Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wiolletta34

Co kupic tesciom z ktorymi nie mam kontaktu i nie akceptujemy sie Wigilia u nich

Polecane posty

Gość gość
To są już starsi ludzie, po 60-70 lat. Książek więc nie czytają. x gość wczoraj Wioletta,ludzie po 60-tce czy 70-tce ksiażek nie czytają?dziewczyno,skad ty się urwałaś?ludzie po szescdziesątce to jeszcze ludzie pracujący,ogarnięci,itp. Nigdy nie jest na nic za póżno a juz tym bardziej na czytanie ksiażek. Sorry,ale obrazasz tym wpisem ludzi starszych,ale wciąż aktywnych. X Miałam tę samą refleksję.

Gość gość
11'04 i 08,wow,cóż za kultura słowa.pIszesz tez tymi obrazliwymi stwierdzeniami jakbyś znała sytuację,czy o sobie piszesz? Co Cię obchodzi czyjeś małęnskie zycie seksualne,erotyczne? Wpisy ponizej krytyki,katoliczko od siedmiu boleści.NIe ty bedziesz wyznaczac-na szczescie-standardy kto kogo ma gościc w swoim domu.

Gość gość
małŻEńskie *miało byc.

Gość gość
Autorka to jakaś wredna pustaczka musi byc, skoro rodzina aż tak jej nie lubi.

Gość gość
do 11"08, moja teściowa nie zyje od kilku lat.Tak a propos,ile ty masz lat dziecino z językiem spod baru z piwem w twojej wsi?hmm.

Gość gość
A gdzie jest napisane,ze tak jej nie lubią?ona pisze,ze nie zaakceptowali ich wyboru,slubu,malzenstwa.To rodzicow chlopaka duzy problem. Dziewczyna pyta,radzi sie a wy swiętoszki synowe i teściowe jedziecie po niej,jak byście ja od lat osobiscie znaly. Trochę dystansu kobiety:(

Gość gość
NIe ty bedziesz wyznaczac-na szczescie-standardy kto kogo ma gościc w swoim domu. v To Ty sie wpychasz na sile tam gdzie Cie nie chca.:D:D Nie ty bedziesz wyznaczac ludziom standarty kto ma kogo przyjmowac na wigilie. Nie chca cie to sie nie wpychaj na sile. Mozesz wyjdziesz ze wsi ale wies z ciebie nigdy:D:D

Gość gość
gość dziś Gdybyś MATOŁKU czytŁ tekst ze zrozumieniem to bys wiedziaŁ że nie ważne skąd kto pochodzi ale jak sie zachowuje.Skoro nie osiągnęła dziewoja celu chcac wtulić zad do tesciowej a nie być na swoim to zaczął się konflikt.Uwazam ze owa tesciowa postąpiła fair gdyz mieszkając z młodymi na takim metrażu nikomu nie wyjdzie na zdrowie. Poza tym jesli nie utrzymywała synowa kontaktu a jej starzy chcieli by matka ziecia zrefundowała połowe wesela dla całej wsi to nie dziwota ze olała imprezę.Jak można coś takiego wymyślić po dwóch latach związku na cywilnym ślubie.Jaką bronią synowa walczyła taką zginęła. RADZĘ SIĘ NAUCZYĆ CZYTAĆ i cos zrozumiec zanim napisze się bzdury.

Gość gość
Niechciana na wigilii to tragedia.:(:( Facet jaj nie ma ze nie umie takiej pogonic kijem. Jak mozna rodzicom do domu sciagac zdzire, ktora nienawidzi jego matki.:(:( Tlu!!

Gość gość
Autorze nade mną, skąd ten jad, ta nienawiść, która aż bucha? Pewnie kilka dni temu u spowiedzi byłeś, a jutro do komunii się wybierasz? Jak zwierzę, żadnej refleksji.

Gość gość
" gość dziś A gdzie jest napisane,ze tak jej nie lubią?ona pisze,ze nie zaakceptowali ich " X Umiesz wyciągać wnioski, czy tylko c***a z gęby? :D

Gość gość
Wredne babsko obrabiające tyłek matce swojego męża... kuwa, gdzie się takie chowają? Mąż powinien przeczytać, co wypisujesz o jego matce.

Gość gość
Dokładnie, niech wywłoczysko powie w twarz teściowej, co o niej myśli, zamiast obmawiać ją za plecami. Pewnie w jej rodzinie obsrywanie własnego gniazda i rodziców to norma, a rodzina męża jest bardziej cywilizowana i od razu zauważyli, że mają do czynienia z wredną hipokrytką :D Czemu do swojej matki na wiligię nie jedziesz? Tam też cie nie chcą?

Gość gość
Postaraj się, piewco nienawiści, spojrzeć na ludzi z miłością. Obserwuj, nie oceniaj. I kochaj.

Gość gość
Powiedz to autorce obmawiającej rodzinę męża i nie szanującej żadnych zasad. Daj wywłoko nr do teściowej, zaraz zadzwonię i powiem, co o niej wygaduje synowa, skoro sama nie masz odwagi w twarz jej tego powiedzieć.

Gość gość
Co wnosi do twojego rozwoju duchowego wyzywanie obcych ci ludzi na forum dla kobiet? Dlaczego obelgi sprawiają ci satysfakcję? Przecież to zło przekierowuje się na ciebie.

