Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę czyli WYBORY WYBORY... Archiwum 1.

Polecane posty

Gość gość
O, to akurat nie wiem. Ale może Ifcia sypnie jakimiś kontaktami ❤️ darling?? :classic_cool:

Gość gość
chcialbym aby to dziewczyny zabiegaly o mnie tak gdzies co 4ta. A zawsze bylo odwrotnie, ja chcialem, a zadna niechciala samice nigdy nie rozumiały że jestem ksieciem, tylko muszą mnie kochac tzn no bylbym z******ty gdybym nie tkwił w ich trującej wredności a milosci.

Gość gość
gość dziś o dziadek w akcji:D:D:D

Gość gość
Was się tak łatwo wkręca, że to aż niewiarygodne. Napuścić was na siebie spod orange to betka, czterolatek mój dałby sobie z wami radę. Idę robić szarlotkę, na dzisiaj już mi się znudziło robienie z was kretynów, jutro ciąg dalszy :D 🖐️)))

Gość gość
gość dziś Ciebie również :)

Gość gość
Bruno Shatyn dziś masz haluny?

Gość gość
Bruno Shatyn nadal w lewackiej mgle ?

Gość gość
a ja proszę nie łączyć mnie z innymi gośćmi :classic_cool: i co najważniejsze nie pomawiać mnie, sędziów i innych 🖐️ :D :-P a swoje paranoje leczyć u lekarza, tu nie przychodnia

Gość gość
Wpadka Dudy dotycząca powstań jakoś nie zauważona. Ciekawe... gdyby to poprzedni prezydent był ją popełnił, jaka byłaby wrzawa :classic_cool:

Gość gość
pamiętam brak szacunku dla poprzedniego prezydenta. I nie tylko. Był też brak szacunku dla premierów. Polska to kraj w którym jak ktoś był 20 lat temu premierem mówi się panie premierze ale o obecnym mówi się Kopacz, Tuski itd. o prezydencie mówi się Komorowski. Nie ważne są osoby , ważny jest urząd więc powinno się mówić prezydent X czy premier X. To są podstawy. Gdyby teraz na czele Państwa stał ktoś z PO już by miał ksywkę "wpadka" .

Gość gość
Cześć, tu siostra Otulonej. Zbiegła nam ze szpitala, gdybyście zdobyli jakiś namiar na nią, byłabym wdzięczna za przekazanie informacji do Psychiatrie und Psychotherapie Krankenhaus Tel.: (030) 67 41 - 25 02, kontaktować się najlepiej z prowadzącą, prof Vjera Holthoff-Detto. Z góry dziękuję.

Gość gość
gość dziś szacunek jest dla tych, którzy się zasłużyli Polsce Kopacz, Tuski itd. to zdrajcy Polski zasłużeni Berlinowi i Moskwie i oni ich "uszanują" tak jak UE "szanuje" Polskę

Gość gość
Niemcy: rzecznik rządu Angeli Merkel o Polsce Rzecznik rządu Niemiec pytany o sytuację w Polsce powiedział, że spory o zgodność przepisów krajowych z prawem unijnym mogą i muszą być rozstrzygane przez Komisję Europejską. Steffen Seibert stwierdził, że "Komisja chce rozpocząć dialog z polskim rządem". x a ja się pytam: jaka to masońska, cyklistyczna , lewacka, shatyńska menda pod.pie. przyła nas do samej Mekel ? :classic_cool: jak można donosić na swój kraj ?????? :-O :-P Przecież gdyby ktoś nie doniósł to oni by nic nie wiedzieli wszak żyjemy w próżni. Oto przykład: gdyby nie prof. Legutko to by w Unii nie wiedzieli że demokracje u nas złamano za rządów PO !!! Ale zaraz...on też donosił na swój kraj ?

Gość gość
gość dziś x mieszają ci się podstawowe kategorie: szacunek należy się dla urzędu jak napisałem, a więc prezydent X czy Y :classic_cool: pomawiasz nic poza tym

Gość gość
dożyliśmy takich czasów że byle gooowniaż z netu obraża byłych działaczy opozycji z lat PRL. :-O Goowniaż który nawet jeszcze w tamtych czasach nie był w planach. Ale już to że komuchy były ( Kryże ) i są (Piotrowicz) wykorzystywane teraz przez PIS już mu nie przeszkadza, to nie zdrada , to normalność :classic_cool: 🖐️

Cenckiewicz nowym szefem Centralnego Archiwum Wojskowego. x super.

Gość gość
cenckiewicz z komunistycznej i ubecko/esbeckiej rodziny

Gość gość
Bruno Shatyn dziś A teraz poprosze o dowody czy też uzasadnienia. Bez tego to tylko gówniarskie pomówienie., x nie pomówienie ale prawda, którą naród Polski zauważył podwójnie w ostatnich wyborach gdyby lewactwo służyło Polakom i Polsce to Polacy nie wyjeżdżaliby za chlebem w poszukiwaniu chleba lewactwo zwiększyło bezrobocie i emigrację za granicę lewactwo wyprzedało gospodarkę narodową i firmy strategiczne, chcieli wyprzedać lasy ale dzięki Bogu prezydent dr Duda zdążył zablokować ten proceder itd. itd.

Gość gość
gość dziś gość dziś szacunek jest dla tych, którzy się zasłużyli Polsce Kopacz, Tuski itd. to zdrajcy Polski zasłużeni Berlinowi i Moskwie i oni ich "uszanują" tak jak UE "szanuje" Polskę x cała prawda, BRAWO!

Gość gość
No to poproszę o szacunek do polskiego,katolickiego a nawet rydzykowego.Szacunek to szacunek.Dobrze byłoby też szanować swój kraj itd....

Gość gość
nikt nikogo nie zaorał , Schetyna nie takie karambole przeżywał, redaktor LIS opublikował to jako ostrzeżenie dla Grześka żeby wiedział że ma tajniaków w swoim otoczeniu :-P Poza tym te wszystkie słówka : zaorał, zmasakrował, zmiażdżył pasują bardziej do gimbazy niż nobliwej starszej Pani

Gość gość
Pomówienia i jeszcze raz pomówienia. Jak goowniarz nie rozumie niech sprawdzi prawo w tym zakresie a potem się wypowiada 🖐️

Żeby była jasność Milion Ludzi na Demokrację może wyprowadzić tylko Radio Maryja .