Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

O jakiej karierze zawodowej mówicie?

Polecane posty

Gość gość
No moj 10 nie zarabia ale blisko a mimo to ja pracuje Wow. Nie? Tak jak napisalam nie po to studiowalam 2 dosyc ciezkie kierunki zeby zostac w domu. Sory ale do mieszania w garach nie jrst mi poyrzebna umiejetnosc programowania w javie ani c++.

Gość gość
widocznie studiowalas te swoje 2 ciezkie kierunki po to, aby klepac pol dnia na kafe. Szal

Gość gość
A widzisz ja tez znam jave, c++, a w garach tez mieszam , bo to moja pasja ! :D Tak, własnie gary i pieczenie słodkosci to jest , to co lubie robic. programowanie to jedynie sposób na zarabianie pieniedzy , by muc kontynuowac swoje prawdziwe pasje :)

Gość gość
Zdradzę c***ewien sekret gościu z 18:13. Nie tylko ja piszę jako gość ;-) gościu z 18:44 fantastycznie, że lubisz mieszać w garach. Ja w sumie też, ale chyba przyznasz, że do roli kwoki domowej studia nie są potrzebne. Co innego gotować dla przyjemności a co innego pierdzieć dzień w dzień w kanapę przy ddtvn i udawać, że wyszorowanie kibla to takie pasjonujące i odpowiedzialne zajęcia.

Gość gość
Drogie kafeterianki nie karmcie trolla

Gość gość
Jestem na urlopie wychowawczym z jednym dzieckiem (14 miesięcy) i nigdy nie byłam szczęśliwsza. Szczęście - dla każdego oznacza co innego, ale każdy do niego daży - czy ktoś się ze mną nie zgodzi? :)