Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego zdradzacie swoje zony ?

Polecane posty

Gość gość

dlaczego oklamujecie kobiety/zony ze je kochacie? dlaczego nie zakonczycie zwiaku/malzenstwa tylko pukacie inne za jej plecami? dlaczego zenicie sie skoro potem szukacie innych na boku? jestescie s****wiskami:O

Gość gość
No ja na swoj sposob kocham żone, ale ona woli spac sama :( to nie bede jej naciskał, jak mnie nie chce to rozumiem...i rozgladałem sie za inną :( to źle?

Gość gość
tzn ja nie zdradzam, ale w takiej sytuacji jak się któras we mnie zakocha to nawet może dam jej sie wykorzystać w sensie , z e chce byc z kims szczesliwy, a jesli mnie nie edzie kochać , a ja sie zakocham , bo bardzo tego chce byc kochany, a zona mnei odpycha i nie gosci w sypialni to pewnie dam sie wykorzystac znowu :(:(

Gość gość
Ja nie zdradzałem, za to sam zostałem zdradzony, więc to nie tylko faceci są takimi skur...

Gość gość
Autorka pochwalila sie na jakich burakow ona i jej kolezanki leci.

Gość gość
gość dziś No ja na swoj sposob kocham żone, ale ona woli spac sama to nie bede jej naciskał, jak mnie nie chce to rozumiem...i rozgladałem sie za inną to źle? x zle !! trzeba bylo zakonczyc malzenstwa a nie zdradzac zone, jestes smieciem jak reszta

Gość gość
Mnie podrywa żonaty kolega mojego faceta z pracy. Ma żonę, dwoje dzieci, dom, wczasy dwa razy w roku, samochód za ponad 70 tysięcy , a w pracy non stop wypytuje o mnie. No i co? Podoba mi się...:-P

Gość gość
ale jak moge zakonczyc malzenstwo skoro ona mi nie odda dzieciaków? Bardzo kocham swoje dzieciaki i chce widziec jak dorastaja.

Gość gość
gość dziś Autorka pochwalila sie na jakich burakow ona i jej kolezanki leci. x wszyscy tacy jestescie, tacy sami ZAKLAMANI

Gość gość
dlaczego oklamujecie kobiety/zony ze je kochacie? x skąd wiesz, że okłamują? może faktycznie kochają x dlaczego nie zakonczycie zwiaku/malzenstwa tylko pukacie inne za jej plecami? x bo są naiwne, głupie i same gacie ściągają x dlaczego zenicie sie skoro potem szukacie innych na boku? x nie trzeba szukać. same się pchają o czym akurat ty dobrze wiesz

Gość gość
o kurde, to może o mnie mówisz? :( to aż tak widać?

Gość gość
Bo żony mają nas za braków!

Gość gość
wszyscy faceci zdradzaja

Gość gość
dokładnie, bo żona woli spać sama...no to ok...nie wnikam...

Gość gość
faceci nie sa nic warci. na nic nie zasluguja, klamia, manpuluja, oszukuja, zdradzaja, rania, nic tylko odplacac sie tym samym, najlpiej kobiety traktujcie ich tak samo , jak smieci, bierzcie ich kase i wywalajcie z domu, bo na nic wiecej nie zasluguja.

Gość gość
A czy dla chwili przyjemności (czyt. Seksu) warto niszczyć związek i psychikę ,,ukochanej" ?

Gość gość
Tylko im seks w głowie, dla spuszczenia się w kobiecie/ na kobietę mogą wszystko poświęcić, przysięga też nic nie znaczy

Gość gośćciekawa
Moge o coś zapytać? Dlaczego pytacie swojego kolegę jaki seks lubi jego żona? Jakie ma piersi, jaki lubi seks itd?

Gość gość
a czy ukochana ma prawo niszczyć mi psychikę odmawiając tych chwil przyjemności? Ma prawo, ok, to jej wolna wola, ale czy to jest w porządku, ze deklarowała/deklaruje miłość, po czym nie chce ze mna sypiać? Czy to nie jest tak, że chce tylko kasy?

Gość gość
sama latałaś za żonatym a teraz ujadasz na niego, bo w święta sama zostałaś. on spędza czas z żoną i nawet o tobie nie pomyśli, co?

Gość gość
kobiety potrafią zręcznie mówić, że kochają, piec ciasteczka w ksztalcie serca i czarować, po czym wieczorem głowa boli, noga boli, szczyka w biodrze, tylko, żeby czasem nie spać razem :(

Gość gość
jestescie s****wiskami xxxx jakie wyzwiska w wigilie

Gość gość
nie wiem, bo nam się podoba?

Gość gość
aż za mocne :D:D:D:D:D:D:D:D ubaw po pachy, powiem wam szczerze chyba jestem toksyczn bo strasznie mnie bawia te złosłiwości zwłaszcza w takim dniu :D

Gość gość
Bo jesteście odpychający dla swoich kobiet! Gdyby dawała ci z łaski, na sucho to ok?

Gość gość
faceci to najpodlejsze stworzenia na ziemi, oni seks nazywaja miloscia, a "ukochana" jest w cudzyslowiu, bo to nie ukochana tylko pojemnik na ich sperme:O wiec musza klamac ze kochaja itp bzdury o milosci wciskaja by tylko nogi rozkldaja, niezli aktorzy

Gość gość
Aha, jestem odpychający...bo zarabiam na jej zachcianki, na rodzinę, bo ciągle jestem zmęczony, mimo to przywoże i odwoże ją z pracy i do pracy, przywożę jej obiad do pracy, dbam o nią i tym ją odpycham, że nie chce się do mnie przytulać? A może jestem za dobry?

Gość gość
a cos ty myślała? że małzenstwo sie bierze, by brac kaske po wyplacie cała? i mowic kocham, a nic nie robic?

Gość gość
faceci to najpodlejsze stworzenia na ziemi, oni seks nazywaja miloscia xxxx Nie rozumiesz facetow i tyle. Wy miłością nazycie tylko wtedy jak facet leci przed oltarz. Po co się z nami wiążecie. Wiążcie się miedzy soba i dajcie nam spokój.

Gość gość
już wolę kochankę niż zonatytutkę (kobiete, która z łaski da, bo wcale nie ma ochoty, ale chce wyplatkę)