Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pytanie do ludzi nie popierajacych PiS

Polecane posty

Wyjechało 2 miliony Polaków bo ani za rządów PiSu wcześniej ani za rządów PO ani za rządów PiSu teraz nie mieli szans na przeżycie w ojczyźnie. I gdyby obywatele innych krajów na całym świecie myśleli podobnie do ciebie gościu to nikt nigdzie by emigrantów nie przyjął. Właśnie dlatego że by generalizował. Bo Polak zgwałcił angielską kobietę to nie wpuscimy żadnego Polaka, bo Polka zagłodziła dziecko to nie wpuścimy żadnego Polaka,bo Polak to złodziej to też lepiej ich nie wpuszczać. To dopiero jest dziecinne myślenie. Jakbyś się czuł gdyby twoja siostra, ojciec czy znajomy chciał wyjechać do Niemiec Anglii czy Szkocji i by się odbił o szlaban graniczny tylko dlatego że jest z Polski?

Gość gość
czas emigrować po przeczytaniu tych postów, nie czas na dyskusje bo nie ma z kim. ten Kraj się skończył.

Gość gość
tym się właśnie różni internet od propagandy w tv że tam możecie sobie łgać ile chcecie a tutaj nie. i dlatego właśnie ludzie wybrali pis. że już mają dosyć tych łgarstw rozmaitych "nadredaktorów" i robienia nam z wody z mózgów kłamstwami i propagandą. to działa tylko na jakieś przygłupie "igulki".

Gość gość
Igulka777 dziś Żebyś ty mogła sklecić połowę tych wszystkich zdań które poseł Ast wypowiada poprawnie i żebyś miała choć jedną dziesiątą tej wiedzy którą.posiada poseł Pawłowicz to byłoby dobrze kretynko.

gość dziś o typowy elektorat PiSu. Możesz mi powiedzieć dlaczego mnie obrażasz? Od marca minęło kilka miesięcy i jakoś nie widzę powodów żeby Polacy mieli wracać. A jakby inni mieli mentalność wyborców prawicowych to Polacy by nie mieli wyboru tylko albo wracać albo strzelić sobie w łeb. Druga opcja chyba bardziej realna

I znowu obrażanie. Akurat o wiedzy poseł Pawłowicz nie mówię bo nie mam zdania na ten temat, nie znam kobiety na tyle żeby ale obycie i kultura niekoniecznie idą w parze co widać na przykładzie w/w kobiety. A człowiek który posiada wiedzę i obycie społecznie nie musi się co chwilę posiłkować nieśmiertelnym "yyyyyy" jak to czyni poseł Ast w swoich wypowiedziach. Tego słuchać się nie da.

Gość gość
"Jakbyś się czuł gdyby twoja siostra, ojciec czy znajomy chciał wyjechać do Niemiec Anglii czy Szkocji i by się odbił o szlaban graniczny tylko dlatego że jest z Polski? " x i dokładnie tak było do samego wejścia polski do UE a nawet dłużej w wielu krajach. i jakoś nie szturmowaliśmy granic i nie tłukliśmy się z niemiecką czy brytyjską strażą graniczną "bo my chcemy do niemiec". do usa ciągle mamy wizy i jakoś nikt się tym nie przejmuje. a my dlatego że angela kiedyś powiedziała "przyjmiemy wszystkich chętnych" mamy teraz wszystkich brać? poza tym chyba nie wiesz o czym mówisz jak porównujesz polskiego gastarbeitera z muzułmańskim bandytą który z powodu religijnych nakazów ucina głowy "niewiernym" którzy go przyjęli do swojego kraju. tysiące muzułmanów z zachodu europy pojechało walczyć w szeregach ISIS. ci którzy wymordowali ludzi z chalie hebdo krzyczeli "allah akbar" ci którzy dokonywali zamachów w paryżu i ci którzy użynają głowy w afryce też więc skończ te lewackie brednie że "to nie ma nic wspólnego z religią" bo nie jestem ślepy i głupi. jakoś nie ma katolickiej "al-quaidy" czy katolickiego "isis". jakoś to nie nielegalni polscy imigranci podkładali bomby i nawoływali do mordowania obywateli krajów do których emigrowali. jak w ogóle śmiesz ich porównywać bezczelna manipulatorko!!!!

