Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biedna_ona

umówiliśmy się że nie będziemy robic prezentów ale on jednak coś chce mi kupic

Polecane posty

Gość biedna_ona

:( co robić? mam 20 lat, ucze sie dziennie, nie mam pracy=nie mam pieniedzy, dlatego nie chcialam zebysmy robili sobie prezenty na swieta, bo to byloby glupio gdyby on mi dal cos wartego 100zl (pracuje) a ja coś za 10zł :( nie chciałam znaleźć sie w takiej stuacji dlatego poprosilam go i ustaliliśmy że nie bedziemy robić prezentów, wystarczy wspólnie spedzony czas, miła kolacja i życzenia, on jednak powiedział że nie może tak być i powiedział że da mi taki mały prezencik, oczywiście zrobiło mi się źle, prosiłam go jeszcze raz żeby tego nie robił bo edę czuła się żle, głupio gdy mi coś da, powiedział niby że no zgadza sie juz, ale kolezanka powiedziala mi dzis w tajemnicy ze widziala go w sklepie jubilerskim i ze ogladal jakies bransoletki, no juz nie wiem co robić :( bede czula sie jak ostatnia swinia gdy mi cos da, gdy mnie ledwo stac na duzo czekolade :(

Gość gość
Dasz mu pupy i uwierz żalu miał nie bedzie że innych prezentów brak

Gość biedna_ona
to i tak nie to samo a i tak kochamy się średnio 4 razy w tygodniu wiec to nawet nie byłby nawet najmniejszy podarunek

Gość gość
Załóż pończochy, lewatywa i hejjjaa :D

Gość biedna_ona
anal mnie brzydzi

Gość gość
Nie masz co sie brzydzić, ewentualnie ssij mu aż odmięknie i myśle że też bedzie zadowolony

Gość biedna_ona
temat nie jest o sexie tylko o prezentach sex (i to fenomenalny) mamy na co dzień, a mi chodzi o to co zrobić by nic mi nie dawał

Gość gość
Nasraj w takim razie na środku pokoju i oświadcz mu że to w ramach protestu, powiedz że prezenty teraz sa kupe warte i jesteście kwita

Gość biedna_ona
nie bede juz wiecej odpowiadac na głupie, obrzydliwe posty proszę o pomoc a nie o nudności

Gość biedny_on
Oddaj mi hasło do konta w Tibi!!

Gość gość
uzbieraj te 30 zł i kup mu też coś, np. zestaw kosmetyków w rossmanie czy t-shirt w housie na wyprzedaży. Trochę kreatywności. U mnie na mikołajkach w pracy fajne prezenty były właśnie w granicach 30 zł:)

Gość gość
A może ma drugą dziewczynę i to dla niej kupował ten prezent a dla ciebie też ma czekoladę?

Gość biedna_ona
Załatwiłam mu talon na węgiel w mopsie

Gość biedna_ona
To nie możliwe żeby miał inną, to człowiek ważka a z nim każdy związek do porażka

Gość biedna_ona
ubrań to mu w życiu nie kupie bo on choc ma mało to kupuje i nosi tylko markowe ciuchy z logo jego idola, a tu ceny od 150 w góre mogłabym mu dać jakieś perfumy jednak to i tak bardzo mało w porównaniu doo jego prezentów :(

Gość biedna_ona
On zresztą nie ma czasu na drugą... jak każda ważka całymi godzinami przesiaduje na baziach rosnących obok naszego stawu

Gość gość
A może coś własnoręcznie wykonanego ?

Gość gość
Nie pierdziel, z tym mopsem to prawda

to ze ie mam pieniedzy nie znaczy ze klepie calkowita biede, nie potrzebna jest pomoc z mopsu w mojej rodzinie

Gość gość
Zaskocz go analną penetracją.

jedynie co potrafie to zrobić bałwanka ze skarpety napełnionego ryżem :P nie wiem co by on sobie pomyslal gdyby dostal takiego balwanka

Gość gość
A ma samochód bo ryż świetnie wchłania wilgoć. Wystarczy postawić takiego bałwanka na półce w aucie i szyby nie parują.

Gość gość
Byle skarpeta nie była dziurawa bo ryż się wysypie i cały plan w piz...du

samochodu nie ma, prawka jeszcze nie zrobił, bedzie robil dopiero w przyszlym roku (bo prace ma dopiero od 2 lat a przez pierwsze 18 miesiecy pomagal rodzicom) dla niego na prawde jest trudno kupic prezent, myslalam o tym zeby kupic obraczki z grawerem, ale to mial byc prezent na rocznice na ktora oszczedzam (bo do tamtego czasu zdaze jakos zarobic)

Gość gość
Kup mu kubek z nadrukiem swojego zdjęcia to ok. 30 zł a fajny prezent i zawsze będzie przy kawie zerkał na ciebie :)

Gość gość
W empikfoto to nawet ok. 20 zł i można zamówić przez internet czeka się 4 dnia ale nie wiem jak jest przed świętami może nie dojść na święta.

znaczy tu możecie mnie uznać za dziwaka ale ja nigdy nie robie sobie zdjęc, nie mam żadnych od podstawówki, nie lubie sie fotografować a czy zamiast zdjecia mogloby byc na tym kubku zdjecia z najwazniejszych i najpiekniejszych dla nas chwil + jakieś miły napis