Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak go osmielic

Polecane posty

Gość gość

Poznalam jakis czas temu pewno faceta. Z jego zachowania wywnioskowalam ze wpadlam mu w oko. Mi na nim tez zalezy. Ale te subtelne znaki wysyla juz 3 miesiace. Zastanawiam sie co jeszcze mige zrobic zeby go osmielic zeby te nasze relacj***ardziej sie zaciesnily?

Gość gość
Myslalam o jakis innych sposobach

Gość dfsdfeewr333
Ciężka sprawa. Albo znaki za mało sugestywne, albo on mało domyślny, albo mylnie odbierasz to, że wpadłaś mu w oko. Czasem faceci są mili, albo dobrze się czują w towarzystwie niektórych kobiet, co nie oznacza, że mają ochotę je zabierac na randki. Jeżeli nie jest to jakiś żółtodziób to pewnie wie, co zrobić jak ma ochotę na bliższe relacje z kobietą. Jeżeli nie ma takiej ochoty, to nie robi nic. JEst też opcja, że on jest zajęty - ma kogoś lub Ty kogoś masz , ewentualnie kręci się ktoś już koło Ciebie i on nie chce wchodzić drogę. Jak go ośmielić ? Zakładam, że spojrzenia, uśmiechy, subtelne muśnięcia, miłe rozmowy już były, tak ? Starasz się wyglądać atrakcyjnie ? Prosisz go o drobną pomoc czasem ? Cóż, jeżeli facet tego nie jarzy, to nie wiem co innego może zrobić szanująca się kobieta ....

Gość gość
Opcja ze jestesmy zajeci odpada. Ja sie roztalam z moim bylym w zeszlym roku i ten facet ktorego chce osmielic o tym wie ( sam sie o to dopytywal). On tez jest solo. A co do oznak jakie mu wysylam to wlasnie staram sie atrakcyjnie wygladac, usmiecham sie do niego w sytuacji gdy kolo siebie przechodzimy rowniez jak ze soba rozmawiamy, gdy on mnie delikatnie dotyka nie uciekam i rowniez staram sie i ja byc blisko niego

Gość gość
Zaprezentuj mu swoje cycuszki. To na nas zawsze dziala ;)

Gość gość
Niektórych nieśmiałość w niektórych okolicznościach paralizuje,nie mogą się przemóc! Jedyne wyjście bądź blisko niego a z czasem się otworzy i ośmieli.Z czasem sytuacja się wyjaśni.Wiem to z własnego doświadczenia.Nigdy nie miałem problemów w kontaktach z ludźmi,ale jak dziewczyna mi się podobała to mnie blokowało i to było silniejsze ode mnie!

Gość gość
Wsadz mu rękę do majtek