Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pytanie do ludzi nie popierajacych PiS

Polecane posty

Wszyscy jesteście żałośni.. typowe polaczki, jedna qrwa słuszna racja i jeden dobry gust. Każdy z was tu koniecznie chce ingerować w życie innych ludzi, zrównujecie się wzajemnie z poziomem gówna swój poziom również takim czyniąc. Strasznie słabe. - Nie podzielasz mojego zdania- jesteś zerem i ciemnotą. Bezwartościowe antypolskie ścierwo z ciebie. Pierdolicie o wolności, a sami sobie do niej prawo zabieracie.

Gość gość
Do, 21:31 idiotka wymyśliła kłamstwo na zawołanie aż śmierdzi kłamstwem na odległośc

Gość gość
"Oczywiście nic nagannego w wypowiedzi prezydenta nie było i pozytywnego też nie." x no przepraszam, przed chwilą swoją krytykę dudy oparlaś na tym co to mówił w londynie. teraz już nie widzisz w tym "nic nagannego" jak ci wkleiłem jego wypowiedź? ale powtarzać kłamstwa że "duda powiedział polakmo NIE WRACAJCIE DO KRAJU" to pięknie potrafisz, jak każdy "antypis". powtarzam ci, przestań łgać i manipulować, nie jesteś w tvnie, tutaj te twoje łgarstwa nie przejdą.

Gość gość
powtarzam ci, przestań łgać i manipulować, nie jesteś w tvnie, tutaj te twoje łgarstwa nie przejdą. tak dla sprawdzenia...znasz jakąś inna nazwę stacji telewizyjnej? Jeśli tak to podaj 3 dowolne

gość dziś Jaki tam ze mnie dzieciak, kobita pod 40 dlatego pamiętam, że w latach 80 było mi najlepiej. Miałam darmowe autobusy, pociągi, leki czy rehabilitację w CZD przynajmniej raz w roku. Rodzice o nic nie musieli żebrać jak teraz ma to miejsce. Tylko wyślij smsa na to na tamto wpłać na to czy na tamto bo starsi ludzie bo chore dzieci bo głodujące pieski i kotki. Po 89 roku niestety jest coraz gorzej.

Gość gość
Igulka77 No jasne,że nie musiała korzystać przy tym z łaski UE bo NRD nie było jej członkiem. Pracowała korzystając z łask i dobrodziejstw krajów demokracji ludowej. Ja rozumiem,że to mogły być dla was piękne czasy. Ja rozumiem też,że mordy niektórych typów z platformy wam przypominają odpryski tamtych czasów ale komuna się już skończyła. Jeśli nawet nie 25 lat temu to z pewnością jesienią tego tępa strzało. Skończyło się sobie-państwo i walenie w choya z ludźmi i walenie ich po portfelach. Jak Ci się nie podoba to w*********j do Korei Północnej....tam też są cukiernie.Chyba jeszcze są...:D

Gość gość
"Oczywiście nic nagannego w wypowiedzi prezydenta nie było i pozytywnego też nie." x ja nie mam zamiaru jej przekonywać. betonu się nie przekona. natomiast mam zamiar i zrobiłem to, udowodnić jej że jest załganą manipulatorką której jedynym celem jest szkalowanie tych których nie lubi bez względu na metody. i pokazanie innym jakie są metody takich łajdaków jak ona.

Gość gość
"Bezwartościowe antypolskie ścierwo z ciebie. Pie**olicie o wolności, a sami sobie do niej prawo zabieracie. " x przestań popadać w paranoję bo ja podyskutować o konkretach to mogę z każdym. ale jeżeli ktos posługuje się kłamstwem i zmanipulowaną wypowiedzią w dyskusji byle tylko dokopać temu kogo nie lubi to nie mam dla kogoś takiego w ogóle szacunku.

Gość gość
PO nie chce rządu PIS dlatego te przepychanki o trybunał. Mają sporo za uszami bardzo bardzo dużo. Długie lata żyli z publicznych pieniędzy zmarnotrawili od groma a to ogromne przeogromne kwoty i bida w kraju przez to i dług gigantyczny - jak to się wyda i stanie się jasne kto stał za zrobieniem długu to wtedy bekną. Zależy im aby do tego nigdy nie doszło aby było zamieszanie i przekręty oddalające się w czasie ........ aż do przedawnienia. Ziobro się szykuje znów będzie ministrem sprawiedliwości.........będą tęgie baty stąd krzyk i zamieszanie......

To było z ironią gościu której widocznie nie odczytałeś. Znam przemówienie Dudy i nie musisz mi nic wklejać.

Gość gość
Skończyło się sobie-państwo i walenie w choya z ludźmi i walenie ich po portfelach. no cóż drogi chłopcze jakbyś uważał na lekcjach historii , to byś wiedział ze tacy jak ty nie mają co się podniecać takimi zmianami politycznymi. Nic nie masz, nic nie będziesz miał, konfitury będą zawsze dla innych, a ty będziesz walony jak nie w uja to w d...albo w mordę, ale będziesz walony. Taka karma synu jak się jest nawozem historii. Pożyjesz zobaczysz sam :)

Gość gość
z ironią to było iga? jaki TY masz kłamliwy charakterek wstydz się kobieto

Gość gość
może zresztą trochę przesadzam co do oceny tej całej "igulki". może ona nie tyle jest zła co po prostu głupia i sama dała się zmanipulować nie sprawdzając nawet co ten duda faktycznie powiedział. ale rozpowiadać te kłamstwa i na ich podstawie stwierdzać że duda był gorszy od tego przygłupiego gajowego choć przewyższa go pod każdym względem to skończone łajdactwo.

