Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasiaa654

Wspólnie czekajmy na 2 kreseczki, w końcu się uda!

Polecane posty

Gość gośćMagda
Dziewczyny jak myślicie czy mogę współżyć w tej ciąży skoro ostatnią poroniłam ? Chyba raczej dać sobie spokój

Kasiunia,.sluchaj.. jesli nadal nie ma okresu, to tylko sie cieszyc! Poczekaj jeszcze ze dwa dni,.powtorzysz ze mna ;) Magdaaa, ale Ci zazdroszcze tych dwoch kreseczek..! Ale spokojnie,.tak zdrowo Ci zazdroszcze i ciesze sie, ze.Ci sie udaloo! Jeszcze raz duuuuuzo zdrowia i radosci!

Gość CzekamCzekamiCzekam
O sexie po poronieniu powinien zdecydować ginekolog - tak dla pewności. Ciekawe jaki sex czeka nas w ewentualnej ciąży? Pamiętam,że w 1 trymestrze było super, ale jak brzuch mi urósł to była masakra. M się zbliżał i oboje czuliśmy ruchy dziecka. Kończyło się na śmiechu, czuliśmy się inwigilowani przez własne dziecko ;)

Gość gośćMagda
Dziewczynki moje pierwsza w tym wątku zaszłam w ciaze wiec przyniosę wam szczęście !!!!!!!!! Zobaczycie :-) Dziewczyny jak myślicie czy mogę współżyć w tej ciąży skoro ostatnią poroniłam ? Chyba raczej dać sobie spokój

Magda Bardzo ciężko jest mi Ci doradzić. O tym faktycznie powinien chyba zadecydować lekarz. Może postarajcie się wytrzymać do tej wizyty i wtedy wszystkiego się dowiesz :) i przedewszystkim będziesz spokojniejsza bo takto cały czas byś się zastanawiala czy wszystko jest ok.

Magda ja bym poczekala. Ja juz powiedzialam swojemu ze jak zajde w ciaze to do 3 miesiaca nie dam się dotknąć. Chyba bede sie bala ze cos sie stanie Xxxx Seks w @.... zrobiliśmy to raz i oboje powiedzieliśmy ze nigdy więcej hehe

Kasia my uzywamy truskawki z durexa:) Ania32 a czemu?:) seks podczas @ jest super:) goscMagda ja tez bym czekala do wizyty u lekarza:) Pamietam jak mi siostra opowiadala ze pod koniec ciazy tak sie jej chcialo seksu ale jej maz nie chcial i caly czas mowil "jak bys sie czula jak by cie ktos w glowe pukal???" :) do dzis sie z tego smieje:)

Moj maz tez nie chcial pod koniec ciąży seksu bo mowil ze boi sie ze mala uszkodzil i wtedy mu mowilam zeby sobie centymetrów nie dodawal heheh ale fakt wtedy mialam Wielka ochote i wtedy docenilam masturbacje hee

Gość Wiiktoriiaaa
Witajcie nowe dziewczęta ;* pare godzin mnie mnie było a tu tyle stron i osób przybyło ;) ja dopiero wróciłam z pracy, padam... A z tym seksem w czasie okresu to coś jest... To że ja mam ochotę to jedno a mój mąż to jakoś wyczuwa i ma jeszcze większą. Nie lubię wtedy ale cóż nie raz się nie da wytrzymać. Ja dziewczyny czuję że się nie udało, dzisiaj miałam śluz i mnie boli brzuch,krwi jeszcze nie ma ale patrząc na mój humor dzisiaj i aferę jaką zrobiłam o nic to myślę że jak nic będzie jak się tylko obudzę.

Kurde ja też poroniłam i nawet nie wiedzialam ze seks moze byc jakims przeciwskazaniem w ciazy. Trzeba bedzie sie pilnowac jesli sie w koncu uda. Nadal trzymam kciuki za nas dziewczyny.;) a moge zapytac jak wy sie kochacie ? Chodzi mi czy codziennie czy co 2 dni czy tylko w owulacje ? Bo kurde ja od 3 miesiecy mam cykl 27 dniowy i jakby teraz tez tak bylo bo planowana @ na 4 stycznia to by bylo ze jak kochalam sie co drugi dzien to trafilismy w owulacje. Ale jak to bedzie..

Gość Wiiktoriiaaa
Nadziejka my testowaliśmy różne metody każdego dnia, co 2 dni, tylko w płodne i co? I nic. Więc teraz się kochamy kiedy mamy ochotę i siłę czyli 2-3 razy w tygodniu z naciskiem na dni płodne.

Gość gośćMagda
ANKA padłam ze śmiechu :-D " nie dodawaj dobie centymetrów " :-D.

Ja tak robilam w pierwszej ciazy pierwszy cykl codziennie i nic. I pozniej co 2 dni i udalo sie,lecz bardzo szybko sie skonczylo. Teraz w listopadzie tez co 2 dni i nic. I zobaczymy teraz 4 stycznia ale cos czuje ze dostane@ bo piersi mnie bola juz tydzien tak jak na @.