Gość gość
gość dziś Chcoć nie jestem autorką jak to szumnie nazwałaś "obelg" a rozumiem tę osobę która ich używa i to pewnie z bezsilności. Czemu nie piszesz na innych topikach do tych które używają obelg w stosunku do matek mężow/tesciowych.Jesteś taka katolicka a jednoczesnie stronnicza,to zachowanie to twoj rozwoj duchowy,to gratuluję:):):):)

Gość gość
gość dziś O spowiedzi mówisz,o komunii o rety a co do dla tych tutaj na kafie obrabiających doope rodzinie to znaczy? NIC,dzisiaj spowiedz a jutro kolejne pierdoły i zawiść.W czwartek Wigilia u znienawidzonej tesciowej,a w poniedziałek założony topik o tym co jadła lala na Wigilii/barszczyk z kartonu i pierogi ze sklepu.Jak taka tesciowa nie wstydziła sie lali podstawic pod twarz takie dania i dalej jazda po niej....... po co komu spowiedz i komunia? pytam po co? zafałszowane jędze. Robicie ze świąt festiwal hipokryzji

Gość gość
najlepiej zeby mąz wybrał prezent dla swoich rodziców , Ty ich troche mało znasz, poza tym cokolwiek dostaną, co wybrał ich syn będą zadowoleni tylko zeby wiedzieli, że to on wybral :) popatrz na tą całą sytuacje, że teściowie chcą może przeprosici że jest szansa, żebyście mieli poprawne stosunki. Obrażanie się całe życie nic Ci nei da, bedziesz tylko zgorzkniała i nieszczęśliwa

Gość gość
Ta co tu wyzywa od wywłko,wiochy,słomy,itd,małolata chyba nie pamięta lub nie wie,że kiedys nie było miast,wszyscy więc poniekad pochodzimy ze wsi. Niejedna tu pisząca moze pierwsze pokolenie jak w mieście mieszka.

Gość gość
" gość dziś gość dziś O spowiedzi mówisz,o komunii o rety a co do dla tych tutaj na kafie obrabiających doope rodzinie to znaczy? NIC,dzisiaj spowiedz a jutro kolejne pierdoły i zawiść.W czwartek Wigilia u znienawidzonej tesciowej,a w poniedziałek założony topik o tym co jadła lala na Wigilii/barszczyk z kartonu i pierogi ze sklepu.Jak taka tesciowa nie wstydziła sie lali podstawic pod twarz takie dania i dalej jazda po niej....... po co komu spowiedz i komunia? pytam po co? zafałszowane jędze. Robicie ze świąt festiwal hipokryzji " X AMEN! X Ale wywłoka poleci do teściówki na KATOLICKIE ŚWIĘTA :D:D:D:D:D:D

Gość gość
Ja tez nie organizuje Wigilii od kilku lat dla mojego żonatego syna i jego rodziny.Powód....nie spełniłam się w roli darmowej opiekunki 24/24.wiem ze nie mają czystych intencji,że zieją nienawiścią choć bywały momenty gdy byłam całowana kiedy wręczałam koperty z kasą .Dla mnie Święta Bożego Narodzenia to czas dla rodziny ale prawdziwych przyjaciół a nie wrogów i nie myślę z Wigilii robić teatrzyku a z opłatka drwin. Dla wszystkich tutaj obecnych WESOŁYCH i radosnych Świąt:)

Gość gość
13"48,to chyba jakiś większy kłopot skoro ani jedna strona,ani druga nie przejawia chęci utrzymywania kontaktów. Bywa i tak,ech. W wielu rodzinach nie jest dobrze,dlatego dziwię tu pokrzykujacym synowym,tesciowym jak może z własnymi rodzicami nie jest się w zgodzie?.....

Gość gość
14"05,zemściłas sie i nie spędzacie Świąt razem za to,że nie chciałas być opiekunka dziecka?........

Gość gość
Autorka spytała grzecznie i poszła a wy dalej się tym jaracie i a jedna to nawet wyzywa?

Gość gość
gość dziś Co oznacza"zemściłaś się"???? ja mam pisany obowiązek wg.ciebie opiekowac sie dzieckiem bądz organizować Wigilię ludziom mi nieprzyjaznym???? chyba ci na głowę cosik poszło.Żeby kogoś przyjmować to ten ktoś musi spełnić warunki do życia w rodzinie. Badz tak miła i nie używaj określeń " zemściłaś" ktorych znaczecznia nie znasz.

Gość gość
A kto powiedział ze to tylko rodzice organizują wigilie,a nie moze raz matka/ojciec byc w tym dniu u dzieci,rece niektorym do tyla przyrosły.Pewnie najlepiej isc najesc się przyjsc do swpojego domku i lulu a matka niech kupuje,szykuje a pozniej zmywa po was gary ledwonie.

Gość gość
Ale ten 'wywłok';) to przecież płeć męska, udzielający się na wielu topikach furiat, maniakalnie poszukuje takich tematów lub sam je zakłada. Co mu te anonimowe synowe zrobiły?

Gość gość
Synu tuluka, 'zaniebieść' sobie nick jako "Zaburzony" będzie nam łatwiej cię rozszyfrować.

Gość gość
14"29,a jakie trzeba spelnic warunki do życia w twojej rodzinie?