy sama miałam lat naście wolałam tych sporo starszych. X PFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF 😴 autor temate jest podrabiańcem nerdem 😴 nie ma powodzenia u młodszych albo w swoim wieku to za mamuśki chce się brać :D:D:D:D i co ma mamuśka z takim synkiem robić?:classic_cool: w bierki karwa grać? bo nawet jeżeli kobieta się zauroczy takim osobnikiem to po jakimś czasie 😴 zauroczenie pryśnie tematy się skończą 😴 bo jakby nie patrzeć każda kobieta potrzebuje fizycznej i mentalnej bratniej duszy ale nic nie trwa wiecznie 😴

Gość to tylko
gadka gadka 😴 a gdzie czyny się pytam, no gdzie 😴 maila nie dostaniesz bo jesteś nielegalny 😴 i wstyd na wsi babom z forum tylko zrobisz :D

O jakiego maila ci chodzi? ;) Trollu -.- Nawet fajnie się czyta, jak piszecie, że ktoś starszy się podszywa :D Co najmniej budujące :) Co do tego, czy mam powodzenie u młodszych, czy nie - z młodszymi na pewno nie próbuję, bo i po co, z rówieśniczkami to samo ;) Nie mamy wspólnych tematów...co nie znaczy, że im się nie podobam ;) Akurat pewne rzeczy widzę i słyszę ;) Nie zwiążę się ze starszą na poważnie - tu chodzi tylko o seks.

Gość gość
wątpię by ktoś starszy zawracał sobie cztery litery takim synkiem 🖐️ leszczyku :classic_cool: ale zabawne to jest 😴 mało kto traktuje forume na poważnie 😴 chociaż niby dochodzi tu do romansów a po nich do tak zwanych g****oburz bo wywlekają prywatne sprawy na forum 😴 nie te czasy 😴 na forumowe romansidła

Gość gość
tematów nie masz podobnych z rówieśniczkami a z babami po 30stce niby tak?:D:D:D chodzi ci tylko o seks 😴 jak dla mnie dojrzalsze to są dziewczynki w twoim wieku 🖐️

Gość gość
Ludzie po 30 mają rodziny, kredyty,zobowiązania. Niektórzy mają wnuki. Nie w głowie im 16 letnie smarki ze schizofremią z kobiecego forum o peelingu, depilacji, orgaźmie i okresie :-D:-D:-D:-D:-D Na codzien nie masz do kogo gęby otworzyć 😴 stąd to WSZYSTKO :-p

Gość gość
agent na troche racji

Gość gość
szesnastolatek was gasi pryki stare nie jest wam wstyd ?

Gość gość
gość dziś Ludzie po 30 mają rodziny, kredyty,zobowiązania. Niektórzy mają wnuki. Nie w głowie im 16 letnie smarki ze schizofremią z kobiecego forum o peelingu, depilacji, orgaźmie i okresie smiech.gifsmiech.gifsmiech.gifsmiech.gifsmiech.gif Na codzien nie masz do kogo gęby otworzyć spioch.gif stąd to WSZYSTKO jezyk.gif X o to mi chodzi 😴 pewnie w szkole mają go za leszcza a koledzy za frajera 😴 młodość jest po to by się wyszaleć 😴 inaczej wyrośniesz na niedorozwiniętego idiote który swoją 40 spędzi na koncercie w portkach z krokiem w kolanach i z czapka daszkiem do tyłu :D:D nnie jako muzyk lecz jako fan :D:D

Gość gość
Daj @ w profil i napiszą do ciebie, bo w publicznym miejscu wstyd im że chciałyby sie jebać z takim młodym.

Gość gość
mnie nie gasi 😴 bo nie ma czym 😴 :D:classic_cool: i młody nie pisz z pomarańczy bo to kicha straszna 🖐️ tak se słodzić że kogoś gasisz :D szukasz seksu ze starymi nie uprawiając go z młodymi bo " masz powodzenie" nie oznacza ze zamoczysz :D:D mode d**eczki mogą traktować cię jako kolegę Geja starsze jako zabaweczkę zanim się obejrzysz stare wyrafinowane sucze zrobią ci wode z mózgu :classic_cool: i przepadniesz .. Sztuka to nie szukać nikogo a mieć tłumy bez większego trudu i nie na czatach czy forach ale realnie :classic_cool: bo co mi z tego ze zwale na mailu??? skoro nie mogę spojrzec tej wybrance w oczy i zlizać jej soczki z jej paluszków po tym jak zrobi dla mnie realnie pokaz palcoweczki 😴 w którym pomogę 🖐️

Gość gość
Ty tez nie pisz z pomarańczy bo to kicha straszna

Heh, do jakich głębokich wniosków dochodzicie :D Kobitki po 30 mają rodziny, kredyty, zobowiązania...ale może też fantazje ;) "młodość jest po to by się wyszaleć" - z tym akurat się zgadzam, chcę poszaleć ze starszymi ;) "Na codzien nie masz do kogo gęby otworzyć" - mam, tylko potrzeba mi fajnej kobietki ;) "inaczej wyrośniesz na niedorozwiniętego idiote który swoją 40 spędzi na koncercie w portkach z krokiem w kolanach i z czapka daszkiem do tyłu" - na to nie ma szans - nie cierpię takich typków, więc nie ma szans, żebym taki był ;)