Witam sie z rana:) u mnie mroz:O az dziwne, ale slonce swieci:) Kasia jak tam?;*

Gość CzekamCzekamiCzekam
Chyba mi zjadło posta:( Kasia czekam razem z Tobą! Zrobiłam kolejny test owulacyjny -2 kreska bardziej wyraźna niż wczoraj a do 4 jeszcze daleko więc chyba mój system się nie sprawdza. Tak czy inaczej chce na własnym przykładzie potwierdzić lub obalić robienie testów owulacyjnych na tydzień przed planowanym dniem @. Jakie macie plany na sylwestra? Ja mam urlop do poniedziałku :) Miłego dnia!

Marta:) No sprawdzaj bo jestem ciekawa tych testow:) Ja juz mam przygotowana kreacje na sylwestra, jedna z moich pieknych pizamek:D

no dziewczyny testujcie i niech któraś zakończy ten rok pozytywnie :) xxxx dzis moja córka nie spała od 1:30 do 5 rano!!!! Już myslałam, że ją zamkne w łazience hehehe a tak na poważnie to teraz jak ma 2,5 roku czesciej sie nam zdarza nie spac niż jak miała pól roku czy też rok.... xxxx my w sylwestra mieliśmy siedziec przed tv ale mojego męża siostra "wprosiła sie" z cała swoja rodzina i beda u nas dopiero o 22 bo maja 300 km do nas... także z leniwego sylwestra nici i zaraz musze stawać w gary....

Dziewczyny, mi od rana dziwnie mokro...myslalam ze to moze @ sie przeciagnela, ale nie. Mam taki mleczny, ciagnacy sie sluz, podobny jak w czasie dni plodnych z tym ze nie jest przezroczysty, to moj 7 dzien cyklu. Moze to jakas infekcja?

Gość gośćMagda
Trzymam kciuki Kasia !!

Ania32 oj wspolczuje Kochana;* ja nie cierpie wpraszajacej sie rodzinki do nas wrr:D

Minka po prostu masz śluz niepłodny, mleczny i to jak najbardziej jest ok. Taki śluz może byc po okresie jak i przed okresem. Gdy zaczniesz dni płodne to taki śluz zamieni sie na płodny. Poczytaj troszkę i będziesz wiedzieć że to nic strasznego baaaa nawet znajdziesz zdjecia jak obserwować śluz płodny (czyli na ile cm ma się rozciągac żeby był płodny...) Ja kiedyś miałam duzo śluzu a teraz od tych lekow jestgem sucha wiec nie wiem czy to przypadkiem nie jest również problem z zajściem w ciąże.... no właśnie dziś zaczynam clo..... xxxxx co do wpraszających się gości to oni sa mistrzami.... a że my nie potrafimy postawić na swoim to przyjeżdzają... Ja wyniosłam z domu rodzinnego to, że gości trzeba ugościć i tak siedze w garach i wymyślam potrawy i już chodzą "legendy" że jak sie do nas przyjedzie to zawsze coś dobrego się zje.... natomiast rodzina mojego męża to różnie....mieszkamy od siebie 300 km i rzadko tam bywamy no ale w ostatnie wakacje dokarmialiśmy sie na mieście hehe

Ania pytam o ten sluz bo jeszcze nie mialam go zaraz po okresie i juz sie balam ze to jakas infekcja uff:) ja po okresie zawsze bylam "sucha":) przed tez:) dlatego to nowosc dla mnie:)

Ja nie lubie gosci:) nie wiem czemu po prostu:) chodzic w gosci tez nie lubie:)

Gość CzekamCzekamiCzekam
Anka jak ja Ciebie rozumiem. Ja dzisiaj zaczynam od sprzątania a jutro posiedzę dłużej w garnkach. Mam sylwestra wielopokoleniowego od mojej babci, przez mamę po siostrę i mojego urwisa:) Sąsiedzi ok 22 też na pewno się zjawią. To ostatni sylwester który organizuję w rodzinnym domu więc przeżyję. Mój synek za to spał dzisiaj od 24 do 10.30 :) Przez 3 lata budził się po kilka razy w nocy. A teraz śpi bezproblemowo. Mam czas na spokojne poranne śniadanie, włączenie prania i lenistwo:) Od Nowego Roku nie wiem jak on wstanie rano do przedszkola.

Minka wierze, że mogłas czegos wczesniej nie zauważac albo cos nagle jest dla Ciebie nowościa :) ja w obydwie ciąze zaszłam ot tak, to było typowe akcja-reakcja. robimy? robimy ! a za 2 tyg testy pozytywne. No i od czerwca znowu próbuje zajść w ciąże i ja mając 33 lata nie potrafiłam powiedzieć czy ja przed okresem mam sluz czy nie, albo np kiedy jest mleczny i innych bardzo dużo rzeczy na które nigdy nie zwracałam uwagi a sa tak bardo istotne. Teraz to ja tak odpuściłam sobie ta obserwacje siebie i zostałąm tylko przy testach owulacyjnych no ale czerwiec-wrzesień to miałam załozony notes i wpisy np 23.07 sluz 1,5 cm... to było chore i wywaliłam to i mam spokojniejsza głowe