Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy wasi rodzice wstydziliby sie przed ludzmi ,że zyjecie bez slubu?

Polecane posty

Gość gość
Tak, masz się spowiadać przed takim właśnie grzesznym księdzem, bo Bóg chce twojej pokory, upokorzenia się przed kapłanem xxx bog czy psychopata?:Dktory normalny bog,kochajacy ludzi,chcialby czegos takiego?przeciez to co napisalas zaprzecza sobie wzajemnie.

Gość gość
Nigdy nie zwrocilam sie w strone religii, ani kiedy chorowali bliscy, ani kiedy sama bylam chora. Nawet smierc najmlodszej siostry nie wywolala we mnie potrzeby rozmowy z bogiem, wiec nie mow hop

Gość gość
Chodzi o to, że Ewangelia jest właśnie od władcy tej matematyki, którą tak czcisz. Wszystko jest od Niego. Bez Niego nie mogłabyś nawet tu kliknąć. On Ci pozwala, niezależnie od tego co piszesz... xxx ok..rozumiem,ze pedofilom tez pozwala gw...cic dzieci? bo sko0ro ja bez nie niego nie moglabym tu nawet kilkac,to taki zbok bez niego nie dostal by erkcji na widok przedszkolaka?

Gość gość
Ta od Boga to jakaś nawiedzona psycholka. Każe ludziom upokarzać się przed gorszymi od siebie. W psychiatryku powinni cię zamknąć wariatko i już nigdy nie wypuścić.

Gość gość
Ona tylko pisze w co wierzy. Ty wszystkich wyzywasz

Gość gość
gość dziś wyzywasz wszystkich to ty cizio spod latarni

Gość gość
a niech sobie pisze,ale jest roznica miedzy wiara a byciem fanatykiem namawiajacym do ponizania sie przed ksiedzem,bo podobno Bog tego chce.p.s.to nie ja wyzywam:P

Gość gość
"Ona tylko pisze w co wierzy. Ty wszystkich wyzywasz" A ja piszę to co myślę tłumoku.

Gość gość
Kogo niby wyzwalam? Wyzwano mnie i mojego partnera, ale sama nikogo nie wyzywalam :)

Gość gość
Ta nawiedzona niech sama idzie nogi księdzu całować a nie nam każe. A kim ona jest dla nas zeby rozkazywać. Dla mnie jest nikim

Gość gość
wiecie ze sredia zycia lekazy to około 55 lat a i tak wszyscy chodza sie do nich leczyc a sami pija pala cpaja i tak samo jest z ksiezmy kturzy nie przestrzegaja nakazów boga to sa judasze ale czy wszyscy sa tacy lekaze gerson dr ewa dąmbrowska i dr george malkmus i wiele inych lekazy lecza sórowizna warzywa, i owocami

Gość gość
To nie Bóg każe pedofilowi gwałcić dzieci. Mamy wolną wolę, którą On szanuje. To nasze wybory. Jeśli za namową złego ducha zabijesz, zgwałcisz, czy napiszesz tu obraźliwe teksty pod adresem kogokolwiek, to jest to Twój wybór. Dodam, że zły. Bóg daje Ci narzędzia a Ty z nich korzystasz. Nożem można posmarować masłem chleb ale można też poderżnąć komuś gardło. Narzędzie to samo, a jak diametralnie różne czyny, więc nie obarczaj Boga odpowiedzialnością za ludzkie grzechy, bo to tylko nasze wybory.

Gość gość
Był taki jeden, co powiedział kiedyś "Nie będę służył!" Marnie skończył. Wy mówicie "nie będę się spowiadał!" i idziecie w ślad za nim....Zrozumcie, że nasz Bóg jest pokorny, cichy sercem, nie uciekał przed upokorzeniem, cierpieniem, bo tylko miłością zwycięża się zło. My mamy być do Niego podobni.

Gość gość
Nie wszyscy wierza w boga....nie wszyscy wierza w twojego boga. Pokornie to zaakceptuj

Gość gość
Weź leki co? bo te co wcześniej wzięłaś już przestały działać. Twój psychiatra musi ci przepisać coś mocniejszego

Gość gość
Już ci się spowiadam. Wieczorem będę się roochać z mężem. Jesteśmy po ślubie cywilnym i nie mamy kościelnego :D

Gość gość
No widzisz a w małżeństwie sakramentalnym, aktu seksualnego pomiędzy małżonkami nie określa się tak wulgarnie. Twój język jest niegodny kobiety, zastanów się skąd się bierze w Tobie ta agresja.

Gość gość
dziś Jesteś prymitywną babą moherową, która nie rozumie znaczenia słowa agresja

Gość gość
bardzo "grzecznie" ignorujesz kulturalne wypowiedzi i skupiasz się na trollach udowadniając wyższość ludzi religijnych. Szkoda, że Twoje zachowanie jest przez to niekulturalne.

Gość gość
autorka to stara baba

Gość gość
odwrotne pyta nie, czy rodzice są dumni, że ich dzieci są po ślubie?