Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak to jest mieć męża

Polecane posty

Gość gość

na czym polega magia bycia żoną i posiadaczką męża, nigdy tego nie doświadczyłam i pewnie nie doświadczę? cos straciłam czy wręcz przeciwnie?

Gość gość
Nic nie stracilas.Po co ci codzienny widok bydlaka,ktory bedzie pierdziec i beczec i ktoremu nogi beda j***ly ?

Gość gość
Jak wyszłam za mąż to jakby ktoś z moich pleców zdjął ciężar gdyż moje problemy stały się problemami męża, mąż mi we wszystkim zawsze pomaga

Gość gość
A bylas na rollercoaster ?raz cudownie raz przerazajaco ale warto mimo wszystko!

nic ciekawego, pewnie to co 21:01 napisała, ale jeśli pytasz jak to jest mieć MARTWEGO MĘŻA , to z chęcią opiszę ze szczegółami. najpierw przesypiasz całą noc, bo on się nie wierci i nie chrapie potem dzwonisz po tych co zabierają zwłoki następnie szukasz pięknego stroju na ceremonię organizujesz cudowny pogrzeb, komfortową trumnę, stylowy karawan oraz stypę, którą wszyscy zapamiętają na długo. jak to jest być najpiękniejszą wdową? :)

Gość gość
Mnie tam mąż za bardzo nie zawadza,ale też lubię kiedy nie ma go w domu.Tak naprawdę tylko nieliczne małżeństwa są szczęśliwe i trwałe.Dzisiaj nie jestem w stanie powiedzieć jak długo potrwa moje,nigdy nie wiesz co się stanie,kobieta musi umieć zarobić na siebie,nie tylko wyciągać od męża. Mojej sąsiadce mąż kopnął w tyłek po amputacji piersi,zamiast pomóc przetrwać chemię i wszelkie inne atrakcje związane z rakiem.Koleżance z pracy zostawił kartkę na stole,że chce rozwodu,bo ona była pomyłką, tak ostatnio się skończyły dwa małżeństwa, które wydawały się być udane:-( W życiu nie ma niczego bez ryzyka,ale te biedne kobiety miałyby akurat lepiej nie wychodząc za mąż :-(

a te kobiety co odziedziczyły pokaźne sumki, spadki, mieszkania, to dobrze zrobiły wychodząc za mąż. wniosek? nigdy nie wychodź za gołodupca!

Gość gość
jak dla mnie fajnie:) chłopak a mąz to nie to samo.

Gość gość
Można też odziedziczyć długi.Ktoś wierzy w bajki o Kopciuszku.Często teraz jest w użyciu intercyza,po co darować wszystko jakiemuś żebrakowi.Równy poziom okasienia,a to co miałam przed ślubem jest tylko i wyłącznie moje.

Gość gość
To jest niesamowite uczucie, że mój mąż uważa że wszystko co ma jest również moje. Decydujemy o wszystkim wspólnie. Wszystko jest nasze bez podziałów. Jesteśmy nierozłączni, mnóstwo czasu razem. I nigdy nie nudzimy się razem, nawet jak nic nie robimy. Cudownie jest mieć kogoś takiego.

Gość Wejda
Ja jestem po rozwodzie i już nigdy nie wyjdę za mąż.

Gość szczesliwazonaimama
mój mąż jest moim najlepszym przyjacielem i kochankiem ;) zawsze mogę na niego liczyć, jego troski są moje, moje jego. jesteśmy razem 11 lat z czego 3 lata po ślubie. Nie dawno urodziła nam się śliczna córeczka :) wybudowaliśmy dom :) ale trzeba zrobić obiad, wyprać wyprasować, ogarnąć dom i jeszcze najlepiej wyglądać sexi ;) nie mogę narzekać bo jak mąż jest w domu to zawsze mi pomaga! i mam nadzieję, że przed nami wiele lat życia razem!!! Kocham go i nie wyobrażam sobie życia bez niego! Ale czasem mogę się zapytać: co ja straciłam będą mężatką?? Każdy jest kowalem swojego losu ;)

To by zależało od tego, jaki mąż. Jak fajny, to trochę straciłaś. Jak kiepski, to ciesz się, że nie musisz go znosić :) Mnie się akurat w małżeństwie podoba, chociaż nigdy nie sądziłam, że kiedykolwiek wyjdę za mąż.