Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam 19 daja mi 14

czy przeszkadzało by wam to że wasza dziewczyna wyglada na 14 lat?

Polecane posty

Gość mam 19 daja mi 14

mam 19 lat ale wyglądam na 14 w porywach do 15lat, mi osobiście to nie przeszkadza, ale nie wiem jak może się z tym chłopak czuć, znamy się z neta już długi czas, planujemy pierwsze spotkanie (oczywiście w publicznym miejscu) co prawda powiedziałam mu że wyglądam na mniej niż mam ale i tak nie wiem jak może on zareagować czy to by wam przeszkadzało? jakbyście wy zareagowali?

Ja bym takiej lizal motylka caly wieczór noc i dzień. Nie dość ze w dowodzie wszystko gra to ciało wygląda jak nastka.. Mam kur.asa jak noga a i tak ciągle kocham je ssać jak sk*******el

Gość mam 19 daja mi 14
prosze o normalne i niezboczone odpowiedzi

Gość gość
Uwaga podaje normalną i nie zboczoną odpowiedź: nie. ~ Facet lat 22.

Gość mam 19 daja mi 14
dziekuje za przyzwoita odpowiedz x co ma biust do tego tematu?

Gość gość
Wydaje mi się, że to może działać wręcz na Twoją korzyść. :-)

Gość gość
Na kafeterii to wszystkie młodziej wyglądają, jeszcze się nie przyzwyczailiście?

Gość gość
Często widzę tematy typu "MaM problem, za młodo wyglądam" Że niby tak młodo i że to taKI PROBLEM, natomiast tematów "wyglądam na kilka lat więcej" nigdy nie widuję

Gość gość
ja bym nie chciał być z taką dziewczyną, bym wyszedł na jakiegoś pedofila :o

Gość gość
zależy od faceta, mi np mogłoby to przeszkadzać bo mógłbym miec myśli że ze mną chyba jest coś nie tak, jeśli krecą mnie tak młodo wyglądające ciała. Ale jeśli masz już jakieś zarysy dojrzalszej kobiety, to już lepiej, ale to moja opinia. Nie wiemy jaki ma gust twój koleżka. ps, chłopacy powyżej, weźcie wy sie ogarnijcie, BO NAPRAWDĘ Z WAMI COŚ JEST NIE TAK, chyba macie jakis problem ze sobą skoro na proste pytanie, wy odpowiadacie od razu w podtekstach seksualnych jak to by\scie nie lizali i jakie kutachy wielkie macie, a tak naprawdę jednie co lizaliście, to ciepke na monitorze. Zastanówcie się nad swoim zachowaniem, bo tu zajeżdża trochę pedofilem skoro na sam temat o 19latce wyglądającej na 14 nie potraficie sie powstrzymać od fantazji.

Gość mam 19 daja mi 14
napisałam że osobiście mi to nie przeszkadza że wyglądam o te 5 lat mniej niż mam, chciałam tylko się dowiedzieć czy może to przeszkadzać mężczyźnie, znamy się już parę miesięcy i bardzo mi na nim zależy, po świętach odbędzie się nasze pierwsze spotkanie, które już wcześniej raz przełożyłam bo mnie nerwy zjadały jednak teraz nie ma odwrotu a ja zaczynam ale znów tak jak wcześniej przejmować niektórymi sprawami, stąd to pytanie

Gość mam 19 daja mi 14
a ja zaczynam znów - miało być x ja go już widziałam na zdjęciu a on mnie nie (nie posiadam żadnych)

Gość gość
to ci włąśnie daliśmy odp, to zależy od faceta, tyle odpwiedzi ilu facetów, jak zauważyłąś wyżej zdania sa podzielone, no ale skoro już znacie sie trochę, facetowi zależy na tobie, to może nie będzie mu to przeszkadzało byle nie miał zapędów pedofila, i nie było tak, \że wziął cię tylko na raz, bo miał fantazje mieć seks z kimś kto może nie wyglądać na nieletnią i sobie pójść.

Gość mam 19 daja mi 14
dopiero po dłuższym czasie powiedziałam mu że wyglądam na mniej niż mam, ciało aż tak dziecięco nie wygląda

Gość gość
to wejdzcie sobie na skypa, i porozmawiajci e na kamerce, byście też wiedzieli mniej więcej czego macie sie spodziewać bo powiedzenie typu, nie wygładam na tyle lat ile mam lat, to dość ogólnie opisane

Gość mam 19 daja mi 14
powiedziałam że na młodszą wyglądam a jeśli chodzi o skypa to nie pochodzę z zamożnej rodziny, mamy jeden stary komputer stacjonarny który nie posiada kamery, a telefon którym się posługuje jest dość wiekowy ma 10 lat, nie ma przedniej kamery i ledwo na nim net działa

Gość gość
to nie nie wymieniliście się choćby zdjęciami koleżanko ? ;)

Gość mam 19 daja mi 14
tak jak pisałam nie mam żadnych zdjęć, a nie mam ich bo nie lubię robić zdjęć, być na nich - moja mama taka jest i to od niej się chyba tego nauczyłam i teraz czuje jakieś odrzucenie do zdj nie wymieniliśmy się, a ja wiem jak wygląda tylko dlatego że widziałam jego zdj profilowe

