Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

uwielbiam udowadniać ludziom ich głupotę, czy to źle?

Polecane posty

Gość gość
NO ODPOWIESZ W KONCU?

Gość gość
łoooooooo to był jeden z najbardziej inteligentnych topików, jaki czytalam łoooooooo

Gość kamien
"...pełno ludzi mnie lubiało" serio? takie rzeczy jyz mnie nawet nie śmieszą... A wracajac do tematu, jesli zadajesz takie pytanie na forum to chyba nie jestes jednak taka pewna siebie osoba o błyskotliwym i kasliwym poczuciem humoru... Dla mnie wytykanie cudzych wad lub bledow jest po prostu słabe, sama nie wiesz jak twoje zycie sie potoczy, czy podejmiesz trafne decyzje i nie popelnisz zyciowych bledow i mozesz sie porzadnie zdziwic. Jestes chyba osoba mloda i bardzo zrozumiała tudziez na taka pozujesz. Czlowiek, ktory nie ma problemow ze sobą nie na potrzeby koncentrowania sie na cudzych niedoskonalosciach albo bledach, nie mowiac juz o czerpaniu satysfakcji z tego.

Gość gość
22-37 w*******a sie na prostej wypowiedzi:D:D:Dtaka yntelegentna;)

Gość gość
No i patrzcie, osoby inteligentne chodzą spac o 23.44, a wy co, głupki?

Gość gość
KASIA, WIADOMO

Gość gość
Innymi słowy jest to nałóg...wiec dlaczego uważa za mniej inteligentne osoby z nałogami? dlaczego uważa za słabe osoby z nałogami? Uwaza, ze elastycznosc - operowanie mozgiem, aby wybrac jak najlepszy wariant, nie urazic kogos i skutecznie sie skomunikowac jest męczące...traci na tym zbyt wiele energii...wiec jak to sie ma do używania mozgu, a konkretnie operowania inteligencja. Uzywa inteligencji by wytknac wade to tak jak uzywac inteligencji by postawic kółko lub krzyzyk..lub powiedziec ile jest 2+2. Wyprowadzam Cie z bledu - to nie jest uzywanie inteligencji. To jest uzywanie jednego z dwoch systemów, którymi funkcjonuje człowiek. Pierwszy - automatyczny - i on sie tym posługuje. Drugi wolniejszy - racjonalny - i ty sie tym starasz nie poslugiwac, poniewaz nie chcesz byc elastyczny, bo to zuzywa zbyt duzo energii, poslugiwanie sie sytemem racjonalnym jest zbyt energochłonne, w takim razie wylaczasz ten system, wisi na temblaku. To w ktorym miejscu w dniu dzisiejszym posluzylas sie inteligencją? Pytam serio

Gość gość
zazdroszczę jej tej pstrykalności i fekalizmu

Gość gość
*posłużyłeś (mam takie wewnętrzne przekonanie, że to facet, kobiety są łagodniejsze zazwyczaj )

Gość gość
autorka ma na imie kasia i jest przewidywalna kur/wa

Gość gość
ja w całym topiku nie widze ani jednego postu , w którym jest ze strony autora posługiwanie sie inteligencja, jest wyreczanie sie ...automatem. To ja też powiem: niebo jest blekitne i bede sie upieral , ze to jest poslugiwanie sie inteligencja ;) że cukier jest słodki...to analogicznie wytykajac wady mowisz mi, ze sół jest słona. Gdzie tu jest jakas strawa dla umysłu, gimnastyka umysłu i higiena umyslowa? :D

Gość gość
iżeby cie zagiąc na maksa nie musze używac epitetów i przekonywać cie o swojej inteligencji...

Gość gość
wiesz czym jest presupozycja? Zapresuponowałem, że nie używasz inteligencji, że masz pełno braków, nałóg w postaci docinek i emitowania złej energii, by odniesc z tego satysfakcje czyli ukoic skolatane samotnoscia nerwy, de facto dokonalas autokrytyki, samostyrania i nie mo zesz mi zarzucić, ze jestem niekulturalny, bo dokonalem tego z gracja, a ty tez znasz o sobie juz prawde ;) moze nie wprost, ale jednak znasz ;);) I czy ten sposob jest gorszy?

