Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

uwielbiam udowadniać ludziom ich głupotę, czy to źle?

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Ta kobieta ma za duzo adrenaliny, testosteronu, lub kortyzolu, ot i co. Chamka, prostaczka, nic wiecej. Zmykam stad. Nic ciekawego, jesli o nia chodzi. Wam radze to samo. Nie ma dzis komu do..rac? v pozdrawiam serdecznie. miło się dyskutowało. papa :*

Gość gość
aha... a co jeśli mnie tak dobrze jaka jestem? mam się zmienić? X Jak mordercy/złodziejowi jest dobrze ze sobą to też niech się nie zmienia, trzeba być sobą!

Gość gość
Oczywiście, że nie musisz się zmieniać. Musisz tylko zaakceptować swoja samotność i że brak poczucia koherencji ze swiatem oraz brak bliskiej osoby to Twoja misja życiowa ;);)

Gość gość
gość dziś potrafię przyjąc prawdę na klatę. x Tyle, że pewnie nie uznajesz tego za prawdę, będziesz się bronić jak tu na forum i wygłaszać śmieszne kontrargumenty. No, ale oczywiście na forum jest inaczej, jasne. v lubię ludzi którzy nic o mnie nie wiedzą, a znają mnie lepiej ode mnie samej. buzi :*

Gość gość
siedzie pewnie sama w Swieta i sie wyzywa:)ludzie.rodzina,znajomi sa dla niej po prostu za glupi,ona sie nie zhanbi i z kims normalnym o przecietnej inteligencji do stolu nie zasiadzie:)

Gość gość
gość dziś Oczywiście, że nie musisz się zmieniać. Musisz tylko zaakceptować swoja samotność i że brak poczucia koherencji ze swiatem oraz brak bliskiej osoby to Twoja misja życiowa oczko.gifoczko.gif v dobre, hehe ;) rozbawiacie mnie tutaj. dziękuję Wam :*

Gość gość
gość dziś aha... a co jeśli mnie tak dobrze jaka jestem? mam się zmienić? X Jak mordercy/złodziejowi jest dobrze ze sobą to też niech się nie zmienia, trzeba być sobą! v dodaj jeszcze pedofili i damskich bokserów ;)

Gość gość
A wiesz dlaczego cie tak rozbawiam? ;) Bo przekształcam negatywne w pozytywne i dlatego zawsze mam dużo znajomych ;););)

Gość gość
niestety jestem ponizej pzecietnej wiec trudno moge se zjesc w koncie

Gość gość
lubię ludzi którzy nic o mnie nie wiedzą, a znają mnie lepiej ode mnie samej. x Ależ nie napisałam, że cię znam, użyłam słowa "pewnie" żeby wyrazić swoje przypuszczenie. Nie myl się więc i mnie nie lub :)

Gość gość
dobre, hehe oczko.gif rozbawiacie mnie tutaj. dziękuję Wam :* xxx no widzisz,masz zapas jadu uzupelniony.powinno wystarczyc na jakies....10min:D

Gość gość
gość dziś wielki lol smiech.gifsmiech.gif Bo jest oczywista prawda, że każdy ma żyć tak, by nie naruszać granic drugiego człowieka smiech.gif i żyje wśród innych, więc gdyby nikt nikomu nie pomagał to istniałby chaos. Jeśli to dla ciebie zbyt zawiłe to twoj problem v ale jest mnóstwo ludzi którzy naruszają cudzą granicę - od zarania dziejów tak jest i jakoś świat się toczy dalej... i co ma mówienie prawdy do tego?

Gość gość
Ty krytykujesz świat, ja ulepszam świat, by był fajniejszym miejscem ;)

Gość gość
gość dziś A wiesz dlaczego cie tak rozbawiam? oczko.gif Bo przekształcam negatywne w pozytywne i dlatego zawsze mam dużo znajomych oczko.gifoczko.gifoczko.gif v no nie do końca, ale niech ci będzie

Gość gość
gość dziś lubię ludzi którzy nic o mnie nie wiedzą, a znają mnie lepiej ode mnie samej. x Ależ nie napisałam, że cię znam, użyłam słowa "pewnie" żeby wyrazić swoje przypuszczenie. Nie myl się więc i mnie nie lub usmiech.gif v aha to jak "pewnie" to spoko. pozwól że nie sprostuję bo mi się nie chce. aha i nie zgadłaś ;)

Gość gość
Opowiedz jeszcze o kilku sytuacjach gaszenia ludzi. Na forum ci nie wychodzi, ale na pewno masz jakieś smaczki z reala.

