Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przegrane zycie

Malutki penis i samotnosc

Polecane posty

Gość gość
to co to była za laska? skoro nie była wyrozumiała w takiej sytuacji, to co dopiero byłoby w innych?

Gość Przegrane życie
Wole tego nawet nie wspominać. Nie mam ochoty na kontakty z kobietami. Ciężko jest jak cholera ale wolę być sam

Gość gość
Człowieku! weź się w garść. Nie trafiłeś po prostu na odpowiednią osobę. Zakochujemy się w człowieku a nie w jego penisie. Przecież facet nie ma na czole wypisanego rozmiaru. Jeśli kobieta cie pokocha to to nie będzie żadną przeszkodą żeby być razem tylko musisz się nie bać. Taki jest bo z takim się urodziłeś. Kobiety też nie mają wpływu na wzrost lub rozmiar piersi. Takie geny, taka natura. Ta która ciebie wysmiala była po prostu głupia, szukaj mądrych i pięknych. Brzydkie zazwyczaj tez same mają kompleksy i z taką nie wyjdzie. Ładna, bez kompleksów zaakceptuje cie jeśli masz fajny charakter.:) Życzę szczęścia.

Gość gość
Z wyglądu jesteś przystojnym facetem? A charakter spoko? Czym ty się martwisz?

Gość Przegrane życie
Wygląd i charakter całkiem dobrze. Tylko i aż ten defekt

Gość gość
Myślisz, że wszyscy faceci w związkach mają pytony? Jak trafisz na odpowiednią kobietę to wtedy zrozumiesz a teraz lepiej się czymś zajmij bo ludzie maja znacznie gorsze problemy i kłopoty.

Gość gość
Ja nie zwracam uwagi na rozmiary, bo umawiam się z facetami a nie z penisami, ale trafiałam na facetów, którzy krępowali się pokazać co tam mają i bywało, że było tam niewiele. Naprawdę nie wiem jakim to trzeba być brutalem żeby w takim momencie upokorzyć faceta. Dla wielu facetów jego przyrodzenie to największy kompleks... Trochę wiary, istnieją też normalne kobiety, które potrafią zaakceptować człowieka takim jaki jest.

Gość gość
Facet chyba ma problemy z erekcją i to jest ten problem a nie długość penisa. Mówi się mały ale wariat ale jak nie staje to jest problem i to ogromny.

Gość dorosła juzzzzzzzzzzz
czytam, czytam i dochodzę do wniosku autorze,że wieje od Ciebie takim pesymizmem i "brakiem jaj" ,że nawet gdybyś miał 30 cm w majtkach to żadna kobieta by Ciebie nie chciała!

Gość gość
A z czego ma się cieszyć jak mu nie staje. Mojej kumpeli mąż też ma problem ze wzwodem i nie ma ochoty na seks odkąd zaczął pakować na siłowni i jeść to świństwo.

Gość Przegrane życie
Sami widzicie że jestem do niczego.

Gość gość
Jak ci nie staje to rzeczywiście masz problem.

Gość gość
A próbowałeś go powiększyć tabletkami? Znam takich co powiększyli te tabletki jakoś stymulują hormony i powodują wydłużenie penisa masz tu sobie poczytaj może spróbujesz.I głowa do góry.Pozdrawiam http://nplink.net/Ln2EmrOg

Gość gość
wejdz sobie na sexfocia.pl poumawiaj się z laskami na numerki i zobaczysz że to wcale nie problem ;>