Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto wie, ile płacą za udział w marszu KOD?

Polecane posty

Gość Józef Bździuch
150 miliardów PLN Kuurvy POsrańce ukradły Polakom z OFE, gdzie są te pieniądze ?

Gość gość
Poczytaj i sie dowiedz jak taki ciekawy jestes.

Gość gość
Ciesze sie ze sie z tego ktaju zwanego kiedys Polska wyprowadzilam; Jak widze ten jezyk nienawisci to sie rzygac chce. To chyba ci ktorzy zaglosowali na PIS sa gorszego sortu, zolc sie im wylewa, wieczny jazgot, nienawisc itp; To wy zescie sie dali omamic nie wiadomo czemu; Wbijscie sobie do moherowych i lysych lbow patologio, ze nie wszyscy glosowali na PIS§ Ja nie jestem za PO , ja jestem za normalnoscia; No i wlasnie tacy ludzie byli w marszu; Inteligentniejsi od was!

Gość Józef Bździuch
no to teraz POsrańce wypad i nie zapomnijcie przeprosić Polaków a zrabowane fundusze oddacie już wkrótce !

Gość gość
cytuje "1)Pomioty ubekow i sbkow czy wnusie kapo obozowych 2)debile bez mózgu którymi łatwo sterować i wmówić farmazony czyli uczestniczą w tym zera usmiech.gif kaczor miał racje że to gorszy sort. Szkoda ze jakiś muslim kamikadze nie zaszyl się w ich szeregach ....w imię allaha hahaha " ale poziom! Ja jestem czlowiekiem inteligentynym, pochodzacym z rodziny robotniczej, nic mi nie wmawia nikt; Dziwie sie jak mozna bylo zaglosowac na PIS i pozwolic im rzadzic; Wstyd przed calym swiatem::

Gość gość
Idz spac Jozef 🖐️

Gość gość
Jozek, o co ci chodzi? I co twoim zdaniem dobrego robi, roBic bedzie PIS? Bo wy chyba widzicie cos innego niz NORMALNI LUDZIE

Gość gość
te pieniadze zostaly zaksiegowane jako wplywy budzetowe i tylko dzieki temu rzad PO_PSL nie podwyzszyl stawki VAT do czego byl zobowiazany ustawa w przypadku gdyby deficyt budzetowy przekroczyl 60% PKB

Gość Józef Bździuch
ale to jest kradzież, złodziejstwo w majestacie prawa, prawa POsrańców a Polacy na te pieniądze bardzo ciężko pracowali !

Gość gość
PiSdzielce już rządzili w tym kraju. Zapomnieliście? Jarek już wam przypomina nocnymi wizytami wraz z drzwiami... Mało wam? Głupi, katolski narodzie?? Kto kocha wolność- BAGNET NA BROŃ!!! Nie dajmy się. Nie uciekajmy. Walczmy.... Nawet jeśli popełniłaś ten błąd , siostro, i zagłosowałaś popierając zło - rozejrzyj się i zrozum. Nie jest błędem popełnić błąd - błędem jest go nie naprawić. KOCHAM WAS....

Gość gość
Jozek, ogarnij sie gdyby podwyzszyli VAT narod by ich zlinczowal A tak to jeszcze Petru ma szanse na kariere medialna

Gość gość
gość dziś PiSdzielce już rządzili w tym kraju. Zapomnieliście? Jarek już wam przypomina nocnymi wizytami wraz z drzwiami... Mało wam? Głupi, katolski narodzie?? Kto kocha wolność- BAGNET NA BROŃ!!! Nie dajmy się. Nie uciekajmy. Walczmy.... Nawet jeśli popełniłaś ten błąd , siostro, i zagłosowałaś popierając zło - rozejrzyj się i zrozum. Nie jest błędem popełnić błąd - błędem jest go nie naprawić. KOCHAM WAS.... xxxx tak skarbie. i jako JEDYNA ekipa rzadzaca oddali SAMI wladze rozpisujac przedterminowe wybory. Czego nie mozna powiedziec o PO ktora w masce nowoczesnej nadal sprawadza jakosc spawu przy d****h przyspawanych do koryta

Gość gość
Doopsko sie pali koryto się skończyło to cyrki odstawiaja. Nie nabierzemy się! :)

Gość Józef Bździuch
głosuj nadal na POsrańców to teraz w majestacie prawa pozbędziesz się 70 procent forsy z lokaty bankowej , zabiorą wszystko a przez 8 lat rozpierniczyli Polską gospodarkę i przemysł , pozwalniali pracowników i teraz TRZY MILIONY POLAKÓW jest na zasiłkach, TRZY MILIONY POLAKÓW ma sprawy komornicze a ci którzy jeszcze pracują mówią wprost tyram jak wół za 2000 PLN miesięcznie i nie mam pieniędzy na życie , nawet na kupno choinki !

