Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pytanie do ludzi nie popierajacych PiS

Polecane posty

Gość gość
Wartoby jeszcze prześledzić dokładniej ścieżki finansowania protestów z udziałem (pseudo)dziennikarzy, tego kto im.załatwia w obcych stacjach.telewizyjnych (Niemcy,USA) występy. Sprawdzić w jaki sposób pewne fundacje rejestrowane w kraju (zasilane przez jedną konkretną fundację)przekazują środki...komu i ile. Wtedy już będziemy mieli kompletny obraz sytuacji skąd ten teatr absurdu i to graniczące z obłędem zaangażowanie różnych dziwnych tworów typu KOD. Przecież k****a wiadomo że jak nie wiadomo o chodzi to.chodzi o kaskę.

Gość gość
nie,trzeba głośno mówić prawdę wszyscy patrzyli a nic nie widzieli ,koniec z tym

Gość gość
Pis nie pozwoli na kontrolę swoich protestów i środków na ich opłacanie.

Gość gość
gość dziś Nie musiesz czytać shatyn. Nawet.tego nie umiesz.Czy prawdą jest to co tu o tobie pisali że masz tylko podstawówkę?

"a czy zdajesz sobie sprawe z tego że jesteś tutaj tylko jednym z uczestników tej dyskusji i powiedzmy sobie szczerze, jednym z bardziej prymitywnych. nie masz nic do powiedzenia w temacie dyskusji więc sobie ubzdurałeś że popatrzysz sobie na innych z góry ubliżając im i mianując sam siebie recenzentem wypowiedzi innych uczestników. a kimże ty k***a jesteś gnojku żeby się w takiej pozycji stawiać? swoje "oceny" zachowaj dla samego siebie bo obchodzą one kogokolwiek tyle co zeszłoroczny śnieg. samozwańczy krytyk się znalazł. jak to mówi poeta: krytyk i eunuch z jednej są parafii, obaj wiedzą jak trzeba żaden nie potrafi." właśnie przejawiłeś 100 % hipokryzji. Zastanów się nim coś powiesz, bo ulegniesz samozapłonowi :P Już mówiłem- uderz w stół. Serio myślisz, że twoja marna istotka ma dla mnie jakieś znaczenie? idź spuść gdzieś trochę ciśnienia. I zacznij curva odnosić się do tego, co mówię, jeśli w ogóle chcesz się do mnie zwracać "gnojku" pff..

Gość gość
Panszalony. Oni mają racje. Pomyliłś lokale. Może na uczuciowy dział się udaj.

Gość gość
Szczegółowo przedstawione zostały wydarzenia z dnia 4 czerwca 1992 poprzedzające nocne głosowanie nad odwołaniem rządu 5 czerwca 1992, w tym filmowane kamerą VHS rozmowy między prezydentem a politykami z ówczesnych ugrupowań parlamentarnych na temat możliwości powołania nowego rządu i wyboru na premiera Waldemara Pawlaka, które miały miejsce na krótko przed głosowaniem. W rozmowach uczestniczyli: Donald Tusk, Tadeusz Mazowiecki, Mieczysław Wachowski, Leszek Moczulski, Waldemar Pawlak, Stefan Niesiołowski, Bronisław Geremek, Ryszard Bugaj, Gabriel Janowski, Aleksander Łuczak, Paweł Łączkowski i inni. Film prezentuje, w jaki sposób realizacja uchwały lustracyjnej przez ówczesnego ministra spraw wewnętrznych Antoniego Macierewicza przyczyniła się do upadku rządu Olszewskiego i wskazuje prezydenta jako inicjatora działań skierowanych przeciwko lustracji.

Gość gość
ciekawe że dudę oskarżają o to że pojechał do londynu i nie namawiał polaków do powrotu i cała nagonka była że "za granicą o polsce trzeba mówić dobrze". a teraz jak całe hordy lecą do zagranicznych gazet pluć na rząd, prezydenta i opowiadać brednie o "zamachu na demokrację" w polsce to jest wszystko dobrze. ostatnio wałęsa, mędrzec europy, dla niemieckiego die Welt stwierdził że "wstydzi się za prezydenta dudę". i tego jakoś nikt nie krytykuje.

Gość gość
krytykuje tylko nie w "wolnych mediach"

Gość gość
"Przez 500 lat Polska nie będzie miała takiego prezydenta jak ja" - powiedział dzisiaj Lech Wałęsa w radiu zet w wywiadzie z Moniką Olejnik. "Nikt nie zrobił dla Polski tyle, co ja".

Gość gość
samochwała w kącie stała:D

Gość gość
Wkrótce legenda braci przyćmi wszystko i wszystkich - nawet dynastię Kim'ów - trzeba będzie tylko jeszcze trochę nad nią popracować po przejęciu mediów. A "ciemny lud wszystko kupi" jak wykrakał wieszcz Kurski.

Gość AntyKaczysta
Człowieku, który zadaję to pytanie, a jeżeli powiem, że jestem lemingiem PO, tak samo jak Ty jesteś lemingiem PiSu?