Gość gość
czy gorszy czy jakis mtam to sie przekonamy najwyzej wrocimy do poprzedniego nie bedzie to problem emerytura te sprawy

Gość gość
myślę, że wprost przeciwnie , to jest osoba ok 40, która doświadczyła ze strony świata i ludzi wiele zdrad, kłamstw, nieprzyjemności, braku zrozumienia, braku czułości, inwestowała w nieodpowiednie osoby, co spodowało zgorzknienie, jest to osoba, która nie uprawia zbliżeń od X czasu i nie może sobie z tym poradzić, a jednoczesnie pragnie mieć osobę kochająca blisko, która doceni jej osobowość i zaakceptuje jej toksycznośc.

Gość gość
toksycznoosc przedf nigdy PO

Gość gość
POmysl troccHE

Gość gość
Ty chcesz tracić ;) Skupiasz sie na stratach...;) oddajesz to walkowerem, ludzie na to Tobie zyskują ;) dajesz im na sobie...zarobić..;) wiem. ze tak jest i to w 200% nie pytaj skad dlatego masz caly czas poczucie wykorzystania przez ludzi, wiec podbudowujesz ego wytykajac im wady, podczas kiedy to jest ...wlasciwie ...twoja wina. Nie myslisz jak pomnazac, tylko automatycznie oddawac, oddajesz, oddajesz na potege...;) a potem masz pretensje...

Gość gość
Ja nie musze myslec o tym, ze mam myslec. Nie musisz mi o tym przypominać, poniewaz rzadko uzywam automatu, że słonce świeci...

Gość gość
nie widze potrzeby skupiac sie czyichś na wadach, bo nie jest mi to do niczego potrzebne. skupiam sie na zadaniu, masz problem, a ja po analizie mowie ci jak jest...i kto z nas wiecej zarobi? ja gromadze przyjaciol, gromadzę dobro, miłosć i kase, a Ty?

Gość gość
Uwielbiam mowić ludziom, że 2 razy 2 to cztery i miec z tego satysfakcje, czy to zle?

Gość gość
MILOSC I KASE POWIADASZ?

Gość dos_hack
Nie myl inteligencji z pysznością, bo obrazasz naprawdę inteligentnych ludzi. Mógłbym ci udowodnić na wiele sposobów, że jesteś rzeciętna. Twój sposób wypowiadania się, przywoływanie argumentów jest raczej dziecinne, niedojrzałe. Mówisz o narkomanie, walisz mu jakieś argumenty. On może nie potrzebował polemiki,twojej głupiej filozofii. Spytałaś dlaczego ćpa? Próbowałaś mu jakoś pomóc? Wiesz co to empatia? Zapewne nie wiesz, bo w du##ie byłaś g5$5wno widziałaś. Ludzie mają na tym świecie problemy z którymi sobie zwyczajnie nie radzą. Ci o słabej psychice, samotni bez celu uciekają przed problemami w alkoholizm, narkomanię bądź inne nałogi. Silni, wytrwali walczą z trudami życia codziennego, harując na dzieci, rodzinę, pomagając innym ludziom. Nie nawidzę arogancji, chamstwa i bezczelności. Jakbym trafił na takiego trola jak ty, to bym ci udowodnił twoją inteligencję, oczywiście od strony dna twojej moralności i kultury osobistej. Czasami ludziom się za dużo wydaje kim oni nie są.

Gość gość
nie bąz juz taki surowy, miej w sobie troszke łagodności. Autor to tylko biedny misio, który nie może być z ukochaną oraz przytulić jej do serduszka w takie szczególne chwile jak teraz :( cierpi w samotności,że tyle dla ludzi uczynił, a w zamian ma samotność..:( i wchodzi na forum podreprerować swoje nadwątlone ego :(

Gość gość
przedostatnia wypowiedź, strzał w 10, autorko, czytaj, ale jestes za głoopia, zeby zrozumiec

Gość gość
10.22 jakbyś mi te słowa z ust wyjął. W odpowiedzi na pytanie autorki odpowiadam. Tak ,to złe. Myślisz, że jesteś lepsza, madrzejsza.. A tak naprawdę jesteś zwykłą dziewczyna, która chce coś udowodnić. Myślę, że jesteś jeszcze mało dojrzała, to pewnie z racji wieku. Kiedyś, spotka Cię taka sytuacja życiowa że dostaniesz Kubeł zimnej wody na głowę i się ockniesz z tego bałaganu w którym obecnie się znajdujesz. Nie wzbudzasz we mnie żadnych emocji , a pewnie o to tez chodziło. Wesołych świat dla wszystkich :)

