Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie rozumiem wpadek i aborcji.

Polecane posty

Gość gość
Nie. Dla takich kasa jest ważniejsza niż sumienie.

Gość gość
pieprzycie co niektóre panie noście ze sobą pigułki globulki pianki ja nie mam zdrowia na żadną antykoncepcje, wiec pozostają prezki a faceci są wygodniccy i chcą bez wiec nie współżyć wcale? każda antykoncepcja ma minusy, tez jakby nie było po pigułkach można dostać zakrzepice żył ,spirala może doprowadzić czasami do bezpłodności, ja się niebede truć pigułkami, bo mam krwotok z nosa, niech zakłada gumę facet, a facet myśli tylko jajami a kobieta musi myśleć rozumem, nauczmy facetów myśleć rozumem a nie jajami, niech myśli o zabezpieczeniu.

Gość gość
pieprzycie co niektóre panie noście ze sobą pigułki globulki pianki ja nie mam zdrowia na żadną antykoncepcje, wiec pozostają prezki a faceci są wygodniccy i chcą bez wiec nie współżyć wcale? każda antykoncepcja ma minusy, tez jakby nie było po pigułkach można dostać zakrzepice żył ,spirala może doprowadzić czasami do bezpłodności, ja się niebede truć pigułkami, bo mam krwotok z nosa, niech zakłada gumę facet, a facet myśli tylko jajami a kobieta musi myśleć rozumem, nauczmy facetów myśleć rozumem a nie jajami, niech myśli o zabezpieczeniu.

Gość gośćmilena

Gość gość
Wyobraź sobie ograniczona autorko ze ja zaszłam na spirali. Prawie 100% skuteczność ... jak widać.

Gość gość
tak zdarzają sie wyjątki ze nawet podczas zabezpieczenia, tez można zajść w ciąże zgadzam się , antykoncepcja powinna być dostosowana dla każdej kobiety indywidualnie, a uważam ze facet ma zakładać gumę i jeszcze raz gumę, bo to oni robią dzieci i powinni wymyslec pigułki antykoncepcyjne dla mężczyzn tez.

Gość gość
A mi postawiono diagnoze o niepłodności spowodowaną niedrożnością jajowodów i to u dwóch lekarzy po stercie badań, 2 lata z mężęm uprawialiśmy seks bez zabezpieczenia ( mamy 3 dzieci) i nagle bach- ciąża- nie mogliśmy sobie pozwolić na 4 dziecko i ze względów finansowych i organizacyjnych- gdyby mi którykolwiek z lekarzy powiedział, że mam mikoprocent szansy na dziecko to od razu założyłabym wkładkę tak jak teraz, też lekarz do któregoposzłam po spóźnionym okresie mówił o cudzie etc. etc., ale nie dał mi metosy na cud dzieki któremu utrzymam czwarte dziecko, nie wiem co u do rozumienia, kocham swoje dzieci bardzo i też po zabiegu miałam przez ładne kilka miesięcy doły straszliwe, ale z perspektywy czasu uwazam, że odjęliśmy dobrą decyzję.