Gość gość
Do członków PiSu należy doliczyc Piotrowicza byłego esbeka

Gość gość
A Komorowski ludziom serwował rady.stylu."Zmień pracę,weź kredyt". Pisał w."bulu i nadzieji",skakał po fotelach w japońskim kokkai,pierwszy siadał do stołu z gośćmi a o kobietach z Danii raczył się wypowiadać jako o kaszalotach.:D Klasa sama w sobie. Poziom igulki77,która ma tik-taka zamiast mózgu.

Gość gość
"Możesz mi powiedzieć dlaczego mnie obrażasz?" x oczywiście że mogę. bo jesteś bezczelną manipulatorką która łże byle tylko szkalować pis czy dudę. wkleiłem ci treść wystąpienia dudy w londynie. proszę mi napisać co było w niej nagannego i przestać łgać jak najęta. nie jesteś w tvnie.

Gość gość
gość dziś Mamy teraz Wolna Polskę, mamy legalny, demokratycznie wybrany rząd, a wy dalej popieracie PO, nie wiem, TVN wypral wam mozgi, jesteście malo inteligentni, macie żydowskie kozenie, nie wiem, stad pytanie do was, co wami kieruje ze próbujecie zniszczyć demokracje ktora po raz pierwszy od 45 roku wygrala x Jeszcze jakiś miesiąc temu ty mieliśmy legalny, demokratycznie wybrany rząd, więc dlaczego ty popierałeś Pis? Kto ci mózg wyprał? Co tobą kierowało? Demokracja? Radzę obejrzeć choćby jedno posiedzenie z sejmu, dobrze bezstronnie się wsłuchać, a potem piertolić brednie. 10 minut temu jeden z posłów PO, powiedział iż Lech Kaczyński jest jedynym prezydentem, który szanował konstytucję i wyroki trybunału, czyli wyraził podziw i szacunek. A poseł Pis odparował, że to kłamstwa i obraza prezydenta. Wszystko na temat. Jeszcze jedno, przeciwnicy Pis to nie tylko zwolennicy Po. Przypominam iż rządy Pis popiera jakieś 20% Polaków, prosta matematyka, ale rozumiem, że te głosy liczą się razy 4, ponieważ to elita kraju. Polacy pierwszego sortu, I gatunku.

Gość gość
Igulka777 dziś gość dziś o typowy elektorat PiSu. v v Ja nie obrażam.Ja stwierdzam fakty.Niestety. Jesteś nieodrodną częścią elektoratu platformy i związanych z nią kręgów. Miałkie i bzdurne argumenty.Powtarzanie wyuczonych na pamięć z gazet i tv,tekstów. Słucham wystąpień posłów tej pseudoopozycji i mogę powiedzieć jedno-banda niedouków używająca zwrotów jakich znaczenia nie rozumie. A ty pijesz z im kija te urynę jaką ci puszczają. I mózg ci się od niej lasuje.

Oj tam może nie ma u nas organizaji jako takiej ale przecież polscy księża gwałcą molestują i nawołują do nienawi ści niekatolików. U córki mojej koleżanki ksiadz na religii namawiał dzieci do nie bawienia się do nie rozmawiania z dziewczynką która nie uczęszcza na katechezę bo jej rodzice są niewierzący. Tak że w każdej religii i narodzie są i dobrzy i źli. Przykłady po jednej i drugiej stronie można mnożyć Moja mama akurat pracowała w latach 86-88 w Niemczech w cukrowni, normalnie, legalnie przez urząd pracy. Bez łaski UE I tak dla jasności byliśmy zwykłymi przeciętnymi obywatelami, bez żadnych znajomości, koneksji itp.

Gość gość
Nawet osobliwa trzódka filozofa z Biłgoraja miała więcej taktu niż ci mówcy z nowopetrotworu.

Gość gość
Do 21:24 w szkole mojego dziecka nauczycielka powiedziała że uczen z rodziny niekatolickiej nie będzie miał wzorowego.

Gość gość
Igulka77 a w których Niemczech pracowała twoja mama w cukrowni?

Gość gość
"Wszystko na temat. " x no to bardzo niewiele masz do powiedzenia skoro twoja niechęć do pisu opiera się na jakimś bzdurynym nieporozumieniu z sejmu. a nie przeszkadza ci to że wg pana sienkiewicza nasz kraj to "chuj dupa i kamieni kupa"? nie przeszkadza ci że od 8 lat PO nie raczyło podwyższyć kwoty wolnej od podatku a teraz bohatersko broni podatku od banków. im podatków podwyższać nie chce, wobec obywateli "tego kraju" (jak to mówia nasze "elity") takich oporów nie mieli. to ci nie przeszkadza? czy naprawdę dla ciebie jakieś głupie sejmowe nieporozumienie to "wszystko na ten temat"?