Gość gość
w takim razie będę szczery, spodziewaj się u niego dużego zdziwienia, jeśli jest tak jak pisałaś w temacie, ale niekoniecznie będzie musiało to być negatywne zdziwienie z jego strony, może być wręcz przeciwnie, możesz go zaintrygować, może byc z tego coś wielkiego ;) ALE tylko pamiętaj, nie daj się też łatwo omamić, nie chcesz chyba zostać tylko obiektem na jeden raz by komuś zaspokoić jakąś tam fantazję o której pisałem wyżej i też szkoda, że nie dałaś rady spotkać się z nim za pierwszym razem, musisz wziąć się w garść i być silną kobietą, nie pozwolić na to by cię nerwy zjadały w tak młodym wieku, pokaż samej sobie że jesteś silną, szanującą się, super kobietą :) i wtedy pokaż to innym ! TRZYMAM ZA CIEBIE KCIUKI. Za was dwoje też !:)

Gość gość
Mi by przeszkadzało, bo 19 latka to już kobieta. Chcę kobiety o ładnym ciele, a nie dziecka. Jakbym chciał 15 latke to bym sobie jakąś znalazł, a nie brał jakąś "imitację" :d

Gość gość
nie mógłbyś gościu sobie wziąć od tak 15 latki, bo po peirwsze wyszedł byś na pedofila, na typa zdesperowanego nieudacznika, a najgorsze jest to, że o czym byś z taką 15 rozmawiał? o Simsach? No wlaśnie. Więc to nie ejst takie chopśup, znalazłbym se i tyle, może byś znalazł, ale same wady

Gość mam 19 daja mi 14
jestem bardzo strachliwą osobą, na necie idzie mi łatwo poznawanie ludzi, rozmowa, ale w życiu jestem bardzo wstydliwa, oczywiście walcze z tym, jest już o niebo lepiej niż kiedyś :) kiedyś wstydziłam się nawet poprosić o pomoc w sklepie żeby pracownik pokazał mi gdzie co leży lub też żeby mi podał coś z wyższej półki, a teraz nie mam z tym problemu i potrafie już bez większych stresów załatwić swoje sprawy, ale z mężczyznami nie miałam jeszcze do czynienia, jestem zielona w tych sprawach, co prawda mam kolegów, ale z nimi rozmawiam 2 razy w tygudniu 10 minut, ale nigdy nie byłam na randce i nigdy nie przebywałam sam na sam z mężczyzną, dlatego miałam duży stres przed tamtym spotkaniem i go odwołałam, ale teraz już obiecałam jemu i sobie że tego nie zrobie, bo nawet nie chce tego zrobić

Gość gość
ja bym cie poprosił na wstępie o dowodzik na tym spotkaniu, a gdybyś nie chciała pokazać to baju baj

Gość mam 19 daja mi 14
nie nosze dowodu przy sobie za to nosze legitymacje studencką, czy to ci by wystarczyło?

Gość gość
tak w zasadzie to tobie powinno zależeć na tym żeby facetowi udowodnić ze jednak jesteś pełnoletnia, a nie zeby sie jeszcze prosić o dowodzik czy podrobioną legitke

Gość gość
czyli jesteś kobietą pełna niespodzianek ;) i kto wie, możesz mieć w swoim wyglądacie naprawdę coś wyjątkowego. Może powinnaś to wykorzystać, nie często sie zdarzają takie przypadki, powinnaś spróbować, chętnie bym ci w tym pomógł, ale niestety obawiam się że w takiej sytuacji 'internetowo' nie dam rady, ale uważam że może być w tobie ogromny potencjał (mimo że cię nie widziałem), tylko sama nie potrafisz go wyciągnąć na zewnątrz i trzeba ci w tym pomóc, a na pewno brak ci wiary w siebie, trzeba ci ją jakoś pobudzić, może twojemu koledze się uda ;)

Gość gość
10:14, gościu, nie tylko po wyglądzie można ocenić kogoś ŻE KTOŚ jest pełnoletni, fakt nieznając człowieka można okreslić jego wiek jedynie wyglądem lecz to tylko opinia z osoby 3-eciej ale tak naprawdę o dojrzałości człowieka świdczy tylko jego zachowanie, a nie wygląd i ile ma latek w dowodzie.

Gość mam 19 daja mi 14
mimo że mam 19 lat to już trochę rzeczy przeżyłam które nie należały do przyjemnych chwil i to po części przez te rzeczy jestem jaka jestem x tak przy okazji mam jeszcze jedno pytanie jako ze jestem wstydliwa zwłaszcza do mężczyzn to często się rumienie, jestem pewna na 1000% że na tym spotkaniu będę cała czerwona, co byście pomyśleli w takiej sytuacji? wiem że niektóre osoby uważają to za śmieszne, ale to już działa mimowolnie i nad tym nie potrafię już zapanować

Gość gość
to urocze :)