O co chodzi z pomarańczą? :) "Sztuka to nie szukać nikogo a mieć tłumy bez większego trudu i nie na czatach czy forach ale realnie cool.gif bo co mi z tego ze zwale na mailu??? skoro nie mogę spojrzec tej wybrance w oczy i zlizać jej soczki z jej paluszków po tym jak zrobi dla mnie realnie pokaz palcoweczki spioch.gif w którym pomogę" No i to są rzeczywiście mądre słowa - nie umówię się przez maila itd, bo kobietę trzeba widzieć, czuć, zobaczyć czy warto. Tylko i wyłącznie realne przeżycia są coś warte :)

Gość gość
😴 pffffffffffffffffffffffffffffff "inaczej wyrośniesz na niedorozwiniętego idiote który swoją 40 spędzi na koncercie w portkach z krokiem w kolanach i z czapka daszkiem do tyłu" - na to nie ma szans - nie cierpię takich typków, więc nie ma szans, żebym taki był oczko.gif X więc objawi się to u ciebie w inny sposób mlody dojrzały napaleńcu na stare dzieciate baby :D to o 40 z krokiem w kolanach to tylko przykład wypaczenia psychiki 😴.

Gość gość
w tym bagnie nie ma takich kobiet . bo fajne są od dawna zajęte. tak samo mężczyźni.kobieta jeżeli ma ochotę na niezobowiązujący seks to nie umówi się z gówniarzem z szelkami z internetu. tylko z 40 latkiem z pracy lub sąsiadem :-D 🖐️

Gość gość
kiedys kreciła mnie nauczycielka angielskiego w gimbazie :classic_cool: żadną gadką nie dało się jej wyrwać :D raz nawet poskarżyła się mojej wychowawczyni 😴 na mnie :( i obie mnie wyśmiały ze lece na stare baby :D mialem wtedy 16 lat w wieku 17/18 lat spotykalem się z tą nauczycielka :classic_cool: regularnie na seks i nie tylko sama wcisneła mi swój numer prawie w majty

Gość gość
pomarańczo z tym 40latkiem z pracy to dowaliłeś :D:D:D:D ajak nie ma taka kobietka 40 letnich starych pryków :D:D to pości dalej?:D

Gość gość
podaj @ napisze, mam 28lat... starczy? :)

Gość gość
40 podjarany tym ze moze zdradzic zone 😴 w jego zwiazku wszystko wygaslo żar się wypalil 😴 bo ten mlody dziki i niewyzyty dbajacy o swoja kobiete mlodzian wyparował zabila go rutyna seks z zona byl tylko na odpiertol 😴 trzepal w kiblu n robocie na mysl o mlodej asystentce zona w domu bawila dziaciaki a w przerwach wbija na czat lub forum by poczuc sie porzadana i atrakcyjna :P

Gość gość
Pan że śpiochami dobrze pisze. Polać mu przy piątku 😘 ;-)

Gość gość
😴 zakazany owoc moja była nauczycielka angielskiego starsza o 10-13 lat jakoś tak .. przestała mnie kręcić może przez przesyt a moze bardziej przez to ze nie bawilo mnie bycie odskocznią od męża 😴 nawet żałowałem bo była matką i gdyby się wydało rozwaliłbym czyjąś rodzinę 😴 podupić było miło udowodniłem ze nie jestem szczylem tryskającym po dwóch wkladach w mokrą szparkę 😴 albo prawikiem 😴 o ile ja byłem w jej dojrzałym życiu szaleństwem którego zasmakowała nie dala, nie odważyła się razem ze mną zasmakować innych szaleństw 😴 które widniało na liście rzeczy ktore młody człowiek samiec chciałby spróbować zanim zapuści korzeń w kobietę która urodzi mu dzieci

Gość gość
z tamtej przygody wyniosłem wnioski 😴 przydatne w budowaniu stałego szczesliwego zwiazku 😴 czegos nie na chwile a na cale zycie 😴 czego unikac i do czego nie dopuścić

Gość gość
i powiem ci ze więcej dla mnie znaczył związek z dziewczyną młodszą o rok 😴 niż znajomość z panią profesor.. bardziej od kolejnego spotkania z profesorką podniecala mnie myśl że ta młodsza o rok laska czeka na mniew moim łóżku zupełnie naga, napalona tylko moja 😴 ale nie dlatego ze byla tylko moja bo mogla nie byc 😴 puścić się waląc faceta po rogach jest bardzo łatwo 😴 ... nie moralizuje cie i nie próbuje przekonywać do czegoś i broń Boże nie mowie co masz robić 😴 w tym momencie analizuje swoje zycie i przyblirzam troche swoja historie 😴 bo tez bylem 16 latkiem napalonym na starsze d**y :D:D:D

Ja ci powiem tak - w głowie ciągle siedzi przeświadczenie, że z młodszą, bądź rówieśniczką stworzysz coś trwałego. Dlatego pewnie taki związek więcej dla ciebie znaczył. Zaczynasz planować przyszłość, a ze sporo starszą? Myślisz tylko o pukaniu jej :) Trzeba szaleć za młodu, zanim jak to mówiłeś - zapuścisz korzeń w kobietę która urodzi ci dzieci :)

Gość gość
😴 znam kolesia który ma żonę starszą o 12 lat :D więc nawet to nie jest kwestią wieku raczej osobowości kobiety którą poznajesz 😴

Gość gość
Różne rzeczy się zdarzają. Aczkolwiek wątpię, by jakakolwiek kobieta w ogóle myślała o tym, by związać się z chłopakiem 20 lat młodszym. W drugą stronę działa to tak samo. W takich układach główną rolę odgrywa seks. Wielu to pasuje.

Gość gość
mam 27lat, chciałabym z kimś młodszym wiek 18-25, jest ktoś?

Gość to zalezy
gość dziś mam 27lat, chciałabym z kimś młodszym wiek 18-25, jest ktoś? co lubisz i czego chcesz :>