Gość gość
gość dziś Do 21:24 w szkole mojego dziecka nauczycielka powiedziała że uczen z rodziny niekatolickiej nie będzie miał wzorowego. x x Nie wymyślaj choyozo lewacka bzdur. Swojej starej takie kity możesz wciskać. A w tacie pedofilii napisz coś o pedofilach wśród nauczycieli. Tylko cię księża interesują? Tam byś tylko idiotko im pod sutanny zaglądała. Lewacy to jednak banda zboczeńców.:D

Gość gość
ta walka z PISem jest głownie dlatego że skończy się kasaaaaaa przecież to będzie dla hien tragedia

Oczywiście, że znam proszę bardzo TV Trwam TVP INFO ( akurat moja ulubiona) i powiedzmy hmm TVP 1 Klan sobie oglądam wwolnych chwilach. :)

Gość gość
kup wazelinę synu, mniej bedzie bolało jak władza będzie cię robiła od tyłu

gość 21;4-coś Nie skupiaj się tak na sobie, bo ci dupa urośnie. Nie odnosiłem się do twojej wypowiedz, mało tego nawet jej nie czytałem. Swoją drogą uderz w stół nożyce się odezwą See you!

Gość gość
Oczywiście, że znam proszę bardzo TV Trwam TVP INFO ( akurat moja ulubiona) i powiedzmy hmm TVP 1 Klan sobie oglądam wwolnych chwilach. usmiech.gif brawo, jestem wprost oszołomiona

Gość gość
"To było z ironią gościu której widocznie nie odczytałeś. Znam przemówienie Dudy i nie musisz mi nic wklejać. " x weź się już lepiej nie pogrążaj. są jakieś granice kompromitacji. po raz kolejny powtarzam, to nie tvn, tu ci nikt nie przyjdzie z odsieczą jak cię złapią na łgarstwie czy manipulacji, żebyś się z tego mogła jakoś zgrabnie wyślizgać.

Gość gość
to może już zostań przy tym klanie i zamilcz bo szkalujesz i działasz na szkodę obywateli tego państwa

Gość gość
Zaczynasz swoje pytanie wzmianką o żydowskim pochodzeniu, niby to ironiczną, ale poziom Twojego pytania sytuuje Cię jako kompletnego debila, a z ciemnotą lepiej nie rozmawiać (do czego wystarczy ocena sytuacji, nie trzeba doświadczeń z ciemnotą). Druga sprawa jest taka, że demokracja wygrywa co kilka lat albo częściej od 1989 r. To, że myślisz, że demokracja wygrała wyraża Twój jednowładczy światopogląd. PS. Nie jestem za PO. Nie jestem też za PiEm. Nie jestem też za pozostałymi. Mieści się to w Twoim zerojedynkowym łbie?

Gość gość
Jak słyszę przemówienia tych idiotów z platformy czy nowoczerstwej to ogarnia mnie przerażenie. Zero kompetencji,zasób leksykalny na poziomie gimnazjum,argumenty z doopy,brak znajomości podstawowej terminologii co do funkcjonowania sejmu i drogi ustawodawczej.Żenada.

Gość gość
"Nie odnosiłem się do twojej wypowiedz, mało tego nawet jej nie czytałem. Swoją drogą uderz w stół nożyce się odezwą See you! " x aleś się popisał. następny "orzeł". a odnosiłeś się do wszystkich czyli również i do mnie więc teraz przyjmij na klatę moją odpowiedź i nie rób z siebie mięczaka.

Gość gość
Zero kompetencji,zasób leksykalny na poziomie gimnazjum,argumenty z doopy,brak znajomości podstawowej terminologii co do funkcjonowania sejmu i drogi ustawodawczej.Żenada. buahahahahahahha, że też chciało ci się tyle pisać

Gość gość
Do 21:49 a jak jak słysze Komucha Piotrowicza to mi się niedobrze robi

Jeśli pozwolisz zostanę przy tym przy czym będę chciała. A sobie państwo sie nie skończyło ani robienie w chuya jak to miło ująłeś obywateli tylko robiący w chuya się zmienili.

Gość gość
Jak słyszę przemówienia tych idiotów z platformy czy nowoczerstwej to ogarnia mnie przerażenie. to nie ogladaj, bo jeszcze ze strachu zaczniesz sikać do łożka w nocy

Gość gość
POszła WON! :classic_cool: PS Dobrze Co radzę.Nie kompromituj się.

Gość gość
"A sobie państwo sie nie skończyło ani robienie w chuya jak to miło ująłeś obywateli tylko robiący w chuya się zmienili. " x a to wiesz na tej samej podstawie co te twoje rewelacje o dudzie? w tvnie tak powiedzieli że "pis taki sam jak i ta PO" czy może w lisweeku napisali?