Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zaczęłam być dla niego miła to on zaczął się coraz mniej starać

Polecane posty

Gość gość

Byłam dla niego średnio przyjemna, czasem na granicy bycia chamską. Nawet mu potrafiłam mówić, że jest dla mnie poniżej średniej etc. Jak zaczęłam być miła i normalna, to się zaczął zniechęcać, inicjatywa mu opadła, a teraz już w ogóle, nawet na mnie nie czeka po pracy, a potrafil 1-2 godziny :). Tacy są własnie faceci.

Gość gość
Zgadza się. facta najlepiej traktować jak bezpańskiego psa wtedy lata za toba ale jak już zobaczy że zaczyna ci zależeć to s*******a. Spotykałam się z facetem 2 miesiece, na początku z dystansem wiec on zabiegał. Potem zaczęło mi zależeć i co? facet zapadł się pod ziemię z dni na dzien. Debile, mam uraz do facetów.

Gość gość
Ale mi nawet nie zaczęło zależeć. Po prostu zaczęłam być dla niego normalna, jak dla kumpla. To są jacyś masochiści :P

Gość gość
fakt, faceci sa walnieci

Gość gość
wniosek ? Nie warto byc mila i DOSTEPNA dla nich :)

Gość gość
Sama to przerabiałam kilka razy niestety... Najlepiej może nie byc chamska, ale trzeymac ich ciagle na dystans bo inaczej sie nudza nawet jak im sie na poczatku bardzo podobasz, nie wiem dlaczego ,ale taka ich psychika

Gość gość
O rany dorabiacie jakies kosmiczne teorie a prawda jest taka ze ci goscie o ktorych piszecie maja niska samoocene i postrzegaja siebie jak kawalek kupy i jara ich to ze sa tak traktowani tyle. Mnie gdyby jakas olewala to tez bym ja olal zdecydowanie wole wzajemne zainteresowanie ;)

Gość gość
Ale ja tego nie analizuję, po prostu mnie to rozśmieszyło.