Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myślicie o ludziach którzy mają ''cyfrowy polsat'' ? wieśniaki ?

Polecane posty

Gość gość

bo cyfrowy polsat nie kojarzy mi się z produktem z wyższej półki, z czyms o wysokiej jakosci, raczej z typowo plebejskim pospolitym produktem, cos jak sklepy biedronka... glownie ludzie na wsiach mają cyfrowy polsat z tego co widze, jak sie jedzie samochodem przez wsie to widac na co trzeciej chałupie paskudną satelitke w wypłowiałym czarnym kolorze

Gość gość
Ja mysle ze jestes prymitywem, ktorego interesuja cudze anteny satelitarne :o

Gość gość
wieśniary polskie dupodaje z biednych domów mają długie zapuszczone paznokcie pomalowane na różnokolorowo każdy pazur na inny kolor , najczęściej by brud za pazurami zakryć ot takie polki -idolki...

Gość gość
a ty co masz patologio ze slumsów w swoich 45 metrach kwadratowych? kablówkę? :D

Gość gość
tez to zauwazyłam, że bogaci mają NC+ a biedaki polsat, bo tańszy

Gość gość
Zazdrościsz tym ludziom, ze mają swoje domy za miastem i żyją w ciszy oraz spokoju, a ty wegetujesz w miejskim barłogu użerając się z dresami?

Gość gość
C***a wiesz! Wlasjie bogacze maja cyfrowy polsat dla niepoznaki, bo sie k***y dusigrosze nie przyznaja,ze maja kase!

Gość gość
Na wsiach to wlasnie bogaci mieszkaja j****i oszusci! Osobowka to Golf 3 a k***a w stodole traktor Lamborghini! Takie chuje! Podatkow sie k****m placic nie chce! Tak samo z tym polsatem

Gość gość
Na wsiach to wlasnie bogaci mieszkaja j****i oszusci! Osobowka to Golf 3 a k***a w stodole traktor Lamborghini! Takie ch*je! Podatkow sie k****m placic nie chce! Tak samo z tym polsatem x co ty pierdzielisz tępaku? jakich podatków nie płacą? no jakich? wymień k***o

Gość gość
Ja w ogóle nie mam polskiej telewizji, polska tv to dno z milionem reklam, żałosnymi celebrytami, stronniczymi dziennikarzami i goownami typu: klan, g jak goowno, trudne sprawy, ukryta prawda :D Piorą Polaczkom mózgi tym goownem

Gość Kataszynka
A co w tym złego? Normalna sprawa. Nie wiem, kim trzeba być, żeby oceniać innych przez pryzmat telewizji, którą ktoś ogląda. U mnie najczęściej wiszą takie anteny http://www.elboxrf.com/PL/products24/Anteny+Panelowe+2x2+MIMO.html ale nie mam zamiaru się chwalić tym lub żalić. Po prostu nie powinno się oceniać innych ze względu na takie rzeczy.

Gość gość
a ja oglądam sat bez płacenia