Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

powody, dla których kobieta nie odpowiada na wiadomości od faceta

Polecane posty

Gość gość

jakie są to powody ? dlaczego nie odpowiadacie na wiadomości - wymieńcie te powody, które Was dotyczyły do tej pory lub to co przychodzi do głowy ...

Gość gość
niestety mam obrączke na palcu - nie odpowiadam nie chce ponieważ jest nachalny - nie odpowiadam nie interesuje mnie - nie odpowiadam nie widze sensu, nie dogadujemy sie - nie odpowiadam nie mam czasu - nie odpowiadam

Gość przerost tresci nad forma
powód jest oczywisty niezależnie od płci pomijajac to że nie ma telefonu,nie zgubił/a i nie przeczytał/a po kilku dniach wiec nie było sensu odpisywać to ma na niego/nią wyj****e. im szybciej to zrozumiecie tym lepiej dla was bo takich tematów jak idiotów na tym forum - prawdziwy wysyp.

Gość gość
zwykle odpowiadam, chocby krotko chyba, ze zmienilam nr czy jestem chwilowo niedostepna

Gość gość
Nie odpowiadałam w kilku sytuacjach: - koleś w czasie imprezy wymusił ode mnie numer, sprawdził czy to na pewno mój i dopiero się ode mnie odczepił, przy tym był nachalnie agresywny, nie chciał puścić dopóki tego numeru nie dam, nie odpowiedziałam - były chłopak pisał do mnie, chciał się spotkać, wyjaśnić kilka spraw z naszych czasów itp, nie odpowiedziałam, bo czułam irracjonalny lęk przed rozmową, chociaż z jego strony nic mi nie zagrażało :/ nie wiem nawet czemu mnie to pisało, po prostu wyobraziłam sobie rozmowę z nim jako bardzo nieprzyjemną, musiałabym albo kłamać albo powiedzieć mu wiele rzeczy, które sprawią mu przykrość, więc schowałam telefon pod poduszkę i udawałam przed samą sobą, że nic nie widziałam - mój numer (od kogoś znajomego) miał koleś, który zupełnie mi nie odpowiadał, pisał do mnie pełno wiadomości z błędami, taki typ, który potrafił się przechwalać jakim to jest ogierem i rzucać niesmacznymi aluzjami seksualnymi :/

Gość gość
gdy nie podoba mi sié to co pisze facet

Gość gość
ma go głęboko w d***e

Gość gość
Nie Nest zainteresowana,to wszystko.

Gość gość
Podpadł, przegiął

Gość gość
Nie zrozumiał odmowy - nie odpowiadam.

Gość gość
Jeśli nie odpowiedział w miarę szybko na moją wiadomość - jest skreślony.

Gość gość
najprosciej napisac krotkie adieu niz kombinowac przez nieodpowiadanie na wiad.Dziecinada.

Gość gość
Nikt nigdy do mnie nie napisze to wtedy ja też nie odpowiadam.

Gość gość
ja nie odpowiadam, gdy mi się facet fizycznie nie podoba, może się jednak zdarzyć, że facet mi się podoba, ale zrobil błąd ortogrsficzny albo jest nudny albo gada głupoty, jest przemądrzały, wtedy olewam jest też opcja, że na kimś mi zależy i nie odzywam się by ta osoba zatęskniła

Gość gość
bo jej sie nie podoba

Gość gość
gość dziś najprosciej napisac krotkie adieu niz kombinowac przez nieodpowiadanie na wiad.Dziecinada. x Czytać nie umiesz? Jak nie zrozumie odmowy.

Gość gość
jeśli facet zadaje takie pytania, to kobieta na pewno ma powód, żeby mu nie odpowiadać.

Gość gość
myślę, nie odpisuje w nadziei, że ta pomyłka, się odczepi !

Gość gość
jak ktos nie zrozumie odmowy na wprost,to jego klopot.

Gość gość
17'36,ty chyba czytac nie umiesz gosciu.Wystarczy przeczytac temat postu a nie jednej odpowiedzi.Ze zrozumieniem to sie nazywa czytanie.

Gość gość
Nie odpowiedziałam bo on mnie raz olał, zapadł się pod ziemię i nagle pisze po czasie smsa jak gdyby nigdy nic. Debil🖐️