Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego innym wydaje się, że kobieta po rozwodzie jest zdesperowana?

Polecane posty

Gość gość

No właśnie dlaczego? Ja jestem po rozwodzie, mam dziecko i OSTATNIĄ rzeczą która w życiu szukam jest fscrt. Jestem otwarta na nowy, luźny związek. Ale nie potrzebuje opiekuna i ojca dla mojego dziecka. Mam wrażenie ze niektórym wydaje się że polecę na pierwszego lepszego co wykaże zainteresowanie. A jak już gość zaakceptuje dziecko to go pod ołtarz w mig zaciagne.

Gość gość
Coś z nią nie tak. Źle wybrała. Jeden z najważniejszych wyborów w życiu, ona poległa.

Gość gość
Nie tak to jest z większością kobiet co tkwią w swoich małżeństwach. Bez namiętności, codziennymi pretensjami, mijają się jak obcy ludzie.

Gość taki_jeden_964
Ja jestem po rozwodzie, mam dziecko i OSTATNIĄ rzeczą która w życiu szukam jest fscrt. xxxx Normalne, zniechecenie po nieudanym zwiazku.

Gość gość
Tylko mam wrażenie ze ludzie mi współczuja bi taka biedna i sama. A ja w końcu czuje ze żyję. Oddycham pełna piersią i jestem panią własnego losu.

Gość też rozwõdka
No i tak czymaj bo tu są tacy co to uważają że rozwodki albo samotne matki to kobiety gorszego sortu i tylko czyhaja na jakiegoś jelenia który się za opiekuje i będzie łożył na nie swoje dziecko,takie opinie tu czytałam a są one bardzo krzywdzace i z palca wyssane,a może dostalysmy nauczkę od życia i chcemy być same albo nie weźmiemy już pierwszego lepszego?na to Tempe pały nie wpadną

Gość Przyszła rozwódka z dzieckiem
Ja teraz byle czym się nie zadowolę.

Gość gość
Byle czym się nie zadowolą ale do tej pory byle co wystarczało.

Gość gość
Ja mam o tyle dobra sytuacje ze alimenty na dziecko są wysokie, sama zarabiam przyzwoicie wiec nie pozwoliłabympozwoliłabym ohcemu facetowi złotówki na mnie czy dziecko dać. Chyba ze faktycznie związek przerodzil by się bardzo wartościową relacje. I dopiero teraz wiem czego chce od życia. Jestem taka świadoma swoich potrzeb i pewna siebie ze na adoratorow nie narzekam. Na szczęście fakt ze mam dziecko odstrasza tych co chcą tylko seksu; ) i to jest plus bo jak ma się pojawić prawdziwy facet to będzie ze mną bez względu na rozwód i dziecko. Faceta bez jaj mowie juz NIE. Wole do końca życia być sama.

Gość gość
Brawo Kochana i tak trzymaj!

Gość gość
To jak Wy k/u/w/y nędzy wybierałyście sobie tych facetów na mężów ? Głupie jesteście czy co ?

Gość gość
Ludzie się zmieniają, mogła wybrać całkiem porządnego chłopaka, ale on stał się dupkiem.

Gość gość
sprawiali wrazenie bardziej niz sa (w rzeczywistosci)

Gość gość
I tera niby jak dotknięciem czarodziejskiej różdżki, gdy ją już wiek posunął, wybierze tego właściwego ?

Gość gość
a gdzie ta słynna kobieca intuicja ? chociaż w sumie wystarczy zdolność pojmowania rzeczywistości taka jaka jest.

Gość gość
Znowu to gadanie idiotek w stylu byl porzadny tylko nagle zaczal ponizac.

Gość gość
Można przeczytać w przeróżnych analizach robionych przez kobiety zajmującymi się psychologią, że zazwyczaj, czyli to bardzo ale to bardzo często wybiorą podobnego albo gorszego. W kontekście takich danych dość śmiesznie wyglądają te zapewnienia powyżej, że byle czym to się nie zadowolą. Wyniki badań mówią, że będzie miała bardzo podobnie albo jeszcze gorzej.

Gość gość
20-00 Trolu, sam masz chyba niskie IQ i nie wiele doświadczenia życiowego, że piszesz takie bzdety. Ludzie się zmieniają, na wskutek wielu czynników( sytuacji życiowych, nowego towarzystwa, chorób) i tego nie przewidzisz. Tak jak tego, czy jak jutro nie będziesz szedł do pracy nie spadnie ci cegła na głowę, albo ptak nie nabrudzi na ciebie.

Gość gość
Ja natomiast uważam, że wypowiedź powyżej zasługuje na uznanie. Takie wmawianie sobie przeróżnych bzdur ratuje przed szaleństwem.... To nie ja nawaliłam, to on.... Dzięki temu można poprawić sobie humor. Powiedzmy gdy drugi/trzeci raz się potknie o tą samą kłodę to wtedy zacznie się zastanawiać co z nią nie tak, że wybiera takich osobników. Wtedy takie gadanie o zmienności ludzkiej osobowości nie będzie mogło się obronić.

Gość też rozwódka
nawej jeśli źle trafiłyśmy to co?mamy być potępiane do końca życia albo traktowane jak ludzie gorszej kategorii?czasem taka rozwódka jest lepszym człowiekiem niz kobieta żyjąca w pierwszym małżeństwie

Gość gość
Właśnie minęły dwa lata od rozwodu.W życiu nie czułam się lepiej.

Gość gośćmdgjj
przestancie krytykować rozwódki i wymądrzać sie jakie to z nich idiotki bo ostatecznie nikt wam nie każe z nimi być

Gość gość
Im też nikt nie kazał się wiązać z tymi z którymi się rozwiodły.

Gość gość
No właśnie skoro to nieprawda to skąd ten stereotyp ? to mylne przeświadczenie ? Skąd to się wzięło ? To nieprawda przecież. To jakby mówić, że czarne jest białe.

Gość gość
A mi się wydaje ze kobiety które same zdrcydowaly się na rozwód są zaradne i ogarniete. Żal mi natomiast tych co tkwią w chorych związkach. A według moich obserwacji to zdecydowanie większość małżeństw ze stażem więcej niż 10lat.