Gość gość
jaruś przelał tyle nienawiści na swój elektorat, że oni już inaczej nie potrafia rozmawiać. nic mądrego juz nie potrafią powiedzieć, tylko opluwać. zadaj któremuś jakieś pytanie, od razu sie rzucają :(

Gość gość
Nie oddali władzy, nikt władzy nie oddaje. Myśleli ze wygrają wybory i się zdziwili :)

Gość gość
ciekawe ze zapominacie ze dzieki PO rolnicy sobie zyja jak paczki w masle bo trzepia kase z UNII, ze pelno holoty za unijne pieniadze sie wyzarla; Teraz sie ta kasa skonczy, PIS da patologii 500 zl na dziecko , do roboty nie pojda bo im sie oplacac nie bedzie, no i to bedzie jedyna rzecz ktora PIS wam da, reszta to jzu bedzie tylko dla nich; Przeciez urzedy beda ich , to dopiero chore

Gość gość
bździuch czy jak ci tam, myślisz, że jarus pójdzie prosić twego szefa o podwyżkę dla ciebie???

Gość gość
trzeba być idiotą, żeby myśleć, że peło kogos pozwalniało. masz chłopcze wypowiedzenie z pieczątka peło???

Gość gość
Do wyboru mieliście gowno, albo gowno. Dlaczego wybraliście gowno??

Gość Józef Bździuch
gość dziś odpowiem tak, pracodawcy już widzą, że zaczyna brakować fachowców na rynku pracy , tak to wygląda w woj. śląskim , więc fachowiec z doświadczeniem domaga się podwyżki , jeżeli nie dostanie to ucieka do innego pracodawcy i na dzień dobry otrzymuje, wszystko trzeba samemu wywalczyć !

Gość gość
jozek, PO nie zobaczylo mojego glosu nawet 8 lat temu, albowiem mam zwyczaj czytania programow partii w przeciwienstwie do wiekszosci polakow. mnie ta lektura wystarczyla zeby zdac sobie sprawe o co to ugrupowanie tak naprawde walczy. wiec jeszcze raz - ogarnij sie czlowieku, polsce nie jest potrzebne opluwanie sie polakow w mediach tylko wspolna praca na rzecz dobra kraju ( jakbys mial dylemat - NASZEGO kraju a nie krajow osciennych)

Gość gość
głupi musi mieć wroga, to podstawa jego egzystencji. jaruś znalazł głupim wroga i sie cieszą. najważniejsze dla głupich, to "złodziei" oderwać od koryta. no, oderwali i co???? komuś sie cos poprawiło??? paru ludziom, których pisiory wsadziły na urzędy, i to wszystko, poza tym nic sie nie zmieni. współczuję naiwnym, co uwierzyli, że jaruś coś wam da .

Gość gość
dokladnei, ja nie glosowalam na PO bo stwierdzilam ze to juz sensu nie ma, chcialam nowej wladz i glosowalam na nowych, nigdy nei zrozumiem jak mozna bylo zaglosowac na oszolomow z PIS, ludzi pokroju Kaczora czy Macierewicza, starych dziadow, ktorzy juz kiedys rzadzili, ludzi ktorzy chca rzadzic, ktorzy sa zli z gruntu rzeczy

Gość Józef Bździuch
gość dziś mam chłopcze takie wypowiedzenie z pracy z winy pracodawcy a Naczelny Dyrektor został przysłany przez panią Bieńkowską na stanowisko i zwolnił grupowo ponad 800 pracowników chłopcze !

Gość gość
cytuje tu madrego zakutego lba , co jeszcz emu piwko nie wyparowalo z lysej pacyny 'pozwalniali pracowników i teraz TRZY MILIONY POLAKÓW jest na zasiłkach, TRZY MILIONY POLAKÓW ma sprawy komornicze a ci którzy jeszcze pracują mówią wprost tyram jak wół za 2000 PLN miesięcznie i nie mam pieniędzy na życie , nawet na kupno choinki ! " Pis ci zapewni zycie bez zasilkow? Jak wrociliby ludzie z zagranicy to bezrobocie wzrosnie, dlaczego neima w Polsce normalnych zasilkow? sprawy komornicze ktos odwiesi? podaruje? Znalam ludiz ktorzy mieli komornikow przed rzadami PO teraz to dalej tyrac za grosze bedziecie i dokladac do aptologi ktora ma kupe p bachorow, bedize jak w Anglii, zycie z benefitow polactxo p******e

Gość gość
aha, więc kapujesz, że twopja pensja nie zależy od jarusia, tylko od sytuacji na rynku pracy??? przecież zawsze tak było, tylko pisiory gębę darły, ze to czyjaś wina. jak jaruś chce dać komuś więcej zarobić, to musi nastawiać fabryk, zatrudnić ludzi i dać im wyższe pensje niż prywaciaże, wtedy ludzie przyjdą do tych fabryk i nareszcie będą wiecej zarabiać.

Gość gość
TAAAA, czekac az wam Jarus cos da, da wam to fakt, kilkadziesiat pomnikow upamietniajacych jego slawnego i super madrego bracholka, karttastrofiete, ja p*****le ale ciemnota

Gość gość
no dobra, dokładnie, kogo i gdzie przysłała ta bieńkowska, do jakiej firmy i gdzie i kto zwolnił 800 pracowników i co to byll za pracownicy?? najlepiej link proszę teraz właśnie kaczor zwalnia kilka tysiecy, na ich miejsace wsadza ludzi bez doświadczernia, za to z klucza partyjnego, tak na marginesie.

Gość Józef Bździuch
POsrańce , przejedźcie się po Polsce, porozmawiajcie z ludźmi i wyciągnijcie wnioski , zobaczcie jak Polacy żyją i jaką klepią biedę , Zza biurka tego nie zobaczysz misio1