Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Samotna osoba odmawia spędzenia Wigilii z rodziną

Polecane posty

Gość gość

ręce mi już opadają 3 osoby z rodziny zapraszają wujka ok 60 lat na Wigilię, do mnie powiedział że nie przyjedzie bo nie bedzie dzielił się opłatkiem z moim ojcem i jak on bedzie to go nie będzie, nie mogę namówić go ja, matka (jego siostra), ciotka też zapraszała go do siebie i tez odmawia, mieszka sam na wsi, zachowanie rodem z przedszkola, wszyscy muszą za nim latać i prosić by przyjechał na Wigilię trochę to zalatuje mi szantażem jak nie bedzie po mojemu to mnie nie będzie, nie widzi że sam sobie robi krzywdę

Gość gość
Niech siedzi sam , nic mu nie będzie .

Gość gość
az temat musisz zakladac,by powiedziec o swoim wujku?

Gość gość
Hahahahaha pewnie jestescie wredni jak cholera i nie da sie z wami porozmawiac, obrabiacie doope sasiadom, chlop woli posiedziec sam, byc moze z jakas kobietka twoj stary co mu zrobil?

Gość gość
odnoszę wrażenie, że wujek was nie lubi i wcale nie chce spędzać z wami świąt...ani żadnej innej okazji.

Gość z miasta
Może jakas sąsiadka zaprosiła twojego wujka i was nie potrzebuje :classic_cool:

Gość gość
Czasem gdy ludzie zawiodą to lepiej jest być samemu, niż z ludźmi, którzy nie są mili i szczerzy. I chociaż przykro i serce boli, najlepiej zostać samemu w domu gdzie od nikogo nic złego nie usłyszy..

Gość gość
Olejcie tego starego piernika. Jak chce to niech sam siedzi.

Gość gość
Co twoj stary mu zrobil?

Gość gość
Ale po co na siłę się narzucać komuś, kto waszego towarzystwa nie toleruje? łaskę wam robi, że przyjdzie? Olejcie, to może zmądrzeje

Gość gość
hahaha lepiej byc samemu niz z chamskimi i poy******i ludzmi tzw. rodzina

Gość gość
Najwidoczniej pamięta cos co wy zrobiliście i jeśli tak jest wcale mu sie nie dziwie.tez by wolała byc sama i nie raz juz byłam to boli tylko chwile pózniej przechodzi do następnego roku.nie mam 60 lat mam 27 i to nie jest żadne unoszenie honorem jest poprostu przykro

Gość gość
nic mu nie zrobiliśmy dzisiaj powiedział że mu się nie chce a ojca nie lubi, niestety wujek to osoba delikatnie mówiąc trochę mało rozgarnięta ale już się łamie i się zastanawia i tak jest co roku na każde święta :(

Gość gość
Nie ważne czy jest czy nie rozgarnięty może poprostu pomyślcie o tym czego on potrzebował od was przed świetmi bo odnoszę wrażenie ze jest tylko ważny na święta.a gdzie zainteresowanie przed?wcale nie twierdze ale odnoszę takie wrażenie jeśli sie mylę z góry przepraszam

gość szantażuje gospodarza ,ze ten ma się usunąć z własnego domu i to jeszcze w czasie świąt ?

Gość gość
dla jedngo z gości wyżej wujka odwiedzamy raz na miesiąc bo mieszka w innym województwie a my pracujemy więc częściej się nie da, czasami przyjeżdża do nas, święta będą u mnie ja jestem gospodarzem a wujek będzie nocował w mieszkaniu rodziców bo ja mam kawalerkę i nie mam miejsca,