Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uff polactwo wyjezdza z uka na swieta, a w nowym roku beda wizy do UK

Polecane posty

Gość gość

juz postanowione , była o tym wczoraj mowa w BBC, polaczki wroca 1stycznia ze słoikami smierdzacego zarcia a polowe z tego skonfiskuje airport security hahahaha :D :D gnijcie cebulaki w polandeszu, tam wasze miejsce na wieki :D

Gość gość
Mam z rodzicami obywatelstwo norweskie to po co mi jakiś śmierdzący uk. Norge er et paradis på jord!

Gość gość
w norwegii zimno a norki to buce wieksze niz angole, gnij sobie w tym lodowatym kraiku gdzie zabiera sie dzieci rodzicom za donosy sasiadow

Gość gość
buhahaha wziął kredyt wyplacil kase i robi fotki :D :D kazdy głupi w uk takie zdjecie w PL ci zrobi, ty nie masz tego u siebie co my mamy w PL, las spiew ptakow rodzina dobre jedzenie a ty gnijesz w pokoju wpiepszasz fish and chips a angole traktuja cie jak druga kategorie hahaha

Gość gość
Lodowaty?W lecie tam jest 25 stopni... Norwegowie to bardzo mili ludzie,mi się żyje tu fajnie,mam 17 lat mieszkam tutaj od 9 lat,chodzę do norweskiej szkoły i jest ok :)

Gość gość
Oj teraz debil na ciebie najedzie bo będzie zazdroscił, jak śmiesz tak długo być za granicą gdzie powodzi ci się lepiej niż temu staremu nieudacznikowi? Nieładnie :p

Gość gość
25stopni, chyba farenheitra :D bałwanie , norki to sztuczni ludzie i kazdy mądry ci to powie, a polakow nie znoszą

Gość gość
Za to w PL Polak Polakowi pomaga i jest życzliwy. A najbardziej polscy pracodawcy, którzy chojnie wynagradzają swoich polskich niewolników.

Gość gość
Wizy to bedą ale sala ciebie, gamoń nawet nie potrafi zrozumieć co w BBC po angielsku do niego mowia ;) ;)

Gość gość
A czego się spodziewaliście? On ledwo po polsku umie pisać...

Gość gość
Ja pierdołę :D debilu naucz się angielskiego. no dobrze by było z tymi wizami, i nałożyć na całą tę patologię z Europy Wschodniej, zawszone Rumunki i Bułgarki, za dużo ich w moim kraju.