Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam 19 daja mi 14

czy przeszkadzało by wam to że wasza dziewczyna wyglada na 14 lat?

Polecane posty

Gość gośćNiezboczony15na19
Wstaw zdjecie pipeczki i cycusiow plisssss :*

Gość mam 19 daja mi 14
czyli raczej by mu to nie przeszkadzało :) x nie robię sobie zdjęć buzi więc tym bardziej nie zrobię sobie zdj ciała

Gość gość
urocze, i byłaby to zabawna sytuacja, którą bym zapamiętał na bardzo bardzo długo a skoro ci na nim zależy to chciałabyś by to wasze pierwsze spotkanie zapamiętał na bardzo długo bo o to wtym w końcu chodzi, najważniejsze dobre pierwsze wrażenie, no i druga sprawa też byłby to dla mnie atut, wiedziałbym że ci na mnie zależy i nic nie jestt udawane, miałbym większą pewność siebie która przelała by się ze mnie na ciebie ;)

Gość gość
wiedziałbym że ci na mnie zależy i nic nie jestt udawane, zle to opisalem, powinno 'być miałbym pozytywne wrażenie że ci na mnie zależy' *

Gość mam 19 daja mi 14
skoro tak to wygląda to rumienieniem się nie będę już się przejmować :) nie muszę się całować na pierwszej randce? x wiem że moje pytania są banalne a wręcz idiotyczne, ale na prawdę nigdy nawet nie trzymałam chłopaka za rękę, nie byłam sam na sam z mężczyzną, więc chciałabym trochę rzeczy choć w teorii się dowiedzieć przed spotkaniem, bo nie chciałabym przed nim kiepsko wypaść

Gość gość
cieżko zaplanowac komuś jak ma wyglądać pierwsza randka, ale uważam że nie będziesz musiała tego rboić, ale jeśli poczujesz taką potrzebę możesz dać subtelny buziaczek w policzek nic nie znaczący w sensie kolega nie poczuje się jakos osaczony że na koniec randki od razu dajesz mu buziaka z języczkiem, więc subtelny buzaiczek w policzek może być, no i też pamiętaj że nie koniecznie spotkanie może sie odbyć w taki sposób ja sobie wyobrażasz w sensie że może nie dojść do tej chemii między wami bierz to po prostu pod uwagę i się nie nakręcaj za bardzo:) ogólnie mogłabyś napisać temat na kafe po spotkaniu, może uda mi się wyhaczyć go jakoś ;)

Gość mam 19 daja mi 14
spotkanie odbędzie się 27 grudnia mamy spotkać się w kawiarni myślę że o dobre miejsce na pierwsze spotkanie, mamy zamiar potem iść do kina i na lodowisko i tu będzie pewnie trochę śmiechu bo nie potrafię jeździć na łyżwach :P potem pewnie gdzieś się przejdziemy :) oby wyszło jak najlepiej z pewnością napiszę po spotkaniu jak było :) x i tak z ciekawości na wszelki wypadek, czy jest jakieś zachowanie/rzecz która Was mężczyzn denerwuje, przeszkadza, odpycha?

Gość gość
13-ki najbardziej jarają bo są najbardziej napalone i ciekawe, takie powyżej 16lat to stare d**y co szukają konkretnego do związku

Gość gościuViceVersa92
hm...no tu już cięzko napisać, przynajmniej mi, bo to zalezy od człowieka, co go denerwuje, mnie denerwuje dziecinne zachowanie, komuś może przeszakdzać ciągła gadka o kasie, zakupach itp, najważniejsze to być soba i tyle ;) jeśli będzie chemia, to los was sam poprowadzi jak za rączkę;) ps. to jak założysz temat po spotkaniu, pamiętaj o tym samym nicku, i najlepiej w tym temacie napisz ciąg dalszy jak było, ja będę miał ten temat w zakładkach, bo ciekawy będę jak ci poszło, bede sprawdzał temat od 28 grudnia do kilku dni dalej czy coś napisałaś, oki? ;) wyślę sobie jakiś nick bys wiedziałą też kto pisze jakby co :P więc zamawiam go sobie teraz :P

Gość gośćNiezboczony15na19
Niechcemy patrzec na twoja buzie tylko na pipke i cycusie. Kto cie po nich rozpozna? Wstaw,wstaw,plisss,bo juz dlugo czekam a czuje,ze pala mi mieknie :D

Gość gościuViceVersa92
gościu, 16 latki to już stare d**y co szukają już stałego związku? HAHA ;D Wiem że to prowokacja, ale stary, nawet po tej prowokacji ty wiesz tyle o kobietach, co moja bratanica o tytanicu.