Gość gość
dos_hack dziś Nie myl inteligencji z pysznością, bo obrazasz naprawdę inteligentnych ludzi. Mógłbym ci udowodnić na wiele sposobów, że jesteś rzeciętna. Twój sposób wypowiadania się, przywoływanie argumentów jest raczej dziecinne, niedojrzałe. Mówisz o narkomanie, walisz mu jakieś argumenty. On może nie potrzebował polemiki,twojej głupiej filozofii. Spytałaś dlaczego ćpa? Próbowałaś mu jakoś pomóc? Wiesz co to empatia? Zapewne nie wiesz, bo w du##ie byłaś g5$5wno widziałaś. Ludzie mają na tym świecie problemy z którymi sobie zwyczajnie nie radzą. Ci o słabej psychice, samotni bez celu uciekają przed problemami w alkoholizm, narkomanię bądź inne nałogi. Silni, wytrwali walczą z trudami życia codziennego, harując na dzieci, rodzinę, pomagając innym ludziom. Nie nawidzę arogancji, chamstwa i bezczelności. Jakbym trafił na takiego trola jak ty, to bym ci udowodnił twoją inteligencję, oczywiście od strony dna twojej moralności i kultury osobistej. Czasami ludziom się za dużo wydaje kim oni nie są. v ty też jesteś głupi. po 1 to nie narkoman tylko narkomanka, po 2 nigdy jej nie widziałam, tylko mi jej był facet o niej opowiadał, po 3 - tak, miała słabą psychikę - nigdy temu nie przeczyłam, po 4 głupotą jest uciekać w nakrotyki łudząc się że to komukolwiek pomoże (narkomance czy tym bardziej jej chorej matce) - ty może twierdzisz inaczej? po 5) " Silni, wytrwali walczą z trudami życia codziennego, harując na dzieci, rodzinę, pomagając innym ludziom" - dziękuję, właśnie mnie podsumowałeś. g****o wiesz co przeżyłam. gdybym miała ciepła kołderkę i klosz nad sobą całe życie, to bym nie wytykała ludziom słabości - toż to hipokryzja by byłą. po 6) muszę powtórzyć - jesteś głupi/a bo wypowiadasz się o mnie jakbyś mnie znała g****o wiesz - i po co to robisz? by wyładować swoją frustrację na mnie? i kto tu jest żmiją?

Gość gość
kamien wczoraj "...pełno ludzi mnie lubiało" serio? takie rzeczy jyz mnie nawet nie śmieszą... A wracajac do tematu, jesli zadajesz takie pytanie na forum to chyba nie jestes jednak taka pewna siebie osoba o błyskotliwym i kasliwym poczuciem humoru... Dla mnie wytykanie cudzych wad lub bledow jest po prostu słabe, sama nie wiesz jak twoje zycie sie potoczy, czy podejmiesz trafne decyzje i nie popelnisz zyciowych bledow i mozesz sie porzadnie zdziwic. v fakt, nie potrzebnie zadałam to pytanie - w sumie mnie z tym dobrze. to pytanie było pretekstem do dyskusji. nie jestem w 100% pewna siebie - nikt nie jest - no może ty, ideale? ale jestem świadoma swych wyborów i staram się nie robić większych głupot w życiu, jak wielu dookoła. wiem jak me życie się potoczyło - przez głupotę rodziny nie było ciekawie, szybko musiałam się usamodzielnić i jeszcze im pomagać. to chyba dlatego jestem tak ostrożna i przewrażliwiona na punkcie cudzej głupoty - nie chcę kolejny raz zbierać żniwo z cudzych głupich wyborów i bezrefleksyjności. myślę że to normalna reakcja, kto się sparzył (nawet nie z własnej winy), ten na zimne dmucha ;)

Gość gość
gość dziś 10.22 jakbyś mi te słowa z ust wyjął. W odpowiedzi na pytanie autorki odpowiadam. Tak ,to złe. Myślisz, że jesteś lepsza, madrzejsza.. A tak naprawdę jesteś zwykłą dziewczyna, która chce coś udowodnić. Myślę, że jesteś jeszcze mało dojrzała, to pewnie z racji wieku. Kiedyś, spotka Cię taka sytuacja życiowa że dostaniesz Kubeł zimnej wody na głowę i się ockniesz z tego bałaganu w którym obecnie się znajdujesz. v 30 lat - to dla ciebie młoda? no ok, niech będzie. jestem dojrzalsza niż większość, dlatego unikam głupoty - to chyba dobrze? kubeł zimnej wody (i to niejeden) spadł na mnie baaardzo wcześnie i to właśnie z cudzej głupoty ;) Pozdrawiam