Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasiaa654

Wspólnie czekajmy na 2 kreseczki, w końcu się uda!

Polecane posty

Gość nova31
Dila witaj, spokojnie, nic Ci nie będzie po winku i papierosie... jeśli wam sie faktycznie udało to wielkie gratulacje!! :)

Gość Dila27
30 dc, pocieszyłyście mnie z tymi używkami:)

Dila chyba możemy Tobie gratulować :)Ale dobra wiadomość na dobry początek roku! Ja czekam teoretycznie do 4 na @, ale już dzisiaj czuje,żenadciąga wielkimi krokami - no cóż - może następnym razem. Jak Wam mija czas w 2016? U mnie leniwie:)

Czekam mi tez sie wydaje ze dostane @ ;p tez mam niby jutro albo 4 dostac. Ale mierzylam dzisiaj pierwszy raz i to moze z 10 razy temperature i mam caly czas 37.4 a teraz 37.5 ale nie bede sie nakrecac bo znajac zycie to nic nie znaczy ze mam taka temperature tylko jutro albo pojutrze dostane @.

Gość gość
Czekam na dwie kreski razem z Wami. Jeśli mogę oczywiście. I trzymam mocno kciuki żeby się udało. Mam nieregularne cykle i to mój 44dc. W 34 wystąpiło plamienie dwudniowe. W czwartek wizyta u lekarza. Ponad rok starania... Na jednym teście cień cienia drugiej kreski. Postanowiłam przeczekać do wizyty i się nie nakręcac...

Hej dziewczyny , mogę się do Was dołączyć ? Testy niby pozytywne , @ jak na razie brak , ale jeszcze beta została do zrobienia .

nadziejka96 a prawidłowo mierzysz ? Tzn mierzy się rano przed wstaniem z łóżka. Ja mierzę rano i po południowej drzemce. Z tego co się orientuje to tempka spada dzień przed @.

Gość gość
Dziewczyny temperatura jest prawdziwa tylko i wyłącznie z rana zaraz po przebudzeniu przed wstaniem z łóżka. Każda inna jest już niewiarygodna bo w ciągu dnia się podnosi.

Noo to tak jak pisalam nie mam co sie nakrecac ;) czuje ze dostane @. Witam nowe Panie i rowniez zycze powodzenia ;*

Czytelniczka witamy!!!:* Jeju ale ja mam lenia z Nowym Rokiem:) Wychodzi na to ze mam owulacje, bo mam przezroczysty ciagnacy sluz, i mnie kluje prawy jajnik caly dzien:) Dzialamy:)! Musiala mi sie przesunac, ale na sto procent pewnosci nie mam czy to faktycznie owulacja:)

Aa widzisz tylko usunelas kalendarzyk od razu cos sie dzieje innego ;) moze nie dopuszczalas do siebie mysli ze owulacja moze byc w innym dniu bo kalendarzyk pokazywal inaczej i musisz dzialac;) noo wiem wiem ale czuje po kosciach i wgl ze jednak bedzie @ bo za bardzo sie nakrecilam juz w tym miesiacu w to wszystko ;)

Minka23 trzymam kciuki :) potem zarzuć nogi na ścianę wysoko :) nadziejka96 bo wykrakasz Też bym chciała mieć lenia , ale tak żebym nie miała obowiązku żadnego , niestety ślęcze nad pracą licencjacką

Gość Dila27
Ale my bzikujemy dziewczyny:) o pierwsze dziecko starałam się prawie rok. Testy owulacyjne, przebadaliśmy się z mężem itp. I stało się tak że firma w której pracowałam ogłosiła upadłość, postanowiłam zrobić przerwę w staraniach i bach w tym cyklu co nie chciałam, nie pilnowałam zaskoczyło;) może faktycznie metodą jest odpuścić. Ale jak tu odpuścić jak tak bardzo się chce:) mnie na szczęście kończą się już testy ciążowe, zrobiłam przedostatni i znowu cień.

Nadziejka cos w tym jest:) Ogladalam film "Chlopiec w pasiastej pizamie" ryczalam! Ale godny polecenia, takie filmy powinni dzieciom w szkolach puszczac. U Was tez takie mrozy? U mnie dzis rano -18 bylo:O

Czytelniczka o czym piszesz? Ja bede pisac inzynierska jeszcze troche:O Dila a zeby to bylo takie latwe zeby sobie odpuscic:)

Ja non stop o tym mysle masakra nie moge sobie dac na luz. Nie mam sie czym zajac zbytnio zeby tak o tym wszystkim nie myslec. Minka ogladalam ten film piekny jest naprawde. Ojjj jak ja nie moge przestac o tym myslec ze znowu sie nie udalo kurde . A jeszcze na dodatek jesc mi sie chce non stop a dopiero schudlam 7 kg i znowu przytyje.