Gość mam 19 daja mi 14
wiem tylko że nie lubi jak dziewczyna ma zbyt wysokie mniemanie o sobie, ale tego to chyba nikt nie lubi, a gadulstwo mu nie przeszkadza, co mnie bardzo cieszy bo jestem bardzo gadatliwa x napiszę albo wieczorem 27 albo rano 28 :) na tym temacie, opisze jak było :) dziękuje za pomoc ;)

Gość gościuViceVersa92
Super, także powodzenia i trzymaj się ;)

Gość gość
Ja bym ci kotku dowod osobisty sprawdzil bo niechcial bym od starszego po gebie dostać jak cyganisz a po druvie balbym sie ześ malolata i jak bym cie bzyknol to do puchy bym sie mogl zalapać;-)

Gość mam 19 daja mi 14
jeśli będzie chciał sprawdzić dowód nie będę miała nic przeciwko temu, a jeśli chodzi o drugie to nie pójdę z nim tak szybko do łóżka, to o wiele za wcześnie x do gościuViceVersa92 dziękuje :)

Gość gościuViceVersa92
i gdzie ona sie podziewa? :D :D :D

Gość gość
trzeba poczekać, pewnie teraz jest na randce :P

Gość mam 19 daja mi 14
wczorajsza randka była niesamowita :D nawet jeśli parę razy się zbłaźniłam :P

Gość Miałam to samo
Ja moge powiedzieć jak to wygląda z mojej strony. Ze strony dziewczyny, która mierzy ledwo 157 cm, wiekszość życia ważyłam około 47-50 kg, teraz bliżej 55, ale chce zrzucić ;), urode do niedawna miałam naprawde mocno dziecinną... moim zdaniem. Nie dość, że wzrost, waga, to jeszcze rysy twarzy (ah, ta twarz jak księżyc w pełni...) W wieku 18-19 lat dawali mi 14-15. Teraz mam 24 i nareszcie ludzie zaczeli mnie traktować serio. Chociaż jak mówię ile mam lat dziwią się nadal, bo myśleli, że jest to 20, a nie 24 ;) Do tego dochodzi jeszcze wysoki głos. Także w wieku 19 lat to była masakra, bo brali mnie za jakąś gimbaze. Co do facetów, bo o to pytałaś... Jednym to przeszkadzało i bylo widać, że nie jestem dla nich partnerką, bo woleliby dlugonogą sex bombę, a nie małą uroczą dziewczynkę... A inni mieli to troche gdzieś. Mojemu obecnemu bardziej podobam sie np. teraz, kiedy waże 55kg, niż wtedy gdy ważyłam 49-50kg. Bo tyłek wiekszy, bo biust wiekszy... ale co z tego jak brzuch też już płaski nie jest i uda... nie wypowiem sie. Wiec facetom generalnie podobają sie bardziej kobiece kobiety (jak wynika z moich obserwacji). Natomiast wielu akceptuje nas takimi jakimi jesteśmy ;) Wiec nie należy sie przejmować... tylko znaleźć odpowiedniego chłopaka dla siebie ;) Mój powiedział, że nadal mnie będzie kochał jak schudne, co zamierzam uczynic, bo czuje sie jak mały słonik przy obecnej wadze... ;) Powodzenia w życiu, nie przejmuj sie docinkami innych, nie warto ;)

Gość mam 19 daja mi 14
jeśli chodzi o mnie to jestem 1cm wyższa od Ciebie czyli tez wysoka nie jestem, wcześniej nie ważyłam więcej niż 42kg jednak od 2 lat walczę z waga i obecnie ważę 47kg (moim celem jest 49kg)( jestem drobnej budowy.) wczoraj choc się obawiałam że chłopak będzie miał trudności z zaakceptowaniem mojego wyglądu to wyszło według mnie dobrze :) owszem był lekko zdziwiona ale nie było widać że to mu przeszkadza, ciągle sie uśmiechał, nie wymigiwał się (typu że niestety ale musi już wracać) sam też przedłużył nasze spotkanie (mieliśmy spotkać się na 2-4h a wyszło prawie 10h :P ) uważam że było bardzo miło, mam nadzieje że i jemu się podobało :) ma jeszcze dziś do mnie napisać

Gość gościuViceVersa92
tylko pamiętaj co c***isałem wcześniej, nie daj się :P

Gość mam 19 daja mi 14
nie dam sie ;) wczoraj to nawet na buziaka w policzek sie nie odwazylam :P

Gość Miałam to samo
Fajnie, że sie wam randka udała :) Wiesz, w miare jak się bedziecie bliżej ponawać to fizyczność i tak schodzi na 2, albo i 3 plan, sama zobaczysz :). A buziaki- przyjda w swoim czasie ;) Dużo szczęścia życze.

Gość mam 19 daja mi 14
bardzo dziękuje :) i jeszcze raz tez dziękuje za tamte rady :) chłopak troche się śmiał z tego że byłam czerwona ale uważał tak jak wy że to jest słodkie :)