Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Vivi22

pms, brak okresu a test negatywny? a może jednak ciąża?

Polecane posty

Gość Vivi22

pms, brak okresu a test negatywny? a może jednak ciąża?

Gość Vivi22
Hej :) Nie pisze czy jestem w ciąży bo nikt nie jest wróżka ale po to by się poradzić bo może któraś z was miała.podobnie. Pmsu nie miałam w ogóle w tym cyklu do dnia spodziewanej miesiączki tj 19.12. Od tego dnia ból piersi i wczoraj doszedł ból sutkow okropny. Nie mogę ich dotknąć. Niestety ból brzucha okropny tak jakbym miała okres ale bez krwawienia. Test oczywiście robiłam w poniedziałek tj. 21.12 ale wynika NEGATYWNY! więc się uspokoiłam i czekam na okres ale on nie przychodzi. Moje pytanie brzmi czy któraś z was dziewczyny miała taką sytuację że testy na początku ciąży wychodziły negatywne a ciąża jednak była? Proszę o poradę. Pozdrawiam

Gość gość
Owulacja ci się przesunela. Testy raczej się nie mylą

Gość vivi22
Hmmm... Tyle że ja myślę że owulacja była 5.12 w sumie jestem pewna bo na tej podstawie wyłączyłem okres. Miałam ból owulacyjny i to dość mocny. Kalendarz w tel pokazywał mi @ dwa dni wcześniej więc tego spóźnienia było by więcej...

Gość Vivi22
Myślę że nie bo owulacje miałam 5.12 ból owulacyjny i to dość silny więc na tej podstawie obliczylam okres. Kalendarzyk w tel mówil że okres powinien być dwa dni wcześniej więc ten okres by dłużej się spóźnial...

Gość gość
19 w takim razie powinnaś dostać okres. Nie masz, test negatywny idz do lekarza. Testy są czule i mogą nie wykryc ciąży przed okresem, ale juz po raczej nie.

Gość gość
To ze cie kluje jajnik nie znaczy że masz owulacje. Możesz mieć infekcje i dlatego ci się spóźnia

Gość Vivi22
Póki co mój ginekolog jest na urlopie do końca roku... A niestety ja do końca roku się wykoncze psychicznie dlatego pytam czy ktoś nie miał podobnie... Gdzieś czytałam że jeżeli jest niskie stężenie hormonu to test płytowy może jej jeszcze nie wykryć... Sama nie wiem Ci myśleć :(

Gość Vivi22
Nie wiem na zewnątrz nic nie piecze i nie swędzi do tego zamiast krwi śluz dużo biały dość gesty... Juz myślę że to okres i biegnę do toalety a tam nic...

Gość gość
Nakrecilas się. Po 4 dniach od okresu test bylby pozytywny. Możesz na bete iść,będziesz mieć pewność

Gość gość
Nie jesteś w ciszybkim raczej . Nie wiem gdzie moje wypowiedzi wcześniejsze ,ktoś usunął :O Pisałam ze mam identycznie jak ty.... I właśnie przed chwila dostałam okres ,sprawdziłam dokładnie to 10 dni po terminie . Test tez miałam negatywny

Gość Vivi22
Hmm... Bolały Cie też tak sutki? bo ten ból jest nie do wytrzymania :( nie mogę się dotknąć... Najwyżej jutro zrobię jeszcze jeden test dla pewności :)

Gość Vivi22
Test był robiony 2 dni po dniu spodziewanej @

Gość gość
Zrób test jeszcze raz ,raczej się nie mylą . Ja tez się podle czułam i dostałam w końcu :)

Gość Vivi22
Jutro rano pójdę do apteki i powtórzę :) zobaczymy co wyjdzie... :)

Gość gość
A kiedy uprawialas seks ? Bo rozumiem, że skoro robiłaś test, to jest opcja, że mogłaś zajść ;p ps. nie przejmuj się, mi się ostatnio spóźnił4 tygodnie :D !

Gość Vivi22
Tzn tak nie zwracam uwagi na to kiedy się kochamy,kiedy jest na to ochota :) mam stałego partnera, nie zabezpieczamy się jakoś szczególnie :) wiem ze w dni polodne był stosunek na pewno także prawdopodobieństwo na ciążę jest ;) bardzo byśmy się cieszyli gdyby to była dzidzia :)

Gość gość
ja mialam takie objawy i byla to infkecja- a cieszylam sie ze dzidzius, swedzialo dopiero po tyg od rozpoczecia czyli zwiekszonej ilosci sluzu

Gość gość
Mnie tak potwornie piersi bolą przed okresem. Sutkow się dotknąć nie da. Dla mnie to znak ze przyjdzie raz dwa

Gość kate35aa
Nie chce Cie martwic. Pierwszy test zrobiłam 5 dni po spodzewanym okresie. Drugi tydzień po. Oba negatywne. Poszłam na betę na krew. 3 tydzień ciazy:)

Gość kate35aa
Przepraszam, dopiero doczytałam że chcialabys być w ciąży:) . Mam wobec tego nadzieję że będzie jak u mnie

Gość Vivi22
Tak oboje z moim bylibyśmy szczęśliwi ;-) czyli jednak się zdarza że te testy się mylą chyba zaraz się ubiore i lecę po test :)

Gość Vivi22
A objawy jakieś miałaś?

W moim przypadku bylo tak, ze test zrobilam 10 dni po spodziewanym dniu miesiączki wyszedł negatywny ,a jak się później okazało od prawie miesiąca byłam w ciąży :)

Gość Vivi22
Byłam po test. Stałam w aptece i dostałam okres. Chyba troszkę się zawiodłam że to jednak nie ciąża :)

Gość gość
No widzisz a ja miałam pisać że choćby nawet to objawy i tak dopiero dają się we znaki po upływie terminu @. S pokojnych i wesołych Świąt ;)

Gość gość
Tez zamiast miesiączki miałam biała wydzielinę do tego ból piersi i zgaga, której nigdy wcześniej nie miałam. Myśle ze jesteś w ciazy zrób jeszcze jeden test.