Gość gość
a my używamy inteligencji na dwa sposoby: 1. do ulepszania i innowacji 2. do manipulacji i destrukcji Jezeli używasz do 1. - zyskujesz, świat staje się lepszym miejscem, pomnażasz zyski. Jeśli używasz do 2 - świat staje sie gorszym miejscem, powielasz błedy, pogarszasz, zyjesz w mroku, niszczysz Mowienie prawdy , a jak wiadomo prawda to pojecie relatywne to używanie inteligencji w 1. lub 2. ;) Pamietaj, jak uzywasz inteligencji takie otrzymujesz żniwo.

Gość gość
aha to jak "pewnie" to spoko. pozwól że nie sprostuję bo mi się nie chce. aha i nie zgadłaś oczko.gif X Za późno, sprostowałaś. Smutno mi, że nie zgadłam :o Szalenie :o

Gość gość
Ale ogólnie w czym mogę Ci jeszcze pomóc ;)?

Gość gość
gość dziś To ty tak to rozumiesz. Nikt nie mowi o szkodliwych rzeczach, tylko o byciu elastycznym. A to też jest sztuka...i też swiadczy o inteligencji...emocjonalnej. Tak wiec po tej dyskusji znajac swoje braki powinienes coś z tym zrobić i przekonać nas , ze rzeczywiście jesteś ponadprzeciętnie inteligentny. oczko.gifoczko.gif v to, że tak nie czynię, nie znaczy że tego nie rozumiem. doskonale wiem jak się przystosować do śrdowiska, co mówić robić, żeby pełno ludzi mnie lubiało. ale zrozum, że mnie to meczy - mnie sięnie chce. większość rzeczy o których mówią, to nudne, niepotrzebne bzdury. elastycznienie się jest dla mnie meczące, pochłania zbyt dużo energii. wolę być sobą. aha i mam w d***e czy mnie ktoś ubi czy nie - nei zależy mi na tym. to chyba główny powód. co za pustki

Gość gość
Widzisz? Nie dość, że jesteś destruktorką, to jeszcze zasmucasz ludzi. Mimo tego, tak jak pisałaś, świat będzie dalej funkcjonował.

Gość gość
gość dziś Opowiedz jeszcze o kilku sytuacjach gaszenia ludzi. Na forum ci nie wychodzi, ale na pewno masz jakieś smaczki z reala. v mam parę, ale za dużo by pisać. poza tym znikam już stąd

Gość gość
mam w d***e czy mnie ktoś ubi czy nie - nei zależy mi na tym. to chyba główny powód. x Trudniej potem tych ludzi wykorzystywać, więc przynajmniej nie jesteś obłudna. Chamska, ale nie obłudna. Coś za coś :)

Gość gość
Nie odchodź! Ucz nas jak mówić prawdę!

Gość gość
odrzucasz dobro na rzecz zła ;) lubisz czynić zło, widzieć zło, taplać się, tryskać złem. I do czego to doprowadzi przykładowo za 10 lat? Umiesz myslec perspektywicznie i powiedzieć mi co zaimplikuje czynienei zła w dalszym ciagu z perspektywy 10 letniego czasookresu?

Gość gość
AUTORKO MASZ NA IMIE KASIA?

Gość gość
v to, że tak nie czynię, nie znaczy że tego nie rozumiem. doskonale wiem jak się przystosować do śrdowiska, co mówić robić, żeby pełno ludzi mnie lubiało. ale zrozum, że mnie to meczy - mnie sięnie chce. większość rzeczy o których mówią, to nudne, niepotrzebne bzdury. elastycznienie się jest dla mnie meczące, pochłania zbyt dużo energii. wolę być sobą. aha i mam w d***e czy mnie ktoś ubi czy nie - nei zależy mi na tym. to chyba główny powód. xxx przeczytaj drugie i przedostatnie zdanie.

Gość gość
przeczytaj drugie i przedostatnie zdanie. x Tam są zdania?

Gość gość
Straty i zyski. Udowodnisz komuś, że jest przykładowo głupi , zysk - masz satysfakcję. Co za to kupisz? Gdzie? Ile razy musisz przekanć kogoś , ze jest głupi i ile jestes wstanie za to kupić i czego? Ogolnie chyba kiepski z Ciebie bieznesmen?

Gość gość
Ogolnie chyba kiepski z Ciebie bieznesmen? v Może on karmi się duchowością a nie dobrami materialnymi :P