Gość gość
Do Barona. Takis patriota, a żona rodziła na Ukrainie, żeby wysępić wysokie becikowe. HIPOKRYTA! Na te 500 zł liczysz, których i tak nie dostaniesz?

Gość gość
A ty pijesz z im kija te urynę jaką ci puszczają. I mózg ci się od niej lasuje. ależ przecież ty możesz cmoktać z kija kogoś z PIS-u, wybór zostawiam tobie :)

Oczywiście nic nagannego w wypowiedzi prezydenta nie było i pozytywnego też nie. Jeszcze raz napiszę NIE jestem za PO i nie jestem bezczelna. Nie wiem gdzie tro wyczytałeś. Piszę tylko o tym co przeżyłam ja czy moi znajomi. Coś się tak uczepił tego TVNu?:) A skoro dalej jesteś spragniony wyliczanki przykładów proszę bardzo małpa w czerwonym, wykształciuchy, gorszy sort Polaków czy prezydent Duda wprawdzie bez bulu ale "wracający spowrotem" do czasów solidarności. Poczekam aż będzie "wracał do przodu" Nik nie jest nieomylny.

Gość gość
Do Barona. Takis patriota, a żona rodziła na Ukrainie, żeby wysępić wysokie becikowe. HIPOKRYTA! rezunów rodzi, a ten zapomniał jak UPA polskim kobietom brzuchy pruła

Gość gość
gość dziś Do 21:24 w szkole mojego dziecka nauczycielka powiedziała że uczen z rodziny niekatolickiej nie będzie miał wzorowego. v v A w szkole dziecka mojej koleżanki nauczycielka powiedział,że katolik nie będzie miał wzorowego.

Gość gość
igulka 77 to Twój rocznik ?brzmisz jakbyś miała połowę mniej ,jesteś bardzo głupiutka

Gość gość
Igulka77 a w których Niemczech pracowała twoja mama w cukrowni?

Gość gość
"U córki mojej koleżanki ksiadz na religii namawiał dzieci do nie bawienia się do nie rozmawiania z dziewczynką która nie uczęszcza na katechezę bo jej rodzice są niewierzący. " x ty chyba nie mówisz poważnie jeżeli porównujesz jakieś plotki ze szkoły na bzdurne tematy (ksiądz namawiał dzieci) z podkładaniem bomb mordowaniem ludzi i urzynaniem im z zimną krwią głów "w imię allaha". osiągnęłaś poziom głupoty z którym nie sposób racjonalnie dyskutować. opisał to zresztą świetnie ziemkiewicz w ostatni piątek a propos kaczyńskiego: "Myślę sobie niespiesznie, przy porannej toalecie, zanim odpalę komputer: a może ktoś podpatrzył prezesa Kaczyńskiego, jak potknął się i zaklął "k... mać" i teraz trwa na wszystkich kanałach festiwal oburzenia, że obraził polskie matki? I rozbrzmiewają żądania, żeby przeprosił - Kaczyński, jak wiadomo, powinien stale przepraszać za wszystko, a najbardziej za to, że miał czelność wygrać wybory. Może już działaczki PO, Nowoczesnej i Zlewicy trzaskają sobie selfie z kartkami "urodziłam dziecko, jestem k...!"?" całość w jego ostatnim felietonie na interii.

Gość gość
Igulka777 założe się że mieszkasz albo we Wrocławiu albo w Szczecinie

Gość gość
To zreszta widac po waszych facjatach, malo szlachetne rysy twarzy, kartoflane mordy i kaprawe chciwe oczka xxx własnie opisałeś/aś TUSKA :) pasuje jak ulal

Gość gość
21:04 ta wypowiedz Dudy jest bardzo na poziomie a do czego oni to sprowadzili do płytkiego nie wracajcie,na tym jednym przykładzie widać krętactwo al. igulki nie przekonasz,poddaj się bo to dzieciak

Dokładnie o tym mówię a jednak powinni świecić przykładem ci prawdziwi katolicy. Mój osobisty wuj taki zwolennik PiSu że całował by ziemię po której stąpał Jarosław Kaczyński, mszy nie opuszcza żadnej, jest szafarzem itp. Ja tego nie neguję lubi niech sobie jest. Mi nic do tego ale Żydów tak nienawidzi, że tego się nie da opowiedzieć.