Jak się bardzo chce to i tak dupa blada, ja nie raz odpuszczałam i też dupa .. Ja polecę "Przypadek 39" super film na ten mroźny wieczór. U mnie - 20 Minka23 ja piszę o motywacji do rodzicielstwa zastępczego .

Nadziejka duzo schudlas! Jak?:) cwiczylas?:) Ja teraz podjelam sie cwiczen na boczki i talie bo jej w ogole u mnie brak:) Czytelniczka kurcze ale fajny temat masz:) Ogladalam ten film:) fajny:) "Marsjanin"tez jest fajny, o mezczyznie ktorego zostawili na marsie chwilami taki smieszny:) Teraz ogladam "Kwiat pustyni":) z moim P zeobilisny sobie dzis maraton filmowy:) caly dzien lezyny w lozku, jemy, ogladamy filmy i pracujemy nad powiejszeniem rodziny:)

nadziejka96 młoda jesteś masz czas :) który cs? 7 kg to dużo bardzo, dieta ? Ja robiłam przysiady na pośladki ale teraz się boję bo pobolewa mnie lewy jajnik. I dieta MŻ :D Minka23 zazdroszczę Ci :) Macie męża już?

Rozumiem studentki:) ponisło mnie i poszłam po kilku latach przerwy na mgr:), mężatka od 5 i pół roku:)

Gość Czytelniczka24
Dila27 lepiej później niż wcale ;) To wcześnie wyszłaś za mąż :) małżeństwo Ci służy ?

Czytelniczko chętnie przeczytam Twoją pracę :) Sama myślę wraz z mężem nad założeniem rodziny zastępczej. Są dni kiedy chcę bardzo ale wiem, że nie przeżyłabym dnia kiedy musiałabym oddać dziecko do rodzinnego,patologicznego domu - a to niestety częste sytuacje:( To właściwie nasz jedyny hamulec. Wiem, że @nadciąga - bo to się czuje. Wiem, że ten miesiąc jest w plecy ale ten cień nadziei jednak pozostaje...

Gość Zaczytana24
CzekamCzekamIczekam nad takimi rodzinami czuwa sąd, rzadko zdarza się, że dzieci wracają do rodzin gdzie nie ma poprawy. A myślałaś o adopcji ??

Gość CzekamCzekamiCzekam
Ja mam już dziecko, więc nie odczuwam specjalnej presji macierzyńskiej. Chciałabym z mężem bezinteresownie zrobić coś dla kogoś. Znam wiele dzieci z rodzin zastępczych i wiem, że różnie w nich bywa - niestety. Ale najgorsze jest jak rodzice biologiczni przejdą urzędowe wymagania, dzieci wracają do nich a tam ponowna patologia,molestowanie... Tego bym nie przeżyła, a osobiście spotkałam się z takim przypadkiem. Z psychologicznego punktu widzenia adopcja jest dobra dla rodzin bezdzietnych ale takiego wyjścia też nie wykluczam.

Zaczytana - ja z racji swojego zawodu kilka razy w roku piszę opinię dla sądu rodzinnego, MOPSu itd. o dzieciach z rodzin zastępczych. Czytam też sporo opinii o nich i wiem, że one nie są rzetelne. Są BARDZO schematyczne. Bo to jest dla urzędników wygodne. Rodzin zastępczych jest w Polsce za mało więc ich selekcja wg mnie nie jest idealna.

Przepraszam dziewczyny - my tu czekamy na pozytywne testy ciążowe a ja tu rozprawiam o adopcjach i rodzinach zastępczych - tak jakoś mi trudno uciec od zawodu. Kobietkom w czasie owulacji życzę przyjemnych i efektywnych starań, a pozostałym pozytywnych testów zamiast @!

Miałam 25 lat. Myślę że dopiero rok temu sie dotarliśmy, wiec troche to trwało. Pozatym krótko znaliśmy sie przed ślubem:) dziewczyny 3 dzień bez @ zrobiłam test i dalej bardzo słaba kreska. Mimo braku @ myślę że coś jest nie tak z tymi testami, powinna już chyba sciemnieć

Gość Czytelniczka24
Eh juz straciłam nadzieje temp codziennie spada przed wczoraj 37.1 wczoraj 37 a dziś 36,9