Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Taki tuman i tak se radzi w zyciu

Polecane posty

Gość gość

taki tuman ze szkoly , zawsze z boku stala , nie miala znajomych kazdy z niej sie smial bo brzydkie zęby miala i uczyla sie zle , trafila do klasy integracyjnej , i dopiero byla posmiewiskiem , a ona dalej wdrażała sie w depresje i byla z boku i z dala od ludzi , i co teraz widze ? Mieszka za granica , zarabia , ma kasę , jezdzi autem , ma znajomych takkki tumannn :o a ja ? zawsze byłam góra zawsze bylam najwazniejsza w grupie wszyscy mnie słuchali i co ? tyram za 1200 zeta , mam nieudolnego męża i dwoje dzieci na ktore ciagle brakuje kasy , nooo a ta ONA taki nieudacznik i zyje jak pączek w masle , zorganizowalismy spotkanie klasowe , i ona wlasnie podjechala autem na niemieckich tablicach , jestem zła jak osa ze takie nieudaczniki se radza a inni ci co byli górą są teraz nikim

Gość gość
życie przewrotne se jest i każdy dostaje to na co zasłużył, a ty se zasługujesz na śmierć w męczarniach

Gość gość
Zazdrosc paskudna rzecz.

Gość gość
zdychaj szmato

Gość gość
taki tuman z dala od ludzi maskara :o 10 lat w domu siedziala i udawala chora by nie pracowac

Gość gość
a teras wielka pani bo w niemczech mieszka , myje dooopy starym hooojąm i zarabia te swoje 1450 euro

Gość gość
Co zazdroscisz jej,bo ulozyla sobie zycie ?

Gość gość
widać kto był i jest tumanem

Gość gość
:D:D:D ale mnie to śmieszy sam byłem raczej nieudacznikiem i nadal słabo sobie radzę ale żebym tak nisko upadł żeby takie tematy zakładać to jeszcze nie :D

Gość gość
bo nie nawidze tej laski , ciekawe jak ona skonzczyla prawo jazdy w dodatku po niemiecku jak ledwo co umiala policzyc do 10

Gość gość
''se'', z której ty wsi jesteś wieśniaro? :D

Gość gość
Ales ty głupia jest po prostu zazdroscisz jej mam nadzieje ze omineła cie szerokim łukiem

Gość gość
1/10 prowo

Gość gość
Tak , ominela mnie , to ja jej powiedzoialam czesc , odpowiedziala mi ale spojrzala w me oczy tak mocno az mnie trzeplo a wczesniej jak ktos na nia spojrzal to spuszczala wzrok

Gość gość
a teras łązi pewna i dumna przyjechala na swienta do polski i szpanuje swym niemieckim smierdzacym samochodem

Gość gość
Karma is a b***h. Zwykle takie głośne pseudogwiazdki szkolne przesladujace innych najgorzej kończą bo szybko facet ślub i bachory a potem życie weryfikuje ich ze to puste cymbały a spokojne prześladowane osoby sa bardziej zdeterminowane żeby pokazać na co ich stać i czasami trudne dzieciństwo ich motywuje żeby coś osiągnąć.

Gość gość
ale jednego jestem pewna ze nie ma faceta bo zaden jej nie chce :D zreszta nawet, to i tak bedzie miec niemca a ja ich nie nawidze

Gość gość
He he he he he

Gość gość
wychowala sie bez ojca , matka sama wychowywala te bachory ją i 4 braci i wszyscy powyjezdzali zagranice !!!! takie tuki

Gość gość
taki tuman haha. ty jests włąsnie nie zaradna, nie luczy się wiedza ze szkoły liczy sie zyciowa zaradnosc. Jestes podejrzewam brzydka a masz meza takiego bo sama taka jestes, czyli nie zardna tepa i brzydka dotego zazdroscisz podejrzewam ze ludzie i znajomi nie przepdaja za toba

Gość gość
Ty sobie nie radzisz w zyciu ani z zazdrością a ona osiagnela sukces życiowy i pewnie ma bogatego Niemca. Zycie jednak jest sprawiedliwe, osoba wyszydzana w szkole osiąga sukces i tryumfuje a przesladowczyni wegetuje i jej przegrana.

Gość gość
TAAAA życie se ułozyla myje dooopy w domu starców i gary po knajpach , no coż , co mozna robic po klasie integracyjnej

Gość gość
A ty robisz za marne grosze i jesteś zawistna nieudacznicą!

Gość gość
WRedna z ciebie suka

Gość gość
ale sie o coś wkurwiłeś brzdągole, prowo głupca pewnie żeś prowo mobberimbecylu myślał ze 3 dni albo i więcej bo nie wiem kiedy temat zakładałem ha ha ha , jakie to gupie te polskie mobbery hahahha, teraz układam teledysk o tych polskich gópcach z podstawówki i bede na ćwikłach interes finansowy jeszcze robił hahahahah hehehhe, na zagranicznych portalach a te cipasy z podstawów, pomioty produkcyjne bedom sjem wkjórwjatź hehehehhehehhe

Gość gość
odezwijta sie polskie gupce z podstawówek i gimnazjów, gdzieśta